- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
^Какъв е точно тоя спрей,марка,име и цена?Че е много малка снимката и не виждам.![]()
Saphir... пише,че е за блясък и има естествен ув филтър от алое .. 12 или 13лв. беше - 150мл. взех го от фризьорката си и има сайт: www.saphir.it
сега се сетих да ви питам кристалите кога се слагат,защото една позната каза,че се слагали след като косата е изправена,а аз винаги ги слагам преди да се изправя
когато искаш.. на мокра/суха коса, преди/след преса... аз по принцип на леко влажна коса,защото иначе имам чувството че не съм сложила навсякъде..
Аха,мерси.
Моя свършва и ще трябва да си купувам пак...
Ох,чувствам косата си ужасно хвърчаща,суха и изтощена.Дали е от това,чe бях в болница една седмица и не се грижех за нея,не ядох и пих вода много...пада страшно много;s беше си добре преди да влезна в болница.. снощи я измих и я напръсках с един спрей за лесно разресване...обаче не,отвратителна е.
![]()
чак толкова бързо да и се отрази не вярвам,но слънцето се отразява много лошо.. просто си направи 2-3 маски тая и другата седмица.. т.е. имам в предвид 2-3 маски общо за 2те седмици,повечко кристали,пий повече вода + някакъв флуид,за да я предпазва и да не е суха и така![]()
Направих си маска с пшенично масло, зехтин, жълтък и кис. мляко. Косата ми е тоолкова мека и жизнена<3, но ми падна малко повече коса под душа, отколкото принципно. Трябва ли да се притеснявам?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
не мисля.. ако продължи може да си вземеш 1-2 ампулки против косопад.. иначе днес мисля да пробвам това с шампоана и маслото![]()
Пропуснала съм нещо. Кое с шампоана и маслото?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
момичета, днес мама ми донесе от някъде дървен гребен и наистина не се наелектризира косата и не скуби![]()
И аз искам да си сменя гребена.Косата ми много взе да капе.Имам чувството,че има повече коса по гребена ми отколкото по главата ми. Чудя се дали да е дървен гребен или пък някаква четка за коса да си взема.Много ми се оплита косата и си я късам. Постоянно хвърчи навсякъде,всеки косъм тръгнал в различна посока.Изглеждам все едно не съм се решила от години, а се реша поне 5 пъти дневно.
^Думата е ресала,а не решила.
Аз мисля,че е по-добре с гребен с широки зъбци и дървен...четката много скубе косата.
и аз се чудя дали дървен гребен или четка с естествен косъм
И аз мислех да си купувам четка с естествен,но се отказах,защото са много скъпи и никъде не намирах освен в интернет.
Аз имам четка с естествен косъм и ако имате начупена или къдрева коса,след ресане косата ви ще стане много по-бухнала..ако сте с права коса,ще е добро решение![]()
изправям я от време на време, но иначе е доста чуплива... тцъ. значи дървено ще е, ама гребен или четка?
отказах се да си купувам Фитовал, ще си карам с Орзена, обаче ме притеснява това почти всекидневно миене на косата... да не почне да се омазнява повече и т.н.
косата си ми от доста време, не знам дали си внушавам, че е много, но мисля да си взема някакви ампули за косопад, а и искам да започна да я пускам дълга, някакви предложения? чувала съм добри мнения за Денис