.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Има много варианти единият от тях е да живееш с някоя твоя приятелка другият е по-лош да живееш в дом за такива деца като тебе (незнам как се нарича) , а ако не ти харесват тези вариянти.... кажи на някое момче (здравеняк) да те научи да се защитаваш не траябва да позволяваш на баба ти да те бие. Това е което мога да те посаветвам искрено се надявам да се оправиш.

Голям фен Аватара на alice13
    еми чесно казано и аз се съмнявам да не е тролче.. по горе попитаха кой ти плаща сметката за телефона? Изглежда просто нереално.. Но все пак ти дадаха много съвети така че........

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Надявам се да е трол, а не реално съществуващ случай.

Иначе отиди в някоя приятелка. Помоли за съдействия родителите й, като те придружат до полицията, щом баща ти по никакъв начин не ти съдейства относно проблема.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Трололололо

Мега фен Аватара на Ashenvale
    "Живея при баба си и дядо си защото майка ми няма пари а новата жена на баща ми не ме иска."
    Един път той не те иска, един път баба ти не те пуска, добре се справи в началото привлече вниманието, но до тук.
    Доста тъпо скопоса историята, не си добра актриса, следващият път изглади, премисли всичко от до и тогава тролвай.

Уау, останах с отворена уста. Помоли някой за помощ , това за бога , не е нормално. На твое място бих избягала. УЖАС! ;ХХХХХХХХХХ

Супер фен Аватара на wiiwa
    Интересно защо авторката спря да пише след като се подхвана темата за това кой и плаща сметката и я оставя да говори толкова дълго време, аз мисля че всичко е фейк, но ако при някаква вероятност е истина, говори отново с баща си и му кажи всичко, помоли го да си те вземе, нищо че е такова нищожество, някак ще останеш 4 години при него и после зарежи всички. А колкото до баба ти, на колко е години? Не можеш ли да се защитаваш щом е стара, щом ще иска да те бие ,отвърни със същото, мисля че няма да ти е проблем да и строшиш носа, но може би след това ще ти стане още по трудно.. друг е варианта да се обадиш на закрила на детето. Абе не знам аз защо се хабя след като съм почти напълно сигурна че това е тролстване

Ако бях на твое място и няква скочубра не ме иска в дома на баща ми..ще й съсипя животааа буквално

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    И все пак мисля, че е трол ;дд
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

не че е добра идея ама ако наистина се държат така се защитавай , не казвам да им покажеш кой е шефа и да ги пребиеш (за което съм сигурен заслужават), но не им давай да те ударят... ако бях на твое място досега щях да съм в друг град или в някой дом консултирай се с полицията, повярвай за твое добро е

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Авторката в момента изглежда така : http://joyreactor.com/images/templat...troll_face.png

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    ужас просто УЖААААССС!!!! историята ти е ужасна за баба и дядо ти! те направо те третират като някакво животно!!! Че като се зачетох в историите с баба ти -направих си извод,че тя не е изобщо човек!!! Бива ли така да се отнасят към теб,особено баба ти?! Според мен животът ти в момента ти се срива тотално... та дори моята баба не прави така с мен,...твоята история е трагична-не ти дават да излизаш,бият те,не ти купуват учебници,нито дрехи,нито ти дават да се приведеш малко в по-подходящ вид на истинско младо момиче,не спиш сама,ти чистиш,готвиш и др.,ее....това направо е насилие!!!! Това не съм го чувала досега... най-добре обади се на полиция,обясни им-(на полицията),че си под домашен арест,кажи им адреса и може да направят нещо по въпроса...
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 08-01-2012 на 17:02

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate Виж мнението
    Авторката в момента изглежда така : http://joyreactor.com/images/templat...troll_face.png
    +1 xD
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ужасно е това. Искрено се надявам да си поредния/поредната, която спами от липса на работа или някакво занимание.

Та, иначе отиди в някоя приятелка. Роднини. Някой, който ще ти помогне. Не може да търпиш непрекъснато физическия и психическия тормоз от дядо си и баба си. Нереално е просто. Това по отвратителен начин би ти влияло на психиката.

Или говори с майка си. Обясни й как стоят нещата.
    Дори и да не е с добро финансово положение, да направи нещо по въпроса, колкото се може по-скоро. А баща ти трябва да е ба'си тъп безмозъчен индивид, че да остави собственото си дете да живее детството си по такъв начин.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    ами..и аз малко се съмнявам-че не е истина! твърде невъзможно е да е истина!..

Толкова е забавно когато самите вие забравите какво сте лъгали и се омотаете до такава степен , че сами си противоречите.

Първо се хванах,ама с всеки изчетен пост,че нямаш нет че са ти хвърлили гримовете(най-малко да ги продадът ако съществуваха баба ти и дядо ти) а изведнъж спря да пишеш изобщо.......ГОЛЕМ ТРОЛ СИ.... сериозно.....да не вземе да ти се случи както си ги измисляш шарени....

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    И кво като баща ти работи в закрила на детето , ти ще говориш с някой друг само там ще ти помогнат. А и ти толкова ли си слаба удряш два шавара на бабати събираш си багажа и най-мазно им казваш едно ДОВИЖДАНЕ .
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    всичко което ти предложим не можеш да го направиш абе ти с всичкият ли си ....дядо ти да не е шеф на полицията ... а и + тва лицето от което говориш за тва , че диктуваш по тела значи ти авторке си нейна фр защо не написа"а тя ми диктува" абе няма смисъл... а и кво , че баба ти
    работи в такъв дом тва на теб кво ти пречи
    а й баба ти и дядо ти не виждат ли каква есметката з ателефона им да не са тъпи абе невероятен ТРОЛ

Големия филм..

Миличка,след като те попитаха как имаш комп и нет,не можа ли да измислиш по-добро оправдание? Като например че си на даскало в час по информационни технологии и от там пишеш,защото онова с диктуването на приятелката не подейства много добре...ето че сега се чудя как успявате толкова време да отделите на телефона-хем приятелката ти да ти прочете всички отговори на темата ти,хем се чудя не само аз но и всички-кой ти плаща сметката,сигурно задника ми?;d Повярвай ми,душе,онова в часа по информационни щеше да е много по-смислено,така поне малко повечко хора,щяха да продължават да вярват на филмчето ти

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ДО Белия зъб:Темата е стара!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Знам,но този филм ми стана толкова смешен че не се сдържах,да не го коментирам

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Тц, тц. Що не я изтриете тази тема?
    Иначе яко го е измислила, мда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си