Здравейте,от много години влизам и чета форума ,но не ми се е налагало да пиша,но най-вече искам да споделя.Преди няколко години като бях още в гимназията излизах с доста момчета,в продължение на 2-3 години както всички,тогава ходех много по дискотеки и се забавлявах,нямах нищо сериозно,но си намерих момче и бях с него повече от година.Но никога не бях напълно щастлива,но продължих да бъда с него,защото ми беше добре.След време се запознах с едно момиче,започнахме да излизаме доста,няколко месеца бяхме неразделни приятелки и една вечер бяхме в тях и се оказа,че не се приемаме само като приятелки.Беше ми интересно ,никога не бях пробвала с момиче ,както и тя,мислех си че просто се забавляваме ,но минаха месеци ,после година аз бях с нея и с приятеля си,никой не знаеше за мен и това момиче.Не знам как се случи започнахме да имаме чувства една към друга ,доста силни ,но не можех да го разбера явно,все едно живеех в 2 различни свята,един с нея и един с приятеля ми и приятелите ми.Тя започна да се сърди,че съм с него и аз се разделих с него,но продължавах да се виждам с него заради секса,беше ми приятно ,беше ми забавно.Това продължи 2години с това момиче,когато един ден просто се спрях и се замислих,че не може да харесвам момичета,няма как харесвам момчета и то доста,не можех да си представя унижението ако някой разбере и прекратих всичко с това момиче ,преди няколко месеца.Доста съм объркана какво се случи,момичето си има приятел сега ,което е хубаво,аз си имах приятел до скоро,но все още мисля за нея ,понякога се виждаме ,но е много объркано всичко и нямам представа как да постъпя ..