- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Изключително НЕ харесвам естествено къдравите коси. Да се извиня на притежателките им, в това число и аз, ама стоят като разплетени дамаджани. И не, няма нужда да ми се обяснява, че не съм ползвала подходящи продукти - всякак стои грозно. Решиш да я вържеш на опашка - ако не искаш да слагаш лак, нямаш 50 фиби или диадема е пълна трагедия, а и с къдрава опашка седиш като някакво пони. Пусната - без пяна не струва, само първия ден е що-годе добре, другите дни възглавницата я фризира по всевъзможни начини, но в крайна сметка остава безформена и сплесната. Плитка диадема и надолу къдрава коса? Колко зле трябва да е това? Единствено кока е вариант, аз само на такъв ходя от ... половин година? Аз също съм ЗА изправянето. Това, че ползвате преси, не значи задължително, че косата ви ще изгори и ще останете с 2 кичура на главата. Ползвайте качествени продукти и всичко ще си дойде на мястото. Аз на твое място щях да се изправям, ако не всеки ден, то след всяко къпане, но с този косопад предпочитам да пропусна - само дърпането от пресата ми липсва.
Последно редактирано от FuckingFreak : 09-12-2012 на 05:41