- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Не
Красив, но зле в леглото, или по грозноватичък, но бог в леглото? ( пиша го пак понеже не ми отговориха предният път )
Второто, макар че предпочитам да го заменим с 'чаровен'. За да е чак такъв 'бог' все трябва да ме привлича с нещо. И всъщност предпочитам чаровните пред красивите.
Ако приятелката/ят ти предложи да правите секс с някой друг, как ще реагираш?
Не питам дали би правил/а тройка/петорка/осморка/етц, а как го приемаш, ако човека, който те обича и обичаш ти го предложи?
Едит: fuck
Изпреваиха ме.
На Natallie: нещо средно / и като цяло не ми е от кой знае какво значение, освен ако не е ОГРОМНО коремче (имаше една карикатура, един чичко си носеше корема в количка ^^) whatever
Моя въпрос си остава >
Последно редактирано от ShtrudeL : 07-02-2012 на 22:51
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
АХАХАХА е чак пък толковаимам предвид онея малките сладките коремчета.. хаха
а за въпроса, не мога да се сдържа, скука братчеедва ли бих реагирала позитивно, все пак ако наистина се обичаме едва ли ще ни е нужен друг, за да разнообразим.. ако това е целта, разбира се
В устата или някъде другаде? and why : D
Където му/ми се иска конкретния път.
Връщам въпроса на Щрудела:
Ако приятелката/ят ти предложи да правите секс с някой друг, как ще реагираш?
Не питам дали би правил/а тройка/петорка/осморка/етц, а как го приемаш, ако човека, който те обича и обичаш ти го предложи?
Meh... Не мисля че бих се зарадвал. Ако толкова много си се обичаме, за к'во са ни трети/четвърти/пети лица, за да си разнообразим сексуалния живот. По-скоро бих поговорил с нея, притеснява ли я нещо, и ако да - какво.
Задължително условие ли са оралните ласки за теб в един акт ? И не само да получиш, ами и да ги предложиш на партньора/ката си.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ако днес правим секс 3 пъти, в един от тековете задължително искам/давам.
Връщам въпроса на Щрудела.
Да си цитирам ли поста ? Оф, аре спрете с т'ва "връщане на въпроси"... напънете си малко "мозъченцата" и измислете и вие нещо. Теееее.....
Първият път... всичко както очакваше ли се разви ? Остана ли доволен/на от себе си ? Или тъкмо обратно, бе пълна катастрофа, която дори не желаеш да си спомняш.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
А ти спри с това изявяване като Бог и отговаряй на въпросите. Интересен ми е въпросът на Щрудел, искам отговор на него.
Изобщо... какъв си ми, за да ми казваш какво да правя?
1-2 часа преди първия път си счупих ръката, като ударих стената (бях много пиян), даже не си го спомням целия първи път, не бях много доволен от себе си ! Даже смея да кажа, че най-малко съм очаквал, че това ще ми е първият път !
Обичате ли да оставяте част от дрехите си по вас, по време на секс ? И ако да, кой точно дрехи ?
(изникна в главата, защото една партньорка обичаше да и се късат дрехите, а ако е с къса пола - само да я навива нагоре)
Ако има нещо, което може да се остави - да. Прашки, токчета... полата - нагоре
Сейм.
Нима не отговорих ? Или трябваше да напиша същото нещо 2 пъти... И само не разбрах кога съм се изявявал като Бог, ама нейсе !
И защо приемаш нещата толкова лично, защо реши че говоря конкретно на теб ? И други повтаряха въпроси като папагалчета... Т'ва че ти го приемаш като нещо на лична основа, не означа че то наистина е такова. Ограничена си, не ме занимавай.
Отговора на въпроса - По-скоро без дрехи.
Да, случвало ми се е и си беше само за секса, разбира се
Подобен въпрос : Случвало ли ти се е да се разделиш с бившия/бившата (т.е. вече да не се водите гаджето) , но да продължите да правите секс(нещо като любовници, приятели с привилегии...)?
Веднъж отговорих - на спирката пред блока и като втори отговор за да не повтарям - на стълбището на една спортна зала(все пак си е вид спорт
!!! )
Случвало ли се е да "въртиш" повече от един/една партньори за секс в неангажираща връзка или дори в по-сериозна връзка ?
Не. "Съжалявам" единствено, че можеше да се състои и много по-рано.
Кога за последно прави секс? ;о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Момче съм... и някак си ми се струва, че е нормално да не правя
как изглежда идеалният секс партньор за теб ?
Ако говорим чисто физически много се кефя на Mario Casas
в тази посока как изглежда идеалният секс партньор, но не от физическа гледна точка?
Човека, с който се обичаме взаимно .
Как би постъпил/а, ако разбереш, че партньора ти те използва само за секс?