- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Бардак бре, батак е друго
Не съм имал досег до такова нещо и надали бих отишъл, мирише ми на трипер от тая дума. Постановката Бардак е друга бира. Беше хубава.
Секс с чужденец/чужденка?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Лол, верно.. Спя още![]()
Не съм, ама искам с азиатка. По възможност японка !![]()
Секс с животни ?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Хахаха, не. Макар, че едната мязаше на богомолка. Искаше да ми отхапе след като преспахме.
Имал ли си срамна болест?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Слава Богу не ! И да чукна на дърво, дано никога не ми се случи.
Би ли си е ангажирал да "задържиш" нежелано бебе ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не знам, зависи..не мога да преценя. На 19 съм, не мисля да правя аборт. НО не смятам и да стигам до там. Знам как да се предпазвам.
Правил/а ли си виртуален секс? (под въпрос: с познат или непознат?)
ДаМного е яко
Повтарям един от въпросите : Мастурбирал/а ли си пред друг човек?
1 ти?
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Едничък.
Ползвал/а ли си ислугите на секс телефон![]()
Не точно. Макар че като малки като се събирахме да играем, от време на време звъняхме от домашните на такива телефони.... после сметките бяха космически и много хора ядоха бой тогава.
Кога беше последният път, когато прави секс?
Преди 9 месеца хаха.жалко е.
Къде би искал/а да правиш секс/
Не.
Секс във водна среда ? Правил/а ли си ? Мнение ?
Не. Мнение... м не ми звучи много добре.
Количество сексуален апетит?![]()
Що за въпрос?Винаги е на ниво , високо ниво
дори и кога ме боли глава...даже ми минава.
най-неприятното място за секс според теб?
maDamn
понякога огромен, но понякога никакъв
действие, на което не можеш да устоиш
О, на мен малко ми трябва
Мачкане на дупето, по-еротична прегръдка/целувка, пипане на косата, като цяло съм лесна ;О
Има ли действие, което не е свързано със секса, но те възбужда? ^^
Например докато гледаш някой как пуши/пие кафе/връзва си връзките/говори по телефона/спори с някой
(особено последното ^^)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много са. Доста ми е слаб ангелът, честно казано :д Да речем, да ме стисне за кръста, да ми гали косата (докато лежа в скута му), да ми сложи косата зад ухото, да ме хване за ... оф, как да го опиша... абе, там, към ръба на челюстта, да обхване бузата и да стигне до ухото... :Д
Опа. Щрудел - пушенето (ох, моят как си дърпа... направо... *изнасил*), тембъра (това май не е действие, ама карай).
Следващото нещо, с което планираш да изненадаш половинката си в леглото?
о.О Намери си мъж.
Нямам половинка.. феЙЪл![]()
В момента прави ли ти се секс?![]()
Що за въпрос, на мен ми се прави 24/7.
Заспивал ли си по време на секс?
Олеле, т'ва ще е епик фейъл !Определено, не ! Хахаххаа.
Правиш/правил(а) ли си оценка на различните си сексуални партньори. Оценка един спрямо друг.
Почти винаги съм навита за секс, сега е един от тези моменти,уви ,човеченцето ми не е наблизо ,иначе щях да го изнасиля,или той мен,или взаимно ... в главата имам акоооооо.
същия question.
maDamn