.
Затворена тема
Страница 71 от 119 ПървиПърви ... 216167686970717273747581 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 3024

Hybrid View

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Пусни снимка, ако може

Супер фен Аватара на weheartiit
    Много гадно,че винаги когато искам да е хубава тя ме предава ;д
    ^откъде намери такъв ластик.Гледала съм и в магазини,които продават неща за коса и в козметика,но не намирам никога.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Как се прави това? много е красиво
    чувала съм за някакви чорапи ;д
    http://www.youtube.com/watch?v=3bMSRXK78kU&feature=plcp
    3:30мин. Тогава започва да го прави,но го прави по-отпуснат,за да изглежда ежедневдно,а моя е стегнат и е ''елегантен'' :Д
    Това за чорапите не съм го чувала аз.

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Пусни снимка, ако може
    Да,утре ако има кой да ме снима,ще пусна

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Много гадно,че винаги когато искам да е хубава тя ме предава ;д
    ^откъде намери такъв ластик.Гледала съм и в магазини,които продават неща за коса и в козметика,но не намирам никога.
    Провери в комплекти за коса с много видове ластици. По магазините за 1лев също съм виждала

Голям фен Аватара на cheburashka
    http://www.beautybg.bg/index.php?opt...d=9&Itemid=58#
    прилича ми на някоя актриса, някой да се сеща, че ще се побъркам, сори, че не е по темата

оф, май не излиза снимката, момиченцето на 4тия ред

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аааа, преди малко се изправих и сложих малко арганово масло след това.Знаете ли колко лесно ми беше, като е на пластове и къса.Сега е толкова блестяща и права.Не мога да и се нарадвам.Явно няма да мога да устоя на изкушението и ще се изправям по - често. <3

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аааа, преди малко се изправих и сложих малко арганово масло след това.Знаете ли колко лесно ми беше, като е на пластове и къса.Сега е толкова блестяща и права.Не мога да и се нарадвам.Явно няма да мога да устоя на изкушението и ще се изправям по - често. <3
    А и като се замисля с качествени продукти и качествена преса няма да ти е проблем. И без това полагаш излишни грижи за нея

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    А и като се замисля с качествени продукти и качествена преса няма да ти е проблем. И без това полагаш излишни грижи за нея
    Излишни ли?Защо?Правя и домашни маски и я мия, какво е излишното?
    Мда, прави сте.Щом се харесвам така не виждам защо да не се изправям.Няма да прекалявам естествено.1 път седмично стига.Ще пусна снимки, да!Тия дни.
    Мен първо ме беше страх с това арганово масло да не стане мазно ама нали гледам, че в youtube така правят и аз викам да пробвам. Сложиш съвсем малко между дланите си и после по краищата на косата и резултата беше мекичка и лъскава коса.Обаче на мен по рождение косата ми е рядка.Сгъсти се много от маските, но не е от най - гъстите де.Благодарение на пластовете идглежда гъста.Ама аз все още си искам старата коса и не знам колко време ще отнеме да ми се изравни всичко. :/

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Излишни ли?Защо?Правя и домашни маски и я мия, какво е излишното?
    Мда, прави сте.Щом се харесвам така не виждам защо да не се изправям.Няма да прекалявам естествено.1 път седмично стига.Ще пусна снимки, да!Тия дни.
    Мен първо ме беше страх с това арганово масло да не стане мазно ама нали гледам, че в youtube така правят и аз викам да пробвам. Сложиш съвсем малко между дланите си и после по краищата на косата и резултата беше мекичка и лъскава коса.Обаче на мен по рождение косата ми е рядка.Сгъсти се много от маските, но не е от най - гъстите де.Благодарение на пластовете идглежда гъста.Ама аз все още си искам старата коса и не знам колко време ще отнеме да ми се изравни всичко. :/
    Ами казвам ги излишни,защото определено много хора ги избягват

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Ами казвам ги излишни,защото определено много хора ги избягват
    И какво му е излишното???Не прекалявам с грижите.Маски не съм си правила 3-4 месеца, а и повечето в темата си правят домашни маски.
    cheburashka, или я мажа само със зехтин или друго масло по корените и дължината или 2 лъжици тривитаминол + 1 жълтък + 1 лижица кисело мляко + 1 лъжица бадемово масло + 1 лъжица ябълков оцет + 1 лъжица ракия. Много рядко си правя от жълтък и зехтин.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^Ами, какво лошо има? Няма цял живот да се грижиш за тая коса, за да й се радваш само на естествения й вид.

cheburashka, не знам за коя актриса говориш, но на мен ми прилича на http://theideagirlsays.files.wordpre...ivey.jpg?w=600

Начин на употреба: Нанесете малко количество /колкото монета от 1 лев/ по дължините на чистата и влажна коса. За равномерно разпределение разрешете с рядък гребен.

Не изплаквайте! Стилизирайте със сешоар и четка. Отлична протекция при третиране с преса и маша.

за аргановото масло, вече съм му тотално навита, като ми попаднат парички, ще си го поръчам

а кой писа, че го е взем за 31лв., в сайта пише 39+доставка още 5-6-7лв...

Супер фен Аватара на wiiwa
    Днес и моята коса не е хубава. Не е мекичка, една суха и краищата й не ми харесват ;/.

Много, много, ама мноооого се дразня ! ;д

моята днес е леко бухнала, но пък къдриците й са прекрасни <3

Супер фен Аватара на weheartiit
    Явно е от времето. Дано утре е по-добре,че иначе ще експлодирам от рано ;д Забелязала съм,че моята коса винаги така прави,когато най-много искам да е хубава тя е на обратното мнение ;д
    Ягодке може ли да пуснеш снимка на косата ти и когато е изправена?

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    ^Ами, какво лошо има? Няма цял живот да се грижиш за тая коса, за да й се радваш само на естествения й вид.
    Да,така е

ягодке(гледам, че така те наричат), какви домашни маски си правиш?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Тия преси са читави, бе! Косата ми втори ден е права и къдрава, където е минала.
    Нещо тая сутрин ми е доста безформена, както всяка друга. Сложих й в краищата от маслото на Макадамия, после пръснах малко от спрея на Глис и мацнах от крема с арганово масло. Разреших я, сега ще пробвам тестера на Лакме (така ли се чете?) за активатора на къдрици. Ако стане нещо въобще и то ми хареса - ще я оставя пусната, иначе - на кок, и без това е дъждовно.

Честито ви и дано ви върви по вода ;* ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    не е хубаво да се слагат на косата толкова продукти(спрей на Глис,маски, арганово масло, и там още някакво масло беше споменала) По този начин пренасищаш косата и вместо да има добър ефект от всички тези неща,половината губят ефекта си Слагай всеки път различен продукт щом искаш, но не всички наведнъж

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    не е хубаво да се слагат на косата толкова продукти(спрей на Глис,маски, арганово масло, и там още някакво масло беше споменала) По този начин пренасищаш косата и вместо да има добър ефект от всички тези неща,половината губят ефекта си Слагай всеки път различен продукт щом искаш, но не всички наведнъж
    +... и аз някой път се усещам как прекалявам и затова и маските вече ми се състоят от 2-3 продукта..

Banned Мега фен
    и моята днес.. миналия път като не и правих маска,но пък и я оставих естествена - без плитки в корените и без нищо изглеждаше доста плътна.. и аз мисля,че е от времето

Момичета, това арганово масло мога ли да го слагам в корените ако косата ми е склонна към омазняване, или само в краищата? Днес отидох за масло от пшеничен зародиш, а съм взела арганово, май вече трябва да почвам да пия ГИНКО БИЛОБА за подсилване на паметта, а не да си подсилвам косата

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от mariam123 Виж мнението
    Момичета, това арганово масло мога ли да го слагам в корените ако косата ми е склонна към омазняване, или само в краищата? Днес отидох за масло от пшеничен зародиш, а съм взела арганово, май вече трябва да почвам да пия ГИНКО БИЛОБА за подсилване на паметта, а не да си подсилвам косата
    не бих препоръчала

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Banned Мега фен
    ^ можеш,но май е малко тежко масло за корени на коса склонна към омазняване .. не знам нека и другите момичета дадат мнение

А, ок, но не мисля, че излишни е точната дума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си