- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Училище - Какво трябва и какво не трябва да се изучава в учебните заведения.
Зависи от случая. В конкретния случай може да е вярно, може и да не е вярно. Ситуация "малко гей" и "малко бременна" не може да съществува. Затова такова нещо едни биха го приели за лъжа, други за истина. Нормално е и е в реда на нещата. Важи за всяка новина - едни са съгласни, други не. Тъй като никога няма да се постигне ситуация, когато да има само едно мнение по даден въпрос (това би било възможно само ако на земята остане точно 1 жив човек), то винаги ще има поне 1 различно мнение. И ако различното мнение се състои в това че съм/не съм гей, него можем да го приемем като 0,0001%, което не оформя цял процент, но е малко над нулата - т.е. ПОНЕ един или повече човека са съгласни/несъгласни с едното от двете условия.
Не ме вълнува кой го е искал и кой не - на мен ми писна да чета тъпи постове за лъжепророци, дяволи и т.н. религиозни теми. Тъпо ми е, но не го правя на въпрос - нали сме "демократична" държава - трябва да бъдем толерантни. Щом не ме вълнува нещо и не мога да кажа нещо по въпроса - трая си.
Колкото мен ме вълнуват лъжепророците, толкова и теб те вълнува Кобилкина.
Няма лошо в бъзиците. Аз не съм приел постът ти на въпреки - просто дадох линк към нещо, което четох наскоро. Отделно на това не вярвам някога Кобилкина да започне да води лекции в училищата, тъй като хонорарът и вероятно ще е космически. Т.е. за един нейн хонорар МОМН ще си наеме приближени лица (всяко РИО по област си има такива), които да протупат и без това тъпите и безполезни лекции и да лапнат паричките.
Последно редактирано от Lucho : 08-05-2012 на 20:17