- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Днес си купих масло от гроздови семки на Икаров.Предполагам,че чак в неделя ще се намажа с него и да видим ефекта какъв ще е.
Помощ! Възвръща се старият ефект. Пак косата ми е мазна в корените и суха в краищата. Знам, че трябва да си направя някоя маска за коса, но просто нямам време![]()
А и също да добавя, че като я изкъпя и на другата сутрин в корените е някакси сплескана и аз не знам как да го кажа. Където ми е косата по темето е някак си много сплескана, а надолу е с такива чупки, толкова хвърчаща, че няма накъде. Какво става с косата ми?!![]()
^Оле да и аз как мразя такива коси супер гнусно ми става като видя такава...
поддържайте се малко бе момичета....а уж много високо мнение имате за себе си пък косата не си миете...хахахаха
До ген си е. Какво да направя - 3 пъти я мия в седмицата, как ще е неподдържана? Като не ме познаваш, по-добре не говори. А и не ходя с естествената си коса - изправям я. Няма да се излагам я![]()
Момиче, ти добре ли си? Изобщо четеш ли какво е написала? Къпе я и на следващия ден е сплескана. Как ще не си я мие даже е твърде често според мен????
kitty02, защо не си направиш маска вечерта ще отнеме не повече от 10 мин да се намажеш и 2-3 да направиш сместа и на другия ден сутринта да я измиеш, тъкмо повече ефект ще има, може да слагаш и готова маска, ако съвсем пък нямаш време за това![]()
kitten8m, до колкото съм виждала твои снимки и чела твои мнения изглеждаш голяма свиня, което е много по-зле![]()
днес ми казаха че коса ми е много мека и то 2ма човека,много се зарадвах
след колко измивания би трябвало да има ефект от шампоана Фитовал, поне минимален?
Забелязала съм и аз... ами разбира се, че няма тва е най-четената тема в раздела все пакПлюс, че е някаква дошла от нищото, направила 100 мнения само с тъпизми...
Аз пък да се похваля, че се подстригах. Прежалих си поне 7-8 см от дължината, ама сега е в пъти по-добре и прическата и самата коса. Много доволна останах този път. Явно това ще е моята фризьорка![]()
Купих си розова вода, с която да си изчиствам лицето. Обаче прочетох, че може и за коса да се ползва, та реших да пробвам. Обаче пък погледнах на етикета на водата (марка Perfect) и не пише нищо за приложение на косата. Поразрових из интернет за други марки розови води и на някои изрично е написано, че може да се ползва върху косата. Тааа да попитам да продължа ли да използвам моята, след като не пише, че може ?
Момичета, не съм си правила маска от 15ти :/. Горя е два пъти в на седмица с сешоара. Предложете някой хубав термо спрей и кажете от къде да го купя. Иначе краищата ми са малко сухи ://///////.