Да.
Мнението ти за прекъснатия полов акт?
Не одобрявам прекасването на половия акт!
Би ли пробвала с мен ?
Мега фен
както нормално бих си правил кефа и не бих прекрачил граници да правим анален без презерватив и т.н.
мечта ли те е да те напукат 4 негра
Не бих правила секс със случаен непознат за една нощ, защото изпитвам панически страх от СПИН и разните му там болести...
Кои доминира в леглото?
Повече от фен
Що се отнася до секса ми с гаджето, инициатора.
Какви са най-големите ти притеснения в секса?
пфф дебела ли съм, мале кво ще си помисли но нали алкохолът е за това хаха
докъде си стигала с момиче?
Мега фен
как така с момиче?! :Д
не съм се натискала с момиче, случвало ми се е да се целуна по устата с най-добрата ми приятелка
случвало ли ти се е да правиш секс на публично място? ако да,къде и някой видя ли ви? :Д
Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./
Не но пък имам желание
Хващали ли са ви на калъп родителите ти или тези на приятеля/приятелката ти докато правите секс? Ако отговора е да, какво се случи?
Мега фен
Ами отговора е -не.
На колко беше първия ти сексуален акт и колко дълго беше ходил/а преди това с партньора си?
Мега фен
Ъмиии... първият ми сексуален акт беше,когато бях на 15 (орален секс ;д) Хм... бях ходила с него около 3 месеца преди това.
Използвали ли са те само ,за да спят с теб?
Мега фен
Не.
Какво най-много те възбужда в другия пол?
Плоското коремче.
Същия въпрос^
Мега фен
Мъжките ръце. Мхммхмхммхм.
Най-яко време от денонощието за правене на секс?
Мега фен
Лично за мен времето непосредствено след събуждане сутрин. Много обичам сутрешния секс. Целият ден ти държи.
Същият.
Мега фен
Също - сутрин и късно вечер,когато не можете да заспите(при условие ,че сме уморени като талпи)
Решавали ли сте проблеми със секс?
ооо... доста често
пъшкаш ли или викаш повреме на секс (за момиче)
пъшкаш ли или издаваш ли звуци от кеф като свършваш (за момче)
Не. Когато сме се карали, нито един от нас не е бил в настроение за секс.
Имали ли сте несъгласия/спорове на сексуална тематика? Примерно, единият да не е искал да прави нещо или пък да е имал нужда от повече/по-малко секс.
Мега фен
Мда, имахме. С бившия ми. Искаше анален, аз не пожелах.
Същия към следващия.
Мега фен
Спорове не сме имали, но съм й споменавал, че секса във връзката ни е крайно недостатъчен (1-2 пъти за месец/месец и половина). Тя го отдава на съществуващия ни жилищен проблем и секс има ако уикенда мръднем някъде на почивка. Аз пък твърдя, че има ли желание, начин и място винаги се намира. Аз съм по-сексуален от двамата.
Моят въпрос е свързан с отговора. Колко за вас е нормалната честота на сексуални отношения?
може би 4 пъти в седмицата (или поне аз горе долу толкова ...) но не знам все пак за всеки е различно
по -груб или по-бавен секс .. ?
Супер фен
колкото душа иска понякога не ми се прави,понякога умирам за секс няма норма за това по колко пъти ще го правиш
Ако ти се отдаде възможност да правиш секс с известна личност , ще го направиш ли ? И с коя известна личност ?
Мега фен
Ако нямам сериозна връзка - да Ох...ще се повторя James Deen
Какво НЕ харесваш у партньора?
Мега фен
Прекалено слабите и високи мъже. Не искам да е някакъв мускулест, як и набит, но не искам и да виждам как кокалите му стърчат.
Същия въпрос към следващия.
Супер фен
Не си падам по светли и руси мъже. Не си падам по мъже без лично мнение,да не се предприемчиви.
На какви публични места си правил/а секс?
Правила за публикуване
Вие не можете да публикувате теми
Вие не можете да отговаряте в теми
Вие не можете да прикачвате файлове
Вие не можете да редактирате мненията си
Правила