- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Единственото публично място на което съм правила секс (за сега) е Борисовата градина в София, докато покрай нас минаваха хора и полицейска кола. Хаха.
Анален секс?
категорично НЕ!
Ще повторя един въпрос- Какво не харесваш в партньора СИ?
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Ах тииии,мърсота!
Навита съм за анален.
ЕДИТ: Няма нещо ,което да не харесвам.
Размяна на партньори?
maDamn
Не го харесвам защото смятам че всяка дупка си има предназначение.
Същия въпрос.
Нямам нищо против аналния секс, макар и да го практикувам рядко. То и устата е за хранене ама я ползваме и за други неща нали...)
Същия въпрос, че ми се иска и аз да чуя други мнения
Гледам, че тук цари женска анархия, та ще дам и аз мнение.
Против - струва ми се нехигиенично, по-болезнено за момичето ( освен раждането, мисля, че вагинално Ви е далеч по-добре, момичета ? ), подкрепям и Дриймърката, че всяко нещо си има предназначение, и най-вече, по-скучно. Малко аргументация: скучно, понеже си е главно люшкане, няма клитор, няма G-точка, а-у, демек няма занимавка; вагината и пенисът са едни от най-съвършените творения на организма ни - те създават живот, доколкото анусът просто изхвърля ненужните вещества от тялото ни; устата може да е главно за хранене, но както знаете, слюнката и сълзата са едни от най-чистите съединения, е, не съм чувал за такива "сокове" от задника. Хайде, стига философия.
Любовта ли идва със секса или сексът с любовта ? ( Вникнете във въпроса, за мен е ясно, но просто отдавна с една позната не излизаме на една глава, по тази точка. )
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
комплексно е .... при някой 1-во секса после любовта при други е обратното .... при мен е 1-во любовта, а секса е един от начините да изразиш любовта си към някого![]()
Въпрос: За или Против MILF-овеби ли правил/а секс с по-възрастен/тна и възбужда ли те
![]()
Последно редактирано от Bastard : 07-06-2012 на 12:18
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
--> Относно аналния секс - може би е на някои им се струва скучно, но не е така. Това е друг вид удоволствие и това удоволствие е допълнително към останалите сексуални преживявания. Все едно е гарнитура към основното.
Иначе през устата се и повръща и плюе ама какво от това
Бих правила с по-възрастен , ако ме причлича. Но нищо по-сериозно не може да излезе от това. Иначе нямам нищо против никой, да си правят каквото искат, стига да не се стига до педофилство
Какви контрацептиви си използвал/а досега?
Презервативи.
Момчета: Адски готината мацка /'идеала ви'/ на най-добрия ви приятел 'грозна и безполова ли е' ?
Момичета: Адски готиния пич /'идеала ви'/ на най-добрата ви приятелка 'грозен и безполов ли е' ?
Надявам се да ме разберете.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Идеала ми за мацка ли ммммм..... да е с тъмна права коса и ако може тъкми очи, да е висока межди 165 и 180 ... да тежи между 50 до 65/70 зависи от ръста... да има чувство за хумор да е забавна и чаровна усмивка, ако може да не се КИТОСВА МНОГО ... колко по-малко толкова по-добре и като цяло тва да е да не е тъпа ииии не знам..... А за най-добрата ми приятелка не е грозна и не е безполова :> има си връзка от 3 години и повече би следвало да не е :>
Въпрос: Какво мислите за секса за 1 вечер, и какво би следвало ако го направите и ви хареса този човек... бихте ли продължили да имате с него неангажираща връзка (само секс)
Сухи теории от човек, който не е пробвал анален (главата си залагам). С една клизма и внимателен партньор няма никакви психически и физически притеснения от тоя вид секс. Официално съм влюбена в него. Ако имаше начин, всеки ден щях това да правя.
Да не говорим, че устата е най-мръсното място в тялото ти, което ме води на мисълта, че слюнката далеч не е чиста.
Невър майнд. Просто се дразня на хора, които подхождат с предразсъдъци. Истината е (и говоря от личен опит), че с правилния партньор (който има правилен подход) ще опитате неща, които сте си мислели, че никога няма да пробвате. За любопитните мога да дам и примери.
Отговор: Зависи от настроението ми. Има моменти, в които няма време или желание за повече любовна игра. Тогава - от вратата за краката и само вагинален, колкото да се задоволи нуждата. Иначе... орален+вагинален+анален хич не е лош вариант
И понеже не видях хубав отговор на въпроса на Щруделката, ще го задам пак и се надявам да го загреете:
Момчета: Адски готината мацка /'идеала ви'/ на най-добрия ви приятел 'грозна и безполова ли е' ?
Момичета: Адски готиния пич /'идеала ви'/ на най-добрата ви приятелка 'грозен и безполов ли е' ?
Bastard, душко, изобщо... не си ме разбрал. :> Както и да е.
Yesika > кО речИ!? 'пълна програма' и някво 'или' се вмества там някъде, не ти стоплям мисълта, но да кажем, че не обичам план графици.
>> Ако трябва да обобщиш първия секс в новите си връзки, как би го оценил/а?
eww изпревариха ме. ^_ ми... някой да отговори на Пантерката...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В отговор на Shturel: Първия секс в новите ми връзки ми е най-любим. Обожавам го, защото не знам кое как се случва, какво той харесва. Има една такава непотворима тръпка...дали ще се напаснем или не, какво следва и т.н. Много много обичам) А иначе как го оценявам, зависи вече от парнтьорите. Било е и зле и добре и супер.
В отговор на Пантерката(въпрос пак на Щрудел), ако съм разбрала правилно - да, опитвам се да определя точно като "безполов и грозен". Някакси си поставям строга бариера. Най-добрата си приятелка никога не бих прецакала.
Изневерявал/а ли си някога?
НИКОГА :>
Предпочитате ли музика по време на секс и ако да каква![]()
С музика, без музика... Идва време, в което не осъзнавам какво става около мен. Иначе преди ден-два си свалих някво... Sex Sack май се казваше от Замунда. Зареждай го в Уинамп-а и ... дерзай.
Хубав въпрос.>> Ако трябва да обобщиш първия секс в новите си връзки, как би го оценил/а?
Слабичък е.
Мастурбирал/а ли си докато си имал/а приятел/ка?
Орален + вагинален
Обичаш ли честата смяна на пози в рамките на един сексуален акт, или предпочиташ 1-2 от началото до края на акта?
Случвало ми се е хаха.Не много често. Главно за разпускане и ако не мога да заспя вечер
Снимали ли сте се докато правите секс?
Да.
Я да върна въпроса на Дриймърката, че лично на мен ми беше суперстранен - "Мастурбирал/а ли си, докато си имаш приятел/ка?"
Да. Странно ли е :Д
Секс на открито? Пейки, полянки?
Everything changes, but beauty remains ...