.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 102 от общо 102
    Трябва да се учат прриродни науки и езици - никакви религии - по добре етика и философия - Философията кара човека да мисли ,религията отнема способността на човека да разсъждават . Да се махнат проектите по свят и личност в 12 клас ,защото са губене на време за учене за изпити.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ако например някой излъже, че си гей, това означава ли, че има процент истина............. сега нека двамата да се посмеем заедно.
    (с примера не целя да те обиждам)
    Зависи от случая. В конкретния случай може да е вярно, може и да не е вярно. Ситуация "малко гей" и "малко бременна" не може да съществува. Затова такова нещо едни биха го приели за лъжа, други за истина. Нормално е и е в реда на нещата. Важи за всяка новина - едни са съгласни, други не. Тъй като никога няма да се постигне ситуация, когато да има само едно мнение по даден въпрос (това би било възможно само ако на земята остане точно 1 жив човек), то винаги ще има поне 1 различно мнение. И ако различното мнение се състои в това че съм/не съм гей, него можем да го приемем като 0,0001%, което не оформя цял процент, но е малко над нулата - т.е. ПОНЕ един или повече човека са съгласни/несъгласни с едното от двете условия.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Дотук успя да си натрапиш мнението за Кобилкина, за оня соц. селяк, за жълтите медии, за Слави и дори за шоуто му ... и то без изобщо някой да ти го е искал :O . БРАВО !
    Не ме вълнува кой го е искал и кой не - на мен ми писна да чета тъпи постове за лъжепророци, дяволи и т.н. религиозни теми. Тъпо ми е, но не го правя на въпрос - нали сме "демократична" държава - трябва да бъдем толерантни. Щом не ме вълнува нещо и не мога да кажа нещо по въпроса - трая си.

Колкото мен ме вълнуват лъжепророците, толкова и теб те вълнува Кобилкина.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Брей, аз се бъзиках бе. Не знам дали наистина е помогнала на някои, но не смятам, че е навредила.
    Честно казано жената не дава някаква по-различна информация от тази, която биха им дали в училище или тази, която е масова, и е разпространена по женските издания. Същите съвети мога да получа от тийнпроблем.

Прочетох интервюто с Врабчев, но от отношението и изказваният му спрямо хомосексуалните, разбирам че и той не е кой знае колко компетентен. Дискриминация спрямо тях има, но това е друг въпрос. Да не разводняваме темата с излишни работи...
    Няма лошо в бъзиците. Аз не съм приел постът ти на въпреки - просто дадох линк към нещо, което четох наскоро. Отделно на това не вярвам някога Кобилкина да започне да води лекции в училищата, тъй като хонорарът и вероятно ще е космически. Т.е. за един нейн хонорар МОМН ще си наеме приближени лица (всяко РИО по област си има такива), които да протупат и без това тъпите и безполезни лекции и да лапнат паричките.
    Последно редактирано от Lucho : 08-05-2012 на 20:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си