- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Харесвам игрите на майстор и домакиня или ученичка и учител
секс м/у етажите? или на прекалено близо място където живее единиа от двойката
Последно редактирано от Miteto_bs : 08-11-2012 на 22:56
164забрана за ползване на профил 2т.
Кое? От къде знаеш, че задаваш въпроса на момче?
Много ме съмнявате вие новите попълнения
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Като глътна/изплюя...
същото
i'd rather not
на колко години беше, когато за пръв път се почувства готов/а да правиш секс?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Същият отговор.
Нещо,което са искали от теб в леглото,а ти не си го направил,или vice versa ?
Не дадох дупето.
същото
-ако съм свободна
-ако съм пияна
-ако е много чаровен
Трите са тясно свързани. А второто е трудно възможно.
Ще задам въпрос, на който не получих готин отговор:
Какво мислиш за двойките, в който обикновено момичето е девствено и следователно не правят секс много дълго време (година + да кажем..) с момчето си?
Тук се появява по-скоро епичния въпрос: Той трябва да я чака, защото я обича, или тя трябва да се реши да го направят, защото го обича?
4XCOKИ
Хмм, как най- точно да ти отговоря...
Те трябва да правят секс, защото се обичат, това е ясно! Но момчето трябва да е малко по- търпеливо, а в същото време момичето трябва да е малко по-смело. Така двете неща , както вие им викате- чакИнето и пусканИтУ са изравняват като цяло. По-точно не мога да го обясня.
Смяташ ли, че човек може да обича втори път в живота си истински ... след като вече е имал една несполучлива голяма любов? Обосно ви се ,моля !!!
Ами малко ще трябва да я раздължа,ама пък предполагам време бол у всеки.Аз все още я чакам истинската любов,но ще разкажа житието на един мой приятел.Пича остана без баща много малък - на 5 години,и оттогава не е много розово положението у тях.Ходеше да бачка след даскало още от 12 год.,за да може да внесе някой лев вкъщи.Един ден се запозна с едно момиче,суууупер готино,само че със синя кръв и от богато семейство.И двамата хлътнаха един по друг веднага,мацката беше много точна и не беше надута,въпреки че беше богата.Приятеля ми каза,че това му е първата любов и първото момиче въобще.Ама бащата на мацката не го хареса,защото е полусирак - казвал й,че ще я завлече надолу,че не е от нейното ниво и т.н.Пича ми каза,че той никога не се е обръщал към него с името му,а му е викал ''сервитьорчето,бармана'' и тем подобни.И след няколко месеца напълно забрани на дъщеря си да се среща с него.Приятеля ми беше като скапан,направо ходещо зомби - това му беше първата връзка в живота.После се запозна с едно момиче в батъл нета на старкрафта,корейка,размени ха си снимки,почнаха се видео връзки,тя му дойде на гости в България през лятото,след това направо го забра с нея в Южна Корея.Сега пича бачка и учи там,тя му помогна да влезне в колеж в който преподават на френски и е на 7то небе от щастие.Каза ми,че нямал никакво намерение да се връща в България,тука само мизерия го чака.Та буквално сегашното му гадже му показа че има за какво да се живее и че хубавите неща и на нас може да се случат.Та да - смятам.Благодаря за слонското търпение ако си стигнал до тук :P .
Нека да остане същият въпрос.
Последно редактирано от Kira_fen : 08-12-2012 на 16:52
Това е хубавото на живота ,че е много различен в детайли.Мисля си ,че може да има повторна истинска любов ,която ще бъде съпроводена от много недоверие и страх поне в началото ,докато наистина нещата не бъдат като на филм ,но когато станат на като на филм както и във филмите винаги се появява някой ,който разваля любовта..........................
Нека остане същият въпрос.
Както дойде. Ако си харесвам момичето, а не виждам някъв проблясък, може да използвам някакъв трик, за да и привлека вниманието най-малкото - и то ако съм отчаян.
С какво впечатляваш момичето/момчето на първа среща?
Ами аз май не съм имала първи официални срещи :о
Запознаваме се случайно с някой и или си мълчим, или се оказва, че имаме общи интереси и си говорим много, след което ми казват, че съм странна, което го приемам за комплимент хаха, не че се мисля изобщо за такава, дори отвръщам, че щом ме мислят за странна, явно не познават достатъчно шарени хора. И като цяло ме надценяват, от което се чувствам глупаво, защото не правя нищо специално.
От колко време се познавахте с последното ти гадже преди да 'тръгнете'?
4XCOKИ
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Според мен е комплексно, но по-скоро си е до човек.
Задаван въпрос : Разкажи какви емоции и чувства изпита след като за пръв път прави секс ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ами .. имах една емоция WoW ... чувствах се адски странно и съжелявах за това защото не беше с правилния човек.
Същия въпрос?
Баси кефа. Тряя повтора.
Имал/a ли си приятел/ка с привилегий?
на чалга или на нещо романтично
най-перверзната ти мечта?
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P