- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
^ Meрси много ^.^ Aз никога не съм си правила подобни неща и все още чета между страниците на тази тема, за да намеря каква и как да си направя, а и колко често да го правя... Някакви съвети няма да са ми излишни, определено.
Веднъж седмично(аз ако имам време правя и 2 пъти седмично) например(напр. в неделя),защото предполагат нямаш кой знае колко време през седмицата. Стой възможно най-много.Аз правя така: в Неделя като стана и закуся си забърквам сместа за маската,наклепвам се и слагам торба и хавлия в/у нея. Докато съм с маската уча,пускам си компютъра и всичко останало,което правя, докато съм вкъщи.Ии така от към 11ч до 3-4-5-6ч,зависи колко време имам,стоя с маската и се измивам,като в шампоана слагам няколко капки пш.масло(в шепичката,не директно в шампоана) и слагам маска. После вече пш.масло по краищата и едно мляко за коса с УВ и топлинна защита. Някакви спрейове от време на време слагам..
Иначе когато си правиш маски си освобождавай повече време.Най-малко 1-2 часа според мен е нужно,но това е минимааално.
Май е това,спирам![]()