.
Затворена тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 214
    Мега фен
    хахаха, ами бай-бай тогава

Мега фен
    @Doctor_Satan,

онзи ден си говорих с едно приятелче точно по отношение на един наш общ познат, залитащ здраво по неофашизма.

Хората като цяло си мислят, че подобни хора са някакви безчувствени идиоти, избиващи си комплексите с подобни идеологии.

Аз пък не изобщо не съм на това мнение. Даже напротив - когато видя, че въпросният човек има добра обосновка зад мнението си, действително е запознат с темата и отношението му не се базира на някакво първосигнално поведение, ми става много гот. Грам не си правя ташака с теб - получаваш искрените ми адмирации.
    Реално за да имаш някакво мнение що се отнася до политиката и обществените въпроси, трябва най-малкото действително да те интересува.
    Наблюденията ми са че точно хората (пак пояснявам - интелигентните такива), които се застъпват за комунизма и националсоциализма, са тези, които желаят най-доброто за хората около себе си.
    Не знам дали съм прав или греша, де, но да се надяваме че действително мирогледа ти се базира на привързаност, а не на хейт.

Сега това, заради което изобщо пиша - не си прав. И аз съм минал през подобен период. Знам какво е да изпадаш в крайност и знам колко лесно е да намериш решение на *проблемите* в нехуманното и нетолерантно отношение към тези, които не отговарят на стандартите ти. Мен ако питаш трябва всички с КИ под 120 да отиват под ножа, тъй като това в моя измислен свят ще реши огромна част от проблемите в световен мащаб, но нека си го кажем честно - никой не ми е дал правото да решавам чие съществуване е морално, нормално, естествено, редно и прочие. Всъщност никой няма това право. Седем милиарда живеем върху парче скала с размерите на прашинка и накрая ставаме храна за червеите. Абсолютно никакво значение няма нито какво ще правиш приживе, нито дали ще 'направиш' света по-добро място, нито дали ще пречукаш 5 мангала и 5 хомота. Действията ти няма да променят света - накрая всички отиват под земята и вместо да гледаш обществото и как да му решаваш проблемите, много по-удачно е да гледаш как да оправиш своите собствени.

Ей т'ва ми е проблемът с всичките привърженици на какви ли не идеологии. Не живеят собствения си живот, а гледат как да учат околните да живеят техните. Пак казвам - намирам го за страхотна характеристика - малко са тези, които действително ги е грижа за другите - но когато нещата излязат извън границите на рационалното се получава яко осиране.

Да не говорим, че не всеки иска другите да са щастливи, държавата му да е прекрасно място и всички да живеем задружно в страната на розовия еднорог.

И понеже споменах, че и аз преди се интересувах адски много от Третия райх ще ти споделя едно свое откритие, с което вероятно си запознат, но не пречи да се пробвам - http://www.alternatehistory.com/gate...ziEconomy.html
    И сам можеш да стигнеш до извода, че Хитлер и администрацията му, в дългосрочен план, са водели Германия към тотален фалит. Войната е това, което задържа Третият Райх на политическата сцена за още няколко години.

Голям фен
    Оооо не, аз изобщо не съм нацист, (преди бях) и до тези работи, за които говориш съм отдавна съм достигнал. Вече изобщо не ме греят другите, не поучавам никого, в случая не искам и да съм от обществото. Даже заради това се отказах от НС. Пълен фанатизъм и отдаване на целият си живот и енергия за едни неблагодарни маймуни, несъзнателни човекоподобни. Просто не си заслужава. Тези факти и разсъждения които съм давал по-нагоре, съм ги дал единствено да всея смут в примитивният разум на хора като дефендър и меджиксмайлс. Забавно ми е да им гледам реакциите, не толкова че искам да ги поучавам. Мирогледа ми се базираше на привързаност към сънародниците ми, и не беше хейт. Всъщност не съм хейтвал през живота си никого, никой не съм мразил сляпо и яростно, дори и цигани. Към всеки съм се отнасял с нужното уважение. В споровете повече съм търсел потвърждение и изява на себе си, отколкото някакви грозни кавги и смазване на противника. Всъщност тук също изявявам себе си, не пиша заради вас. И повечето тук също изявяват себе си, но някои не го разбират.

Наистина бях краен и фанатичен националсоциалист, и това ми даваше някакво примитивно обяснение на света. Но идеалите и абсолютните истини се разбиват от съмнението, когато човек навлиза във възрастта на разума. Тази детска сляпа вяра и идеализма са донякъде осигуряващи комфорт на психиката, но като всяка друга фанатична крайност на религия иили идеология, си остават просто илюзии.
    Не съм и националсоциалист, защото просто не съм такъв човек. Винаги съм бил извън обеществото и този националсоциализъм може би беше просто нещо в което се припознах, нещо което да даде смисъл на вродената ми антисоциалност. Сега започвам да приемам тази антисоциалност и гледам да не се ръководя от другите, а да си преценявам всичко сам. Всъщност това което ме отказа от НС беше че си зададох въпроса. Как може да подкрепям идея за социализъм и братство, а всъщност да не мога да стоя 2 минути край някой, защото почва да ме дразни с тъпотията си?
    Иначе на НС нищо му няма като идеология, доста по-истинска е от останалите, и затова все още споделям някои от вижданията й за живота, но само от инфомативна гледна точка. Вече си живея собственият свят и поучавам другите само за да ги дразня, не защото дефакто ми пука за тях. С две думи, тролвам тихичко. Общо взето това правя и в този форум.

Мега фен
    ^^ Разбирам. Хубаво е това. И аз през последните година-две се превърнах в крайно асоциално същество - компютъра ми се струва доста по-интересен от хората наоколо. Даже наскоро реших да се самообразовам в насока 3д анимация ... ще видим какво ще излезе ... =D

Както и да , много офф отидох. Извини ме за стената от текст, не осъзнах че просто си правиш кирията с форумния пастир.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Само и аз да се включа този път малко по-дългичко за това,което говорите.
    Аз също далеч не съм някакъв фанатизиран нацист,с гола глава,татуси със свастики и крещящ цигани и евреи мрете !
    Да,не харесвам циганите като цяло,макар от тях да има и доста хора за пример.
    Не харесвам в тях това,че над 1000 години те са в Европа,а през всичките тези 1000 г,почти не са мръднали в развитието си.
    И тая изтъркана расистка дума "интеграция"-как да интегрираш хора,които от над 1000 г не правят и крачка към собствената си интеграция,а само се оплакват и чакат?
    Браво на тези цигани,които не чакат и не реват държавата да ги интегрира,а си дигат задника и стават хора за пример.
    Има ги такива и аз се радвам.Но не ми харесва почти целия ни бюджет на Министерството от над 700 милиона лв годишно (цифрите варират,стигало се е и до над 915 млн лв годишно) да им се дава ей така чрез 12-те им интеграционни програми.Малките остатъци от бюджета се разпределят между истински нуждаещите се хора като пенсионери,инвалиди и т.н.Скандалното тук е ,че държавата изсипва над 700 млн лв годишно на циганите без никаква промяна към по-добро.Да не говоря и че още 50 млн лв годишно пак от джоба на бедния българин се "дават" за уличните кучета.Дават в кавички,защото всъщност се прибират,а проблема скоро няма да бъде решен,защото кучетата са златна мина.

Не виня само циганите.Отделно и нашата политика ги насърчава те да не се развиват.Защото първо,че източват целия ни бюджет чрез интеграционните си програми,като има дори и "разходи" по самите програми и то стигащи до 40 % и второ,законите ни са такива,че циганите нямат стимул да работят и да бъдат с нещо полезни.Циганските семейства с пет деца взимат помощи поне 500 лв. чисто на месец,също има и ”Кратна помощ” и "енергийна помощ".
    Ако обаче уж „трайно безработната” отиде на работа–тя ще получи заплата.Веднага тази сума ще бъде приспадната от помощите и ако заплатата й е 500, другия месец тя няма да получи нищо !
    Ако пък заплатата е по-ниска,тя ше вземе за помощ само това,което остава след приспадането.
    Такова безумие може да се измисли само в България!
    Как очакваме при такива абсурдни закони циганите да искат да работят?

И това не ме прави расист.Изразявам мнение от нашата политика,която не спрямо циганите,ами и срещу самите нас в повечето случаи е не само скандална,но и абсурдна.

Не съм расист,нацист,хитлерист и т.н.Не съм си позволявал да се държа нито с циганите нито с никой нагло и надуто.Винаги със всеки се държа учтиво и съвсем нормално.Това,че понякога тука пиша крайни неща като "Хайл Хитлер",го правя за майтап и да се забавлявам с хората,които ме взимат на сериозно.
    Същите тези хора,които ме нападат,че съм бил "фашист" винаги са ми били адски забавни първо ,защото не съм фашист или нацист и второ ,защото в стремежа си уж да ме обидят,те дори не знаят какво говорят,като дори не правят разлика между фашистите на Мусолини и нацистите на Хитлер !

Ако говорим за Националсоциализма, той е далеч по-успешен от комунизма.Да не споменавам Сталин,Ленин,Мао,ами комунистическите утопии на Пол Пот и мечтите му за селска държава,заради което са избити милиони от собствения му народ?Всъщност Пол Пот е за Гинес,не защото забранява вестниците,празнуването на рождени дни,сватби,носенето на телефони,разрушава и всички уникални храмове и убива всички хора с очила,защото били умни,а защото това е единствения човек избил над половината от населението на собствената си държава !
    Ето това е комунизма.

А разликата с Хитлер е,че когато Хитлер идва на власт,хората буквално са умирали от глад,а Германия е в наи-тежката си криза в цялата си история.
    Това става заради "мирните договори" между победителите и загубилите войната,сред които е и България,където хората също измират от глад и единствена в Европа само Германия ни помага,но това е друга тема.
    Един хляб стига цена до 460 МИЛИАРДА ! марки.Хората вместо дърва горят чували с пари.
    И тук идва избрания от народа Хитлер и прави нещо,за което и сега световните политици могат да си мечтаят-само за броени месеци Хитлер премахва безработицата,изважда от кризата и изправя цяла Германия отново на крака !
    Освен,че на своя глава печата свои пари, той пуска в обръщение и т.н. "финансови пари",нещо което и до днес е приоритет на международния финансов капитал !
    Малко след това прави и Германия водеща световна сила !
    А и Невероятен оратор !Радостните речи.които той държи пред народа са изключително пламенни и описват радостта на това откъде е тръгнала нацията и къде е стигнала.
    Говори още и за младите хора и децата.Изпълнява всяко свое обещание към народа !
    Е,колко са политиците в днешно време,които може да се похвалят с такива успехи?
    Да,Хитлер далеч не е светец,но има неща,които удобно се премълчават отново с цел пълната му демонизация.

Като историческа фигура Хитлер също ми е интересен.Ровя,търся,чета и гледам от най-различни източници и сам си правя заключенията.Защото дори и човек,който се е задълбочил в нещата трудно може да каже "аз знам цялата истината и всичко",а какво да говорим за хора чули-недочули,които дават меко казано смешни мнения !

Факт е,че и историята е преправена и че се крият неудобните истини.
    И ето тук изпъква повърхностната природа на света.
    Целия свят е така устроен-90% от хората са робуващи роботи не просто без мнение,но и без душа !
    С изгубено любопитство към света,което любопитство би ги накарало да търсяти да търсят,за да открият не истината,а своята истина!
    Не говоря само за Хитлер,а и за всичко останало в живота.

А иначе Историята ми е интересна.Така,както в момента чета книга за римските императори,където също е имало немалко зверства,но на притивният човешки ум тези зверства не му правят впечатление,защото те принадлежат на победителите.Така,както цял свят по инерция просто си плюе по Хитлер,а никой не смее да говори против "победителите",извършили далеч по-големи зверства.
    Света приема тези касапници за нещо напълно нормално.Хората са повече от тесногръди,повърхностни и предубедени към света !
    Свят населен от стадо бездушни роботи,за които всичко е винаги само черно и бяло.
    На този праволинеен свят винаги му е било предостатъчно просто да има един лош и един добър герой.Нищо повече !
    Един рицар на бял кон и едно черно плашило !
    Плашило,обиращо всичките душевни отпадъци на света и един добър победител на злото,пишещ история,защото както знаем-победителите пишат историята.

И накрая само да ви покажа нещо,което нося,защото просто пръстена много ми харесва,а и ми е подарък.
    Доста хора,дори и продавачи на бижута са ми казвали,че е уникален и не са виждали такова нещо и като ме питат какъв е и като им кажа ме гледат сякаш съм убиец насочил зареден автомат към тях,готов да ги разстреля.
    Ето това е тесногръдието,за което говорих,смесено с насадените от десетилетия страх и отвращение от името Хитлер.

ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    ^Пръстенът е страшно красив ;]

Град
    София
    Ами аз имам още един хахахахах бахти хитлериста съм ахахах.
    Иначе тез пръстени са ги давали на хора от SS.
    Райхсфюрера Хайнрих Химлер им ги е давал.То затва подписа му е вътре гравиран на всеки такъв пръстен.

Този е от 1942 г и е с различен дизайн.А от 1936 г пръстените им да видиш ква красота са-от тоз период за мен са имали най-красивите такива пръстени.Виж само:

(5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    Дааам, определено бих си прибрал едно такова бебче ако ми изпадне.

Впрочем да знаеш случайно какво означават руните, гравирани по него ? На еднa от снимките ми прилича на символа на една от СС дивизиите, но проверих и не е баш същото.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Аз съм анти-гей парада....Да си се развяват по перушини и мрежи вкъщи!

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Дааам, определено бих си прибрал едно такова бебче ако ми изпадне.

Впрочем да знаеш случайно какво означават руните, гравирани по него ? На еднa от снимките ми прилича на символа на една от СС дивизиите, но проверих и не е баш същото.
    Едната е sieg руната - руната на победата. Другата също съм я срещал някъде. Но не мога да си спомня какво означава.

ЕДИТ: Намерих я. Предполагам за тази руна става на въпрос. Ансуз(Ansuz)

Това е руната на Один.Означава”Ас”,”посла ие”,”уста”,”слово”. Один е създателя на магическите песни-Галдор, той е Бог на Речта. Руната подпомага да се установи връзка с Боговете, да бъде получено вдъхновение,да бъде намерен пътя към Себе Си.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-26-2012 на 17:45

Голям фен
    JungleJaguar След като имаш два можеш ли да ми продадеш единия и какви пари му искаш?

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Лелеее, пръстените са страхотни. Направо ме е яд, че ги виждам чак сега....

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    JungleJaguar След като имаш два можеш ли да ми продадеш единия и какви пари му искаш?
    Ами човек, не се продават.
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Голям фен
    Добре, просто питах. Пази си ги, защото са много ценни.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Братее, всичката тая омраза, дискриминация и фашизъм...http://files.sharenator.com/1_I_Dont...295658-580.jpg
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dyany10000 Виж мнението
    Братее, всичката тая омраза, дискриминация и фашизъм...http://files.sharenator.com/1_I_Dont...295658-580.jpg
    Казва го човека с аватара на Ленин, заради който са измрели десетки милиони хора.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dyany10000 Виж мнението
    А тез слова на Ленин да си чувал:

"Един на всеки десет да бъде разстрелван на място !
    Трябва да подтикнем енергията на терора !
    Да разстрелваме и гоним от страната !
    Да предприемем безмилостен масов терор !"

Ей това е комунистическата "любов" към народа !
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Мега фен
    на вас хитлер, лелин и останалите тям подобни са ви като някакви футболни отбори, от които вие си избирате някой за да го възвеличавате - шантави запалянковци

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    на вас хитлер, лелин и останалите тям подобни са ви като някакви футболни отбори, от които вие си избирате някой за да го възвеличавате - шантави запалянковци
    Ти го правиш същото с Бог. Разликата е че Хитлер и Ленин са съществували, а Господ не съществува.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Ти го правиш същото с Бог. Разликата е че Хитлер и Ленин са съществували, а Господ не съществува.
    да ама тва npp не го интересува, той не вярва в Бог дали съществува, той само раздава любофф и "свидетелства".
    Последно редактирано от defender : 06-27-2012 на 13:06

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да ама тва npp не го интересува, той не вярва в Бог дали съществува, той само раздава любофф.
    По-скоро раздава простотия....

Мега фен
    ей, npp, любовнико неден, ше ти дърпам ушите..... ахаааа

Мега фен
    и къде е доказателството че Бог не съществува?!, ето че Св. Писание представя доказателство че Той съществува макар и за последните 5-6 хилядолетия да се намираше в състояние на полусън

"И на седмия ден, като свърши Бог делата, които беше създал, на седмия ден си почина(т.е. на седмият ден Той изпадна в състояние на хилядолетен полусън) от всичките дела, които беше създал. И благослови Бог седмия ден и го освети, защото в него си почина(т.е. защото в него Той премина в състояние на хилядолетен полусън) от всичките си дела, от всичко, което Бог беше създал и сътворил." Битие 2: 2-3,

"Помни съботния ден(т.е. помни хилядолетния полусън на Бога докато Той се намира в това състояние), за да го освещаваш. Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела(т.е. по принцип вие сте напълно свободни да вършите всякакви дела, с които не се причинява зло на когото и да е от човеците); а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог(т.е. но докато Бог се намира в състояние на хилядолетен полусън), да не вършиш никаква работа(т.е. не пропускайте да пазите и да възстановявате чрез "молитва и пост": Мирът, Чистотата, Неприкосновеността, Праведността, и Благодатта, които Бог положи за всеки човек още в самото начало при сътворението), ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти(т.е. нито чрез делата си), нито чужденецът, който е отвътре вратите ти(т.е. в вярата); защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина(т.е. но на седмият ден изпадна в състояние на хилядолетен полусън); затова Господ благослови съботния ден и го освети." Изход 20: 8-11
    Последно редактирано от npp : 06-27-2012 на 14:59

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и къде е доказателството че Бог не съществува?!, ето че Св. Писание представя доказателство че Той съществува ..............
    добре, а защо тогава атеистите не вярват, че съществува?
    Как си го обясняваш.
    Последно редактирано от defender : 06-27-2012 на 15:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си