Здравейте!Аз съм на 14 и моите родители са разведени!Живея при майка си с "вторият" ми баща.Не мога да го понасям.Преди ме беше набил жестоко защото се беше напил и не разбрах защо и не ходих на училище 1 седмица за да не ме видят какъв съм в белези!Също така беше ударил майка ми и и беше скъсал тъпанчето (или нещо подобно) та ходи да я оперират,но тя все още не иска да се разделя с него.Той като почне от обяд да пие та седне на компютъра и на другият ден е мъртво пиян не лягал да спи и продължава да пие,казвам му с добро,че ще му стане лошо,а той ми казва,че като му стане лошо ще отиде знаете къде!Постоянно се кара за глупости (примерно защо майка ми ми е дала да налея вода в това шише,а не в онова и защо е сложила плика за боклук в който си носи дрехите за работа) и вчера взе та удари котката сило без нищо да му е направила и аз го питам защо я удря и той ме блъсна.Направо искам да да се махне и да го пребие некой, не мога да го издържам повече.Майка ми уж ходи до трето районно,но пък от там и казаха да отиде някъде другаде и тя така и не отиде!Просто като пие и става ужасен човек и усилва музиката и не може да спи цяла нощ.Кажете ми как да постъпя за да се махне понеже не искам да живея с него,но не знам на кой да се обадя.

П.П-лесно ми е ще отида до 15 септември при истинският ми баща ама после нали почвам училище и не мога вечно да седя при него.

Благодаря предварително!