- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Не съм и нямам желание, нито с още 1 момиче, нито с още 1 момче. Моето си е мое и не го деля с никоя! А и като си познавам мъжа, по-скоро би убил отколкото да ме подели с някой. Като цяло не одобрявам. За мен секса си е нещо лично и интимно между 2ма души!
Момичета: Правили ли сте секс в менструация?
Момчета: Имате ли нещо против да правите секс, ако момичето е менструация?
^^ стига и тримата да са наясно и да искат да си направят кефа, много е забавно, независимо от конфигурацията двама мъже или две жени.
Ако трябваше да избираш, кое би било - тройка или четворка (две двойки) със свободна размяна на партньорите (разнополова естествено)? ))
ЕдиТ;
на въпросът на DragonLady - имам да и НЕ го правим когато тече.
Последно редактирано от machoka : 07-10-2012 на 07:53
Ако задължително трябва да избирам (въпреки че нямам такива намерения), сигурно бих избрала четворката. Колкото повече, толкова повече - е казал Мечо пух
Хареса ми въпросът. Задавам същия![]()
Да, 1м:2ж
Как откри, че можеш сам/а да си доставяш удовилствие?
Хъхми като любопитно тийн-че като ти подпари под гащичките-пробваш.
Кога беше първия ти сексуален акт и на колко беше партньора?
maDamn
Малко ме е срам, щото беше в мнооого ранна детска възрастНе помня как точно, ама се чувствах много гадно и виновно! И си мислех, че правя нещо ужасно. :О Помня, че с едно момиченце в детската градина се гъделичкахме тихичко докато всички спяха и се пипахме/гъделичкахме и на 'забранени' места. Казваше се Катя awww
Как възприемаш идеята да правиш секс и някой отстрани да те гледа? (ти да знаеш, партньора ти също, абе всички)
Едит: granger: Късничко - на 18, отиващО към 19. Можеше и по-рано да е. Много по-рано. Той беше с 2 години по-голям от мен.
Въпроса си ми остава*
Последно редактирано от ShtrudeL : 07-10-2012 на 09:35
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Случвало ми се е но беше случайно. Бяхме се разгорещили в колата и разбрахме, че сме имали публика чак когато страстите утихнаха.
Как възприемаш идеята да правиш секс и някой отстрани да те гледа? (ти да знаеш, партньора ти също, абе всички)
Бих се притеснила, по - скоро. Не би ми било удобно и хубаво, ако знам, че си имаме публика.
Същия въпрос.
Това ми е фантазия
Момичета: слагали ли сте презерватив с уста?
Момчетата : слагалили са ви презерватив с уста?
Хаха,не
Момичета:Симулирала ли си оргазъм?
Момчета:Симулирали ли са ти оргазъм?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Да, с бившият ми ( не винаги но се е случвало ). Добре, че сега не ми се налага да го правя
Хареса ми въпроса на циклопа, така че ще си позволя да го повторя:
Момичета: слагали ли сте презерватив с уста?
Момчетата : слагалили са ви презерватив с уста?
Не.
Имате ли си фантазия, която искате да стане реалност?
На първо място е секса в лифт, ама да видим кога ще стане... Макар, че това е негова фантазия, която ме накара доста да се замисля
Правил/а ли си си еротична фотосесия?
Не.
Т.е.. Не броя пътите, в които съм била гола под одеало и някой е влизал в стаята. Примерно. Макар, че е спичащо.
Доста хора казват, че обичат 'леките форми' на BDSM. Какво за теб са 'леки форми'?
4XCOKИ
Не.
Не съм доволно от отговора на въпроса си.
Пак същото:
Доста хора казват, че обичат 'леките форми' на BDSM. Какво за теб са 'леки форми'?
4XCOKИ
ооо тоя стил ми е много груб независимо в какви форми.. за мен е нормално шамарчета по дупето , хапане навсякъде и така , а не биене с камшици , дърпане на зърна ( с извинение ) и т.н..
Как би реагирал/а , ако разбереш че не доставяш удоволствие на половинката? (: И какво би направил/а ?
Ще ми стане криво... защото това ще значи, че е перфектната актьорка и по нищо не личи, че симулира... и не знам може би ще седна и ще говоря с нея по темата и какво може да се направи за да не се повтаря това...
Сексът превръщал ли се е в рутина между теб и половинката ти ?!
Случвало се е, но винаги сме съумявали да го разнообразим
Какви предпазни средства ползваш?
Презервативи,защото никое момиче с което съм бил до сега не е използвало хапчета ,а и от здравна гледна точка пак
На кой ден пусна на сегашното/миналото си гадже ?
Тя ми пусна на 5-я ден,защото преди това се познавахме дълго време и си бяхме близки преди да има нещо между нас.
Би ли направил/ла орална любов,ако половия орган на партнъора ти не е в мног изрядно състоянение(косми,хигиена и т.н) ??
Косми - да. Но хигиена, твърде НЕ.
Колко време беше с първото си момче/момиче преди да правите секс?