- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 съвета за девствените момчета
Характера както и критериите на един човек се изграждат, с опита който трупа. По този начин опознава себе си и възможностите си и съответно променя критериите си спрямо него. Базисното ниво за което говориш е наложено от обществото, както и от възпитанието и личния пример даден от родителите. Така че базисното ниво е ноещо от което започваш но не зависи от теб.
Базисното ниво се изгражда според това,което ти харесваш у даден човек. Първо е ред на опознаването с една личност, а не с цветистия пример на автора.
Не говоря за калъпа създаден от обществото.
maDamn
Мога да ви кажа, че първият ми път беше на 16 с една курва на домашно ии оттогава се натрупва самочувствие и всичко и почва да ти върви с путките тей че няма лошо компанйонка да си хванеш за първи път![]()
а бе неподбирай ... хубаво ама един ден ... като седнеш и се замислиш :Д ... друго си е да си минал само яки мацки ... човек трябва да се себеуважава ...аз тоя кур да не съм го намерил на пътя ?! истината е да си готин и да ги пориш кат агнета :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
12412412312 - използвай смазочни средства
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мъжки, като ти не са ти пускали мацките и си прогледнал за горчивата истина в живота, че тряа да се съгласяваш на по-малкото? Да не се хванеш после да работиш за 400 лева, да носиш кецове за 6 лева, да живееш в гарсониера, щото като имаш претенции, увисваш.? Вече ти го казаха, сам си преценяваш какви изисквания да имаш и колко ще си свалиш летвата. Но вместо да си занижаваш критериите, може да поработиш над себе си, за да получаваш това, което наистина искаш. Но разни хора, разни амбиции.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
1. Донякъде е така обаче 2. е лъжапросто не си срещнал правилната зайка
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
От тъпи по-тъпи съвети.
Няма нищо срамно в това - момче или момиче да е девствено. Всичко с времето си. Когато срещнете правилния човек, обичате и искате да е с него - то тогава е времето и всичко ще мине както трябва. Тъпо е , само за да си направите сефтето да наеб* някоя курва. Докато може да го направи със специалния човек.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А не мога ли да мина някоя, дето не ми е толкова специална и после да си клатя и "по-специалната"?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
сега ще кажете, че нямате търпение да завършите гимназията и да не се разправяте повечеалеле майко...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
пък специалния човек... егати илюзията
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Това да държиш високи стандарти, да не се задоволяваш с по-малко са пълни глупости, мислейки по тоя начин може никога да не намериш щастието, защото хората не се оценяват като предмети - по външния вид, по цената, по опциите или екстрите които предлагат. Освен това живота е един и човек трябва да опита разнообразието.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Големи съвети даваш брат ... направо като ти гледам логиката се радвам ,че не съм на твое място....доста страхотии си видял ... Нз мисля си ,че тайната е да не си го превръщаш в мания ...и цел номер едно ...само си идва ...аз лично винаги съм бил мн претенциозен ....не мога да си представя да си легна с момиче което не ме привлича ... ей така ... нз ако ми се прецака визията....ама пак не бил ...ако поне не съм влюбен в характера и![]()
Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите!
Това със специалния човек наистина е голяма глупост
и все пак съветите ти си остават невероятно малоумни
пети клас
мдам
не прочетох всички мнения, но според вас майче трябва първата колкото и грозна да е да я оправим само колкото да не сме девствени :Х
Напомня ми за Шелдън...само дето там беше и сарказъм.
maDamn
Става въпрос, че девствеността сякаш е нещо лошо. В този случай сравнена с болест. И не разбирам защо трябва да се отърваваме от нея. Разбира се това не означава да не правим секс никога. Това е глупаво. Но да не тръгнем да го правим само защото е крайно време да се "преборим" с болестта девственост..![]()