.
Отговор в тема
Страница 10 от 84 ПървиПърви ... 678910111213142060 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 2094
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не

Красив, но зле в леглото, или по грозноватичък, но бог в леглото? ( пиша го пак понеже не ми отговориха предният път )

по малко и от двете ;д

Перфектни плочки или мъничко коремче?

Мега фен
    Град
    <3
    Второто, макар че предпочитам да го заменим с 'чаровен'. За да е чак такъв 'бог' все трябва да ме привлича с нещо. И всъщност предпочитам чаровните пред красивите.

Ако приятелката/ят ти предложи да правите секс с някой друг, как ще реагираш?
    Не питам дали би правил/а тройка/петорка/осморка/етц, а как го приемаш, ако човека, който те обича и обичаш ти го предложи?

Едит: fuck
    Изпреваиха ме.
    На Natallie: нещо средно / и като цяло не ми е от кой знае какво значение, освен ако не е ОГРОМНО коремче (имаше една карикатура, един чичко си носеше корема в количка ^^) whatever

Моя въпрос си остава >
    Последно редактирано от ShtrudeL : 07-02-2012 на 22:51
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

АХАХАХА е чак пък толкова имам предвид онея малките сладките коремчета.. хаха

а за въпроса, не мога да се сдържа, скука братче едва ли бих реагирала позитивно, все пак ако наистина се обичаме едва ли ще ни е нужен друг, за да разнообразим.. ако това е целта, разбира се

В устата или някъде другаде? and why : D

anonymous708973
    Guest
    Където му/ми се иска конкретния път.

Връщам въпроса на Щрудела:
    Ако приятелката/ят ти предложи да правите секс с някой друг, как ще реагираш?
    Не питам дали би правил/а тройка/петорка/осморка/етц, а как го приемаш, ако човека, който те обича и обичаш ти го предложи?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Meh... Не мисля че бих се зарадвал. Ако толкова много си се обичаме, за к'во са ни трети/четвърти/пети лица, за да си разнообразим сексуалния живот. По-скоро бих поговорил с нея, притеснява ли я нещо, и ако да - какво.

Задължително условие ли са оралните ласки за теб в един акт ? И не само да получиш, ами и да ги предложиш на партньора/ката си.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

anonymous708973
    Guest
    Ако днес правим секс 3 пъти, в един от тековете задължително искам/давам.

Връщам въпроса на Щрудела.

Град
    Бургадидас !
    Да си цитирам ли поста ? Оф, аре спрете с т'ва "връщане на въпроси"... напънете си малко "мозъченцата" и измислете и вие нещо. Теееее.....

Първият път... всичко както очакваше ли се разви ? Остана ли доволен/на от себе си ? Или тъкмо обратно, бе пълна катастрофа, която дори не желаеш да си спомняш.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

anonymous708973
    Guest
    А ти спри с това изявяване като Бог и отговаряй на въпросите. Интересен ми е въпросът на Щрудел, искам отговор на него.
    Изобщо... какъв си ми, за да ми казваш какво да правя?

1-2 часа преди първия път си счупих ръката, като ударих стената (бях много пиян), даже не си го спомням целия първи път, не бях много доволен от себе си ! Даже смея да кажа, че най-малко съм очаквал, че това ще ми е първият път !

Обичате ли да оставяте част от дрехите си по вас, по време на секс ? И ако да, кой точно дрехи ?
    (изникна в главата, защото една партньорка обичаше да и се късат дрехите, а ако е с къса пола - само да я навива нагоре )

anonymous708973
    Guest
    Ако има нещо, което може да се остави - да. Прашки, токчета... полата - нагоре

Сейм.

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А ти спри с това изявяване като Бог и отговаряй на въпросите. Интересен ми е въпросът на Щрудел, искам отговор на него.
    Изобщо... какъв си ми, за да ми казваш какво да правя?
    Нима не отговорих ? Или трябваше да напиша същото нещо 2 пъти... И само не разбрах кога съм се изявявал като Бог, ама нейсе !
    И защо приемаш нещата толкова лично, защо реши че говоря конкретно на теб ? И други повтаряха въпроси като папагалчета... Т'ва че ти го приемаш като нещо на лична основа, не означа че то наистина е такова. Ограничена си, не ме занимавай.

Отговора на въпроса - По-скоро без дрехи.

секс с бивш ?

Супер фен Аватара на cyclops
    Да, случвало ми се е и си беше само за секса, разбира се

Подобен въпрос : Случвало ли ти се е да се разделиш с бившия/бившата (т.е. вече да не се водите гаджето) , но да продължите да правите секс(нещо като любовници, приятели с привилегии...)?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Мне не мисля, че е правилно
    Мокри сънища?

Не. Кое е най-странното място на което си правили секс ?

Веднъж отговорих - на спирката пред блока и като втори отговор за да не повтарям - на стълбището на една спортна зала (все пак си е вид спорт !!! )

Случвало ли се е да "въртиш" повече от един/една партньори за секс в неангажираща връзка или дори в по-сериозна връзка ?

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Не.

Съжаляваш ли за първия си път?

Мега фен
    Град
    <3
    Не. "Съжалявам" единствено, че можеше да се състои и много по-рано.

Кога за последно прави секс? ;о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

преди 6 дни
    на колко години беше като прави секс за първи път ?

15 почти 16
    Правила ли си анален секс ? и ако си , много ли болеше

Момче съм... и някак си ми се струва, че е нормално да не правя

как изглежда идеалният секс партньор за теб ?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ако говорим чисто физически много се кефя на Mario Casas
    в тази посока как изглежда идеалният секс партньор, но не от физическа гледна точка?

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Човека, с който се обичаме взаимно .

Как би постъпил/а, ако разбереш, че партньора ти те използва само за секс?

Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Човека, с който се обичаме взаимно .

Как би постъпил/а, ако разбереш, че партньора ти те използва само за секс?
    С удоволствие ще продължа да я еба като мръсна курва... докато не ми омръзне
    Какво те привлича най-много в срещуположния пол? Било то чисто физическа черта или личностна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си