- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 съвета за девствените момчета
Болестта девственост е словосъчетание,което е използвано иронично. Сякаш е нещо лошо. И да. Идеята е не да тръгнеш да ебеш всичко наред само , за да покажеш и да докажеш ,че не си девствен и тн. В тва отношение си прав.
maDamn
Не съм ебал от 2 години , ма ко да напрая , тука не сам чел коментари , само нещо за критерии видях
не може аз да съм с 6 PACK NA MAX , и момичето до мен да е някфо обикновенно, щом аз съм корав и тя тряя да е яка на мах ,критерии или ддз ко ма вече 2 години на суша и ко ?
по-добре да ги подбирам от колкото да еба някфи грозни путки , които ми се предлагат всяка събота
Хахаххахаха, пич, оправи ми деня. Похвали се, че си нацепен, 6 pack може да го извади и някой лапешак.. нали не мислиш, че само с това можеш да впечатлиш яките "путки" - както ти ги наричаш. И нали разбираш, че както ти претендираш, че онези били грозни, онези това, онези онова, така и хубавите "пичета" (като сме тръгнали с жаргона) си мислят за тебе като за някой пръдльо. Не е лошо да имаш самочувствие, но бъди реалист - и аз искам да опна Меган Фокс... ама не става.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
^ pff batka nali zn ima 1 pogovorka , na slabite momcheta presata i na debelite momcheta momicheta ne se broqt
az sum mn samokritichen kum sebe si , povqrvai mi nqma da se hvalq , ako nqmam pokritie , problema e , che teq det az gi haresvam iskat mn lev , shtoot sa mazni kurvi , a po-obiknovennite momicheta ne me privlichat
Абе изводът е, че е по-добре да се надценяваш, отколкото да се подценяваш. За да не съжаляваш един ден, че след всичките лайна дето си изял в миналото, не може да ти се оправи дъха.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Виж, пич, прав си. Ти сам го каза - харесваш курви, а не забелязваш тези, с които ще ти е по-добре. Освен това, обикновените момичета не са грозни, даже напротив - не се гримират и знаеш какво виждаш наистина, а онези не ги знаеш сутринта като какви крокодили се събуждат. Не се цели във "топа", в следващите години, ако държавата вземе, че тръгне към оправия, този псевдоелит от чалгизирани моми ще падне и тогава НАИСТИНА ще си заслужава да забиеш. Аз понеже имам лек интерес към FOREX, мога да ти сравня целите със златото - и двете струват доста, но цялата работа е една спекула, един балон, който ще се спука. Казвам ти го с най-добри намерения, винаги съм правил градивна критика без да целя заяждане с когото и да било. Успех ти пожелавам занапред!
Относно темата, нека кажем, че това е България - всеки разбира от всичко. Нали знаете защо една двойка няма да може да се "оправи" на улицата? Щото всеки ще тръгне да дава съвет как да го вкара, къде да го вкара, колко да го държи и прочие. Авторе, тази тема е безсмислена. Разбирам, че искаш да помогнеш на отчаяните хорица, които оревават форума, но в отчаянието си да забият някой танкер за самочувствие.. то още по-жалко става.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Да, и аз съм на твоето мнение. Девствеността не е нещо, от което задължително трябва да се отърваваш, на всяка цена, с всички средства...
Това исках да кажа и аз, а "болестта девственост" си беше иронично словосъчетание. Знаех си, че трябва да сложа кавички цялото словосъчетание. Винаги има недоразбрали.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
@notlike
Да можеше да ме видиш мен, в 8-9-ти клас, вече и аз не помня кога. Един такъв клющав с очилата, пиян като гъз. Като ме награби една голяма, метна ме на дивана и се хвърли връз мене, само краката ми се виждаха... а приятелите хванаха някви хубавици... много време ме бъзикаха
Ама аз съм си непукист, боли ме фара... за разликата от техните моята пък можеше не само целувки.
Аз вече съм на 21, много неща се промениха. Сега си хващам разни готини мацки, а тия същите приятели цъкат по цели вечери League of legends... стандарти... пфахахахаха
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Дори и да е курва - давай, пък после да разказва колко си неопитен и колко ти е голям из целия квартал.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Който няма цветен телевизор, НЯМА ДА ЯДЕ ХАЛВА!!!