.
Затворена тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 214

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MagicSmiles23 Виж мнението
    Още от малък по-големите от мен са ми казвали че Хитлер е бил изключително лош човек който само е убивал.
    Те по-големите от теб сигурно са познавали Хитлер лично....

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Те по-големите от теб сигурно са познавали Хитлер лично....
    Ти сигурно си го познавал.....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MagicSmiles23 Виж мнението
    Ти сигурно си го познавал.....
    Не, но чета хора които действително са го познавали ..... Много си тъп, честно!

Мега фен
    Гей Речта На Адолф Хитлер

http://vbox7.com/play:208f04f9

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Гей Речта На Адолф Хитлер

http://vbox7.com/play:208f04f9
    Шшшш ей циганин умрял, превел съм поне 10 речи на Хитлер. Направи си труда да гледаш истинските. Не поствай глупости за Фюрера, щото човека е превзел цяла Европа, а ти си стойш на компа и вярваш в измислени персонажи.

Едит : http://www.youtube.com/user/nikiwaffenss123/videos само това остана, другите бяха във вбокс, но турските админи ги изтриха, защото истината е неудобна.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-25-2012 на 10:42

Мега фен
    ^
    чакай бе Кириле,
    че аз да съм коментирал нещо, така се казва клипа, пък всеки ако иска да си прави изводите.

Голям фен
    ^
    чакай бе Кириле,
    че аз да съм коментирал нещо, така се казва клипа, пък всеки ако иска да си прави изводите.
    Аз казвам че си педал, всеки да си прави изводите....

Мега фен
    а пък аз за Хитлер, нищо лично не бях казал

Голям фен
    а пък аз за Хитлер, нищо лично не бях казал
    Пффф ти тъп ли си или да? Не можеш да постваш преправена реч на Хитлер, в който казва че е гей, и после да се правиш на ударен, че едва ил не си я постнал случайно. Просто млъкни! То бива тъпотия и преструване, ама ти прекаляваш.... Ти май верно си жена. Кажи като мъж какво мислиш, ясно и разбираемо, и го подкрепи с аргументи. Олигофрен смотан....изобщо не си оригинален, като се правиш на идиот.

Голям фен
    http://www.youtube.com/watch?v=7rynh...ipcontrinter=1 Когато превърнеш една мизерстваща и банкрутирала страна, в това което е показано на клипа, тогава можеш да пускаш тъпи клипчета.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Няма смисъл да се говори с малоумни пубери като меджик12358 и дифендърчо.
    Тва са хора,които не са чели и 1 книга за Хитлер,нито са чели и гледали негови речи и филми,нито се интересуват от Третия Райх,от политиката на Хитлер,нито нищо.Нищо !Те били чули,че Хитлер бил лош.То не и смешно.Жалка работа сте.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    ами, не, не съм я постнал случайно, но това не означава, че подкрепям това твърдение.......

Фффп ит път ил ис или ад?

Голям фен
    ами, не, не съм я постнал случайно, но това не означава, че подкрепям това твърдение.......

Фффп ит път ил ис или ад?
    Ами аре кажи кое твърдение подкрепяш бе смърдел? Или ние простосмъртните не сме готови за твоята вселенска мъдрост? Или просто нямаш твърдение, което да подкрепиш, защото ти липсват знания.....

Голям фен
    Поздрав с едно авторско клипче. http://www.youtube.com/watch?v=p6ltD...ipcontrinter=1 Поствам го във връзка с това, какво мисля да направя на някой хора в този форум. "Пък всеки ако иска да си прави изводите."

Мега фен
    ами превода от клипа твърди че Хитлер казва, че е гей, но аз не мисля, че е бил гей.

Абе я кажи ти някакъв последовател на Хитлер ли си - харесва ти поведението му ли, политиката и убежденията му или лидерските му качества, какво точно те трогна.

Голям фен
    ами превода от клипа твърди че Хитлер казва, че е гей, но аз не мисля, че е бил гей.

Абе я кажи ти някакъв последовател на Хитлер ли си - харесва ти поведението му ли, политиката и убежденията му или лидерските му качества, какво точно те трогна.
    Ама ти си помисли, че тези субтитри са наистина това което казва?
    Аз просто........не мога.......не знам...... в шок съм.....

Град
    София
    Doctor_Satan

Брат,няма никъв смисъл да им се казва нищо на хора като дифендър и меджик !
    Да си живеят в заблуждения.Квото и да им покажеш,те са малоумни.Добре,че не всички тука са такива,ама повечето или не знаят кво говорят или други прочели уикипедия и книги от рода на "Хитлер-Античовекът" или "Хитлер-Месията на Сатаната" и вече убедени,че Хитлер е най-голямото зло.
    А не говорят за истинските престъпници срещу човечеството Сталин и Чърчил !
    Малоумни лапета,питащи малоумни въпроси от рода на какво ни харесвало в Хитлер,потомци и последователи ли сме му и т.н. пубертетски тъпотии!
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    нали ти казах, че не мисля, че е бил гей, какво повече да ти кажа, в какви субтитри да съм вярвал.

Голям фен
    Ти си си уникално тъпо копеле.Честно. Просто се самоубии!
    Ето истинският превод http://www.youtube.com/watch?v=xBg96...ailpage#t=150s

ПС: Като не мислиш че е гей, защо ги постваш такива клипове? Просто искам някаква логика да открия в теб. Но ти само увърташ, не казваш нищо съществено, нито пък защо го казваш.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-25-2012 на 11:39

Град
    София
    ААААААХАХАХАХ!
    Не,не, ахахахахах !
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    ПС: Като не мислиш че е гей, защо ги постваш такива клипове?
    а защо пък не?

видях, че се бяхте заговорили за Хитлер и ми беше интересно хора като тебе какво ще кажат по въпроса, а и темата е подходяща.

Голям фен
    Отказвам се..... не мога повече..... просто нямам думи....

Мега фен
    хахаха, ами бай-бай тогава

Мега фен
    @Doctor_Satan,

онзи ден си говорих с едно приятелче точно по отношение на един наш общ познат, залитащ здраво по неофашизма.

Хората като цяло си мислят, че подобни хора са някакви безчувствени идиоти, избиващи си комплексите с подобни идеологии.

Аз пък не изобщо не съм на това мнение. Даже напротив - когато видя, че въпросният човек има добра обосновка зад мнението си, действително е запознат с темата и отношението му не се базира на някакво първосигнално поведение, ми става много гот. Грам не си правя ташака с теб - получаваш искрените ми адмирации.
    Реално за да имаш някакво мнение що се отнася до политиката и обществените въпроси, трябва най-малкото действително да те интересува.
    Наблюденията ми са че точно хората (пак пояснявам - интелигентните такива), които се застъпват за комунизма и националсоциализма, са тези, които желаят най-доброто за хората около себе си.
    Не знам дали съм прав или греша, де, но да се надяваме че действително мирогледа ти се базира на привързаност, а не на хейт.

Сега това, заради което изобщо пиша - не си прав. И аз съм минал през подобен период. Знам какво е да изпадаш в крайност и знам колко лесно е да намериш решение на *проблемите* в нехуманното и нетолерантно отношение към тези, които не отговарят на стандартите ти. Мен ако питаш трябва всички с КИ под 120 да отиват под ножа, тъй като това в моя измислен свят ще реши огромна част от проблемите в световен мащаб, но нека си го кажем честно - никой не ми е дал правото да решавам чие съществуване е морално, нормално, естествено, редно и прочие. Всъщност никой няма това право. Седем милиарда живеем върху парче скала с размерите на прашинка и накрая ставаме храна за червеите. Абсолютно никакво значение няма нито какво ще правиш приживе, нито дали ще 'направиш' света по-добро място, нито дали ще пречукаш 5 мангала и 5 хомота. Действията ти няма да променят света - накрая всички отиват под земята и вместо да гледаш обществото и как да му решаваш проблемите, много по-удачно е да гледаш как да оправиш своите собствени.

Ей т'ва ми е проблемът с всичките привърженици на какви ли не идеологии. Не живеят собствения си живот, а гледат как да учат околните да живеят техните. Пак казвам - намирам го за страхотна характеристика - малко са тези, които действително ги е грижа за другите - но когато нещата излязат извън границите на рационалното се получава яко осиране.

Да не говорим, че не всеки иска другите да са щастливи, държавата му да е прекрасно място и всички да живеем задружно в страната на розовия еднорог.

И понеже споменах, че и аз преди се интересувах адски много от Третия райх ще ти споделя едно свое откритие, с което вероятно си запознат, но не пречи да се пробвам - http://www.alternatehistory.com/gate...ziEconomy.html
    И сам можеш да стигнеш до извода, че Хитлер и администрацията му, в дългосрочен план, са водели Германия към тотален фалит. Войната е това, което задържа Третият Райх на политическата сцена за още няколко години.

Голям фен
    Оооо не, аз изобщо не съм нацист, (преди бях) и до тези работи, за които говориш съм отдавна съм достигнал. Вече изобщо не ме греят другите, не поучавам никого, в случая не искам и да съм от обществото. Даже заради това се отказах от НС. Пълен фанатизъм и отдаване на целият си живот и енергия за едни неблагодарни маймуни, несъзнателни човекоподобни. Просто не си заслужава. Тези факти и разсъждения които съм давал по-нагоре, съм ги дал единствено да всея смут в примитивният разум на хора като дефендър и меджиксмайлс. Забавно ми е да им гледам реакциите, не толкова че искам да ги поучавам. Мирогледа ми се базираше на привързаност към сънародниците ми, и не беше хейт. Всъщност не съм хейтвал през живота си никого, никой не съм мразил сляпо и яростно, дори и цигани. Към всеки съм се отнасял с нужното уважение. В споровете повече съм търсел потвърждение и изява на себе си, отколкото някакви грозни кавги и смазване на противника. Всъщност тук също изявявам себе си, не пиша заради вас. И повечето тук също изявяват себе си, но някои не го разбират.

Наистина бях краен и фанатичен националсоциалист, и това ми даваше някакво примитивно обяснение на света. Но идеалите и абсолютните истини се разбиват от съмнението, когато човек навлиза във възрастта на разума. Тази детска сляпа вяра и идеализма са донякъде осигуряващи комфорт на психиката, но като всяка друга фанатична крайност на религия иили идеология, си остават просто илюзии.
    Не съм и националсоциалист, защото просто не съм такъв човек. Винаги съм бил извън обеществото и този националсоциализъм може би беше просто нещо в което се припознах, нещо което да даде смисъл на вродената ми антисоциалност. Сега започвам да приемам тази антисоциалност и гледам да не се ръководя от другите, а да си преценявам всичко сам. Всъщност това което ме отказа от НС беше че си зададох въпроса. Как може да подкрепям идея за социализъм и братство, а всъщност да не мога да стоя 2 минути край някой, защото почва да ме дразни с тъпотията си?
    Иначе на НС нищо му няма като идеология, доста по-истинска е от останалите, и затова все още споделям някои от вижданията й за живота, но само от инфомативна гледна точка. Вече си живея собственият свят и поучавам другите само за да ги дразня, не защото дефакто ми пука за тях. С две думи, тролвам тихичко. Общо взето това правя и в този форум.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си