.
Затворена тема
Страница 75 от 121 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 3024
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Момичета, можете ли да ми препоръчате някакви хубави кристали за коса... за заглаждане и тнт

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Момичета, можете ли да ми препоръчате някакви хубави кристали за коса... за заглаждане и тнт
    http://www.google.com/imgres?q=%D0%B...r:5,s:29,i:186

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Кристиан оф Рома с ленено семе, Био Фарма, арганово масло.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    +

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    В петък ми е великия първи учебен ден. Предложете ми някаква прическа, маша за съжаление нямам ;д
    Хрумва ми или да я изправя добре , или да и сложа пяна и да я намачкам.. По-добра идея не ми идва ;(
    Моля ви измислете нещо, че не знам вече какво да правя.. Провали ми се и облеклото и всичкото ...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    ^ http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%82%D0%BE-%29 тука,последните 3-4 страници има доста... ако не си харесаш пак пиши в тая тема и ще гледам да измисля нещо

Благодаря ти много, не знаех , че има отделна тема : )))
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Благодаря ти много, не знаех , че има отделна тема : )))
    моля-има,но по рядко се пише в нея и отива на задните страници...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    моите са на Кристиан оф рома с ленено семе и съм доволна

Можеш ли да ми кажеш тоя кок с големия ластик не може ли да не си режа чорапите за него или трябва да си намеря утре голям ластик отнякъде ;д Че не ми се режат чорапи, а и няма да стане толкова дебело. И откъде тоя ластик във всеки магазин ли има?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Можеш ли да ми кажеш тоя кок с големия ластик не може ли да не си режа чорапите за него или трябва да си намеря утре голям ластик отнякъде ;д Че не ми се режат чорапи, а и няма да стане толкова дебело. И откъде тоя ластик във всеки магазин ли има?
    Може и с дебели чорапи, като хавлия отвътре направо.

Ама ме е жал да си ги режаа ;/
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ами главно по магаизните за 1лев и козметичните магазини,при щандовете на ролките за коса се намират

Добрем, утре ще обиколя и ако не намеря ще правя някакви жалки опити за тая плитка водопад ;дд
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart Виж мнението
    Привет, мацки.
    Решила съм да разнообразя шампоана си... Обърнах внимание на една марка - TIGI със серията за коса Bed Head.. Таа ако някоя е пробвала, да каже струват ли си? По принцип това козметика за фризьорски салон ли се води, смисъл професионална? http://tigi.bg/bg/?p=1,1 ето ги нещата
    Няякой, че останах на последната страница ?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart Виж мнението
    Няякой, че останах на последната страница ?
    Не съм използвала техни продукти,но като цяло има доооста доволни,така че щом си се спряла на тях.
    Иначе са им доста солени цените,като гледам в сайта..

Аха, аз си харесах един и скоро ще си го взема сигурно. А сега за да не правя нова тема, ще задам още един въпрос...
    Стана ми навик да си боядисвам косата на около 3-4 месеца някъде, но нали тая година ще ми е бала и не искам да я затормозявам прекомерно. Последно се направих много тъмна с Palette Intensive Color (всъщност най-тъмният нюанс на кафявото), защото целта ми е този цвят: http://chudesa.net/wp-content/upload...nova_image.jpg
    Обаче винаги ми се получава по-тъмна, а сега когато ми е леко паднала боята горе откъм корените на бретона ми има червеникав отенък. :Д
    Така въпросът ми е:
    1) Да се доверя ли и следващия път на Палет или да си харесам нещо от Лореал? (имам предвид боя с амоняк)
    2) За тъмен цвят като този фактор ли е времето на престой с боята? Миналия път доста седях и ползвах 2 опаковки. :Д
    3) Ако все пак отида на фризьор, резултатът по-траен ли ще е? (все пак ме е страх да не си мъча косата мн-мн..)

Аз бих казала да не си избираш сама цвета, а да оставиш да ти препоръчат в магазина или откъдето си я взимаш. Колкото повече стоиш - толкова по-силен цвят. В случая по-тъмен. Две опаковки? Освен ако косата ти не е до кръста или адски гъста, това е твърде много.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Това е, че една кутийка не ми стигна за цялата коса... Че е гъста, гъста е. А за коси до кръста знам че се ползват и по 3 кутии понякога. (братовчедка ми) Ааа не ща да ми препоръчват цвят, аз искам този и в момента ми е горе-долу като този на снимката.

За 3 пък баш никога не съм чувала ;д Ама нали ти е бил много тъмен в началото? Можеш да отидеш със снимката на Николетка и да кажеш "искам такъв цвят". Те не излизат същите като на картинката и хората в магазина по-точно могат да ти изберат. И с Палете съм се боядисвала, и с Л'Ореал, но безамонячните. Трайността не зависи от фризьора, но от него зависи нанасянето равномерно навсякъде на боята и да нямаш такива червеникави елементи.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

За 3 пък баш никога не съм чувала ;д Ама нали ти е бил много тъмен в началото? Можеш да отидеш със снимката на Николетка и да кажеш "искам такъв цвят". Те не излизат същите като на картинката и хората в магазина по-точно могат да ти изберат. И с Палете съм се боядисвала, и с Л'Ореал, но безамонячните. Трайността не зависи от фризьора, но от него зависи нанасянето равномерно навсякъде на боята и да нямаш такива червеникави елементи.
    Да, в началото беше много тъмен, но постепенно се изсветли до това тъмнокафяво (с червеникавия отенък). А за фризьора - имах предвид, че те ползват скъпи бои и съответно може би по-трайни. А тея червеникави участъци нз дали не са от предишната ми боя.. На баща ми косата е естествено черна и от морската вода и слънцето му става лееееееко червеникава. А за другото - аз сама се боядисах с тея две кутии, постарах се навсякъде хубаво да нанеса.
    Последно редактирано от Luscious_Heart : 09-19-2012 на 23:33

Има доста фризьори, при които сама си носиш каквато искаш боя. А и професионална можеш да си купиш сама също. Изсветлява не от слънцето разбира се, а от измиването! Червенините са били точно от предната ти боя, но фризьорът би ги покрил по-добре от теб , за да не се виждат.
    Не си купувай прекалено черни бои, че после не може да се възстанови. Николетка е нещо шоколадово кафяво, за което може да използваш безамонячни бои - много естествени се получават. Какъв ти е естествения цвят и как си се боядисвала последните пъти?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Има доста фризьори, при които сама си носиш каквато искаш боя. А и професионална можеш да си купиш сама също. Изсветлява не от слънцето разбира се, а от измиването! Червенините са били точно от предната ти боя, но фризьорът би ги покрил по-добре от теб , за да не се виждат.
    Не си купувай прекалено черни бои, че после не може да се възстанови. Николетка е нещо шоколадово кафяво, за което може да използваш безамонячни бои - много естествени се получават. Какъв ти е естествения цвят и как си се боядисвала последните пъти?
    Аз съм ходила при фризьорката ми и с лореал кастинг, но тази работа може да я свърши всяка по-опитна жена по принцип.
    Ама не ме разбра. Червения отенък започна да ИЗБИВА известно време по-късно. Когато се боядисах, бях на 100% с тъмна коса без никакви, ама никакви разноцветни участъци. С постепенното падане на черното косата ми доби и тоя отенък. :Д Естественият ми цвят е кестеняв. Преди това черно боядисване бях цвят меден кехлибар (безамонячна на Лореал).

А, споко,то ще се махне бързо тогава ;д Разбрах те, но нали избива на места, не навсякъде? Значи на някои места си сложила по-малко боя, отколкото на други
    И какви са ти въпросите? ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ами то остана един въпрос, дали да прибегна и следващия път към Палет или да се насоча към Лореал. Ти каза, че си пробвала безамонячните им, но аз говоря за такива с амоняк. Не съм пробвала амонячните на Лореал и се питам дали няма да са по-добри.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си