- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Гей парада
Гей Речта На Адолф Хитлер
http://vbox7.com/play:208f04f9
Шшшш ей циганин умрял, превел съм поне 10 речи на Хитлер. Направи си труда да гледаш истинските. Не поствай глупости за Фюрера, щото човека е превзел цяла Европа, а ти си стойш на компа и вярваш в измислени персонажи.
Едит : http://www.youtube.com/user/nikiwaffenss123/videos само това остана, другите бяха във вбокс, но турските админи ги изтриха, защото истината е неудобна.
Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-25-2012 на 10:42
^
чакай бе Кириле,
че аз да съм коментирал нещо, така се казва клипа, пък всеки ако иска да си прави изводите.
а пък аз за Хитлер, нищо лично не бях казал
Пффф ти тъп ли си или да? Не можеш да постваш преправена реч на Хитлер, в който казва че е гей, и после да се правиш на ударен, че едва ил не си я постнал случайно. Просто млъкни! То бива тъпотия и преструване, ама ти прекаляваш.... Ти май верно си жена. Кажи като мъж какво мислиш, ясно и разбираемо, и го подкрепи с аргументи. Олигофрен смотан....изобщо не си оригинален, като се правиш на идиот.
http://www.youtube.com/watch?v=7rynh...ipcontrinter=1 Когато превърнеш една мизерстваща и банкрутирала страна, в това което е показано на клипа, тогава можеш да пускаш тъпи клипчета.
Няма смисъл да се говори с малоумни пубери като меджик12358 и дифендърчо.
Тва са хора,които не са чели и 1 книга за Хитлер,нито са чели и гледали негови речи и филми,нито се интересуват от Третия Райх,от политиката на Хитлер,нито нищо.Нищо !Те били чули,че Хитлер бил лош.То не и смешно.Жалка работа сте.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
ами, не, не съм я постнал случайно, но това не означава, че подкрепям това твърдение.......
Фффп ит път ил ис или ад?
Поздрав с едно авторско клипче. http://www.youtube.com/watch?v=p6ltD...ipcontrinter=1 Поствам го във връзка с това, какво мисля да направя на някой хора в този форум. "Пък всеки ако иска да си прави изводите."
ами превода от клипа твърди че Хитлер казва, че е гей, но аз не мисля, че е бил гей.
Абе я кажи ти някакъв последовател на Хитлер ли си - харесва ти поведението му ли, политиката и убежденията му или лидерските му качества, какво точно те трогна.
Doctor_Satan
Брат,няма никъв смисъл да им се казва нищо на хора като дифендър и меджик !
Да си живеят в заблуждения.Квото и да им покажеш,те са малоумни.Добре,че не всички тука са такива,ама повечето или не знаят кво говорят или други прочели уикипедия и книги от рода на "Хитлер-Античовекът" или "Хитлер-Месията на Сатаната" и вече убедени,че Хитлер е най-голямото зло.
А не говорят за истинските престъпници срещу човечеството Сталин и Чърчил !
Малоумни лапета,питащи малоумни въпроси от рода на какво ни харесвало в Хитлер,потомци и последователи ли сме му и т.н. пубертетски тъпотии!
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
нали ти казах, че не мисля, че е бил гей, какво повече да ти кажа, в какви субтитри да съм вярвал.
Ти си си уникално тъпо копеле.Честно. Просто се самоубии!
Ето истинският превод http://www.youtube.com/watch?v=xBg96...ailpage#t=150s
ПС: Като не мислиш че е гей, защо ги постваш такива клипове? Просто искам някаква логика да открия в теб. Но ти само увърташ, не казваш нищо съществено, нито пък защо го казваш.
Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-25-2012 на 11:39
ААААААХАХАХАХ!
Не,не, ахахахахах !
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Отказвам се..... не мога повече..... просто нямам думи....
![]()
хахаха, ами бай-бай тогава
@Doctor_Satan,
онзи ден си говорих с едно приятелче точно по отношение на един наш общ познат, залитащ здраво по неофашизма.
Хората като цяло си мислят, че подобни хора са някакви безчувствени идиоти, избиващи си комплексите с подобни идеологии.
Аз пък не изобщо не съм на това мнение. Даже напротив - когато видя, че въпросният човек има добра обосновка зад мнението си, действително е запознат с темата и отношението му не се базира на някакво първосигнално поведение, ми става много гот. Грам не си правя ташака с теб - получаваш искрените ми адмирации.
Реално за да имаш някакво мнение що се отнася до политиката и обществените въпроси, трябва най-малкото действително да те интересува.
Наблюденията ми са че точно хората (пак пояснявам - интелигентните такива), които се застъпват за комунизма и националсоциализма, са тези, които желаят най-доброто за хората около себе си.
Не знам дали съм прав или греша, де, но да се надяваме че действително мирогледа ти се базира на привързаност, а не на хейт.
Сега това, заради което изобщо пиша - не си прав. И аз съм минал през подобен период. Знам какво е да изпадаш в крайност и знам колко лесно е да намериш решение на *проблемите* в нехуманното и нетолерантно отношение към тези, които не отговарят на стандартите ти. Мен ако питаш трябва всички с КИ под 120 да отиват под ножа, тъй като това в моя измислен свят ще реши огромна част от проблемите в световен мащаб, но нека си го кажем честно - никой не ми е дал правото да решавам чие съществуване е морално, нормално, естествено, редно и прочие. Всъщност никой няма това право. Седем милиарда живеем върху парче скала с размерите на прашинка и накрая ставаме храна за червеите. Абсолютно никакво значение няма нито какво ще правиш приживе, нито дали ще 'направиш' света по-добро място, нито дали ще пречукаш 5 мангала и 5 хомота. Действията ти няма да променят света - накрая всички отиват под земята и вместо да гледаш обществото и как да му решаваш проблемите, много по-удачно е да гледаш как да оправиш своите собствени.
Ей т'ва ми е проблемът с всичките привърженици на какви ли не идеологии. Не живеят собствения си живот, а гледат как да учат околните да живеят техните. Пак казвам - намирам го за страхотна характеристика - малко са тези, които действително ги е грижа за другите - но когато нещата излязат извън границите на рационалното се получава яко осиране.
Да не говорим, че не всеки иска другите да са щастливи, държавата му да е прекрасно място и всички да живеем задружно в страната на розовия еднорог.
И понеже споменах, че и аз преди се интересувах адски много от Третия райх ще ти споделя едно свое откритие, с което вероятно си запознат, но не пречи да се пробвам - http://www.alternatehistory.com/gate...ziEconomy.html
И сам можеш да стигнеш до извода, че Хитлер и администрацията му, в дългосрочен план, са водели Германия към тотален фалит. Войната е това, което задържа Третият Райх на политическата сцена за още няколко години.
Оооо не, аз изобщо не съм нацист, (преди бях) и до тези работи, за които говориш съм отдавна съм достигнал. Вече изобщо не ме греят другите, не поучавам никого, в случая не искам и да съм от обществото. Даже заради това се отказах от НС. Пълен фанатизъм и отдаване на целият си живот и енергия за едни неблагодарни маймуни, несъзнателни човекоподобни. Просто не си заслужава. Тези факти и разсъждения които съм давал по-нагоре, съм ги дал единствено да всея смут в примитивният разум на хора като дефендър и меджиксмайлс. Забавно ми е да им гледам реакциите, не толкова че искам да ги поучавам. Мирогледа ми се базираше на привързаност към сънародниците ми, и не беше хейт. Всъщност не съм хейтвал през живота си никого, никой не съм мразил сляпо и яростно, дори и цигани. Към всеки съм се отнасял с нужното уважение. В споровете повече съм търсел потвърждение и изява на себе си, отколкото някакви грозни кавги и смазване на противника. Всъщност тук също изявявам себе си, не пиша заради вас. И повечето тук също изявяват себе си, но някои не го разбират.
Наистина бях краен и фанатичен националсоциалист, и това ми даваше някакво примитивно обяснение на света. Но идеалите и абсолютните истини се разбиват от съмнението, когато човек навлиза във възрастта на разума. Тази детска сляпа вяра и идеализма са донякъде осигуряващи комфорт на психиката, но като всяка друга фанатична крайност на религия иили идеология, си остават просто илюзии.
Не съм и националсоциалист, защото просто не съм такъв човек. Винаги съм бил извън обеществото и този националсоциализъм може би беше просто нещо в което се припознах, нещо което да даде смисъл на вродената ми антисоциалност. Сега започвам да приемам тази антисоциалност и гледам да не се ръководя от другите, а да си преценявам всичко сам. Всъщност това което ме отказа от НС беше че си зададох въпроса. Как може да подкрепям идея за социализъм и братство, а всъщност да не мога да стоя 2 минути край някой, защото почва да ме дразни с тъпотията си?
Иначе на НС нищо му няма като идеология, доста по-истинска е от останалите, и затова все още споделям някои от вижданията й за живота, но само от инфомативна гледна точка. Вече си живея собственият свят и поучавам другите само за да ги дразня, не защото дефакто ми пука за тях. С две думи, тролвам тихичко. Общо взето това правя и в този форум.