- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Правила съм. За мен няма разлика откъде е . Важното е да има привличане
Само секс по любов ли правиш?
Тогава си мислих, че го обичам. Сега разбрах какво е да обичаш, съответно отговорът ми е : не.
Роб или господар?
Садомазохизма няма място в леглото ми!
Понеже не отговорих точно по въпроса, нека остане: Роб или господар?
По-скоро роб, благодаря. Но ми харесва и сменянето на ролите, ако ме хване в настроение.
Следващото нещо, което ще направиш за половинката в леглото?
Хубаво би било.
Как мислиш, че се справяш в леглото?
Май повече софт ...
Кое предпочиташ: орален или анален секс ?
И двете
Фантазирал(а) ли си какво би било да си от другия пол?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да! И какво щях да правя с някоя момиченце!
Какво щеше да правиш с твоя пол, ако беше от противоположния?! Искам подробности![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Честно казано не ме е привличала мисълта да съм на мястото на момче. Но ако съм момче бих изкушавал въпросното момиче дълго време, докато не я награбя страстно в някое ъгълче. До тук са ми фантазиитеЗа мен момента до самия акт е най-важен.
Гледаш ли в очите партньора/партньорката си докато му/й правиш орална любов?
Почти винаги, харесва ми и когато той го прави.
Какво ще направиш ако разбереш, че приятеля/приятелката ти е бисексуален/бисексуална?
Не знам какво значи "да стане". Ако е такъв отпреди... възможно е да не се случат изобщо нещата. Но ако се увлече по мъж докато е с мен... не мисля, че някой някога ще успее да нанесе по - тежък удар по самочувствието ми.
Рилейшъншип статуса ти има ли някакво отношение с това дали ще правиш секс или не?
По принцип да, макар че се е случвало да правя секс без да съм обвързана.
Би ли правил секс с човек от същия пол?
Да.
Целуваш ли по време на секс?
Важното е без задръжки, с любов или не... майната му.
Би ли правил/а секс с някой много по - малък/ка?
Епа да, я съм мъжко, кво ми е зор? Но си има граници.
Мастурбирал ли си с помощта на предмет?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дам!
Мастурбирал ли си пред някого?
Да *васнтме*
Смяташ ли че си закъснял/а или подранил/а със сефтето ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Едит:Горе-долу навреме.
Малко ще си поправя горния въпрос, че ми хрумна да го задам в нова светлина
Ако си момче:Мастурбирал ли си с помощта на предмет? (да клецаш банан примерно)
Ако си момиче:Как би реагирала, ако някое момче ти сподели, че се самозадоволява с някъв предмет? (клеца банан примерно)
Много американси пай си гледал, ми се струва. Не, не съм![]()
Мнението ти за батаците (публичните домове) ? Би ли посетил (т'ва вторто е по-скоро за момчета..)?
Айде и за момичетата - Би ли ползвала услигите на жиголо ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"