- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Лятото на климатик. Зимата на топличко и с чорапки. :д
В тая жега... направо ми идва да се разплача, като си усещам целия скалп потен.
Я малко по-различен въпрос. Какво би направил/а, ако половинката ти каже, че иска да имате отворена връзка?
Ще ми стане обидно, ще ми стане тъжно и ще поискам да се разделим.За мен това би означавало, че не съм му достатъчна.
Хубав въпрос. Задавам същия като на Пантерката
Ще му кажа адиос мучачос. Макар че знам че той никога не би го направил.
Винаги ли си гол/а докато правиш секс? Има ли част от облеклото ти, което остава по теб? :Д
Предпочитам да съм голичка, когато е останала някоя дреха само ме дразни. (Освен ако не е вратовръзка)
Какво значение отдаваш на окосмяването? Твоето и на партньора.
Ако е повече от 1/3 от милиметъра е проблемно.. xD
Смяташ ли се за перверзна личност ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не се смятам за перверзна. Мисля, че съм широко скроена, любопитна и желаеща да преоткрива нови емоции. Не смятам, че правя неща, които не са нормални...
Въпросът е интересен. Нека остане пак - Смяташ ли се за перверзна личност ?
Разкрепостена да,перверзна не.
Има разлика в това да излъчваш сексапил, да си сексуално разкрепостена, да можеш да говориш на всяка тема свързана със секса, но да чуеш от устата на жена да говори вулгаризми, да псува като дива селянка и да се държи просташки и най-грозната гледка. За мен е отблъскващо.
Харесва ли ти да се гледаш в огледало,докато го правиш?
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do or who I'm supposed to be. I don't wanna be anything other than ME.
Предпочитам да ми е гладичко !
В Ъ П Р О С:
Въпросът е интересен. Нека остане пак - Смяташ ли се за перверзна личност ?[/QUOTE]
От части... но само като се отпусна, а това не става с всеки и по всяко времеама пък тогава съм си чиста мръсница
Има ли песен, която.. те възбужда един вид... кара те да се замечтаеш ... коя ?
http://www.youtube.com/watch?v=Np_Y740aReI ... ; X
Същия въпрос към теб ? д;
Youssou N'dour feat. Neneh Cherry - 7 Seconds. Доста се озорих, докато им напиша имената. Иначе песничката е доста добра, определено предразполага. Слушах я в любовна сцена от един долнопробен хорър, но си я бива.
коя част от тялото си намираш за най-секси?
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do or who I'm supposed to be. I don't wanna be anything other than ME.
Краката,дупето и вече корема
Същия въпрос.
maDamn
Изнасилване. Изиграно ест. И всъщност не мисля, че е странно.
хм... как да си задам въпроса...
Правило ли ти се е секс с някой (привлякал те е по някакъв начин..), но да те е било "гнус" и да не си правил/а нищо, само защото е имало човек, с който ти е било хубаво (включваме и секса най-вече), макар и да си имал/а възможност?
(охх дано ме разбрахте)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Горе долу те разбрах иии :
Дада!Гнус не е думата обаче.
добър ли е шефа в креватните забавления?
maDamn
Аз рядко мрънкам от т'ва, което имам в наличност, но не бих отказала и по - добър (или по - лош е точната дума :Д) шеф.
Ролеви игри? (нещо конкретно)
Единственото конкретно за което се сещам е червената шапчица и вълка...
Колко време секс ти стига и след колко започва да ти става неприятно?
Не обичам да е прекалено дълго. Предпочитам на няколко пъти, отколкото 2 часа. Средно двайсетина минути, да кажем.
Правил/а ли си "лош" , секс и на какво се дължеше това?
Не може да се нарече лош,а по-скоро ленив-много ми се спеше,ама като те набарат измъкване няма
Самозадоволяваш ли се и колко често?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
рядко , че почти никога
с колко души си спала ?
Only 1
Ще имаш ли до края на живота си хубави спомени от първия си път или той беше просто ей така...за да го има?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Хубав спомен.
- Същия въпрос като на ''РуСоКоСкА93'' , искам да видя отговорите и на други хора.
Малко преувеличено ми звучи, всмис... няма да се сещам постоянно за това, но определено нямам лоши спомени и не беше 'ей така колкото да го има'. Ако стане на въпрос както сега, просто ще знам, че е било нещо красиво в миналото ми.
Пак въпрос свързан с първия път: Само и единствено по твое желание ли беше, или защото си искал/а да задоволиш партньора си и да не го караш чака?
ТОва май е по-скоро за момичетата...
Момчета, а вие мислите ли, че когато сте били с момиче и му е било за първи път, го е направила повече заради вас, от колкото защото го е искала наистина?
Всмис... не ме разбирайте погрешно... Никой няма да си легне с някого ако не иска, въпроса е дали го прави с желание, или заради някой друг...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.