.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от straus Виж мнението
    Ееее начи, само гледате как да се нахраните един друг, пък после "на 20 съм и съм девствен, какво да направя?"
    пък след твоя съвет О, ВЕЛИКИ
    ще има
    "на 20 съм и имам нещо на оная работа как да се излекувам"

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И кой какво предлага
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Казах - да има едно базисно ниво, а не да скачаш на всичко дето ходи, ама тва си е мое мислене. Не ви го "слагам".
    Характера както и критериите на един човек се изграждат, с опита който трупа. По този начин опознава себе си и възможностите си и съответно променя критериите си спрямо него. Базисното ниво за което говориш е наложено от обществото, както и от възпитанието и личния пример даден от родителите. Така че базисното ниво е ноещо от което започваш но не зависи от теб.

Град
    Beyond reality
    Базисното ниво се изгражда според това,което ти харесваш у даден човек. Първо е ред на опознаването с една личност, а не с цветистия пример на автора.
    Не говоря за калъпа създаден от обществото.
    maDamn

Мога да ви кажа, че първият ми път беше на 16 с една курва на домашно ии оттогава се натрупва самочувствие и всичко и почва да ти върви с путките тей че няма лошо компанйонка да си хванеш за първи път

Повече от фен Аватара на Scarface_
    а бе неподбирай ... хубаво ама един ден ... като седнеш и се замислиш :Д ... друго си е да си минал само яки мацки ... човек трябва да се себеуважава ...аз тоя кур да не съм го намерил на пътя ?! истината е да си готин и да ги пориш кат агнета :Д
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от Ronnan Виж мнението
    Характера както и критериите на един човек се изграждат, с опита който трупа. По този начин опознава себе си и възможностите си и съответно променя критериите си спрямо него. Базисното ниво за което говориш е наложено от обществото, както и от възпитанието и личния пример даден от родителите. Така че базисното ниво е ноещо от което започваш но не зависи от теб.
    @Ronnan
    Много точно се изрази, точно думите които търсех... малки са още, те и за това скачат всичките заедно. Искам да ги видя като се оженят дали жените им ще са финни красавици или такива дето само те ще си ги харесват..
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

12412412312 - използвай смазочни средства
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

@Ronnan
    Много точно се изрази, точно думите които търсех... малки са още, те и за това скачат всичките заедно. Искам да ги видя като се оженят дали жените им ще са финни красавици или такива дето само те ще си ги харесват..
    Щом вече почна с личните нападки, предположенията и иронията, за какво говорим...
    Scarface_ го каза много, много точно с прости думи
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    Мъжки, като ти не са ти пускали мацките и си прогледнал за горчивата истина в живота, че тряа да се съгласяваш на по-малкото? Да не се хванеш после да работиш за 400 лева, да носиш кецове за 6 лева, да живееш в гарсониера, щото като имаш претенции, увисваш.? Вече ти го казаха, сам си преценяваш какви изисквания да имаш и колко ще си свалиш летвата. Но вместо да си занижаваш критериите, може да поработиш над себе си, за да получаваш това, което наистина искаш. Но разни хора, разни амбиции.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на fenasf
    1. Донякъде е така обаче 2. е лъжа просто не си срещнал правилната зайка
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    От тъпи по-тъпи съвети.

Няма нищо срамно в това - момче или момиче да е девствено. Всичко с времето си. Когато срещнете правилния човек, обичате и искате да е с него - то тогава е времето и всичко ще мине както трябва. Тъпо е , само за да си направите сефтето да наеб* някоя курва. Докато може да го направи със специалния човек.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

А не мога ли да мина някоя, дето не ми е толкова специална и после да си клатя и "по-специалната"?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

сега ще кажете, че нямате търпение да завършите гимназията и да не се разправяте повече алеле майко...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

пък специалния човек... егати илюзията
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Това да държиш високи стандарти, да не се задоволяваш с по-малко са пълни глупости, мислейки по тоя начин може никога да не намериш щастието, защото хората не се оценяват като предмети - по външния вид, по цената, по опциите или екстрите които предлагат. Освен това живота е един и човек трябва да опита разнообразието.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Големи съвети даваш брат ... направо като ти гледам логиката се радвам ,че не съм на твое място....доста страхотии си видял ... Нз мисля си ,че тайната е да не си го превръщаш в мания ...и цел номер едно ...само си идва ...аз лично винаги съм бил мн претенциозен ....не мога да си представя да си легна с момиче което не ме привлича ... ей така ... нз ако ми се прецака визията....ама пак не бил ...ако поне не съм влюбен в характера и
    Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите!

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Това със специалния човек наистина е голяма глупост
    и все пак съветите ти си остават невероятно малоумни
    пети клас
    мдам

Това да държиш високи стандарти, да не се задоволяваш с по-малко са пълни глупости, мислейки по тоя начин може никога да не намериш щастието, защото хората не се оценяват като предмети - по външния вид, по цената, по опциите или екстрите които предлагат. Освен това живота е един и човек трябва да опита разнообразието.
    Остави ги децата да си говорят, колега. Както виждаш, повече ти противоречат девойките. Т'ва на к'ва мисъл те навежда ?

Повече от фен Аватара на pepochko
    не прочетох всички мнения, но според вас майче трябва първата колкото и грозна да е да я оправим само колкото да не сме девствени :Х

Голям фен Аватара на iwwo_
    ЕБАХТИ ТЪПАТА ТЕМА ЧЕСТНО

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Хубаво е да се "бориш" с болестта девственост, ама не е лошо човек да е малко от малко претенциозен. Нали, да покаже, че има някаква класа. Това имам предвид.
    Да нямаш претенции за мен е да нямаш самоуважение и да си доста отчаян.
    И от кога девствеността е болест

Цитирай Първоначално написано от ShowV Виж мнението
    И от кога девствеността е болест
    Не се притеснявай, някой ден и ти ще долавяш иронията.

Град
    Beyond reality
    Напомня ми за Шелдън...само дето там беше и сарказъм.
    maDamn

Става въпрос, че девствеността сякаш е нещо лошо. В този случай сравнена с болест. И не разбирам защо трябва да се отърваваме от нея. Разбира се това не означава да не правим секс никога. Това е глупаво. Но да не тръгнем да го правим само защото е крайно време да се "преборим" с болестта девственост..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си