- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
В кухнята, само по престилка, готвя палачинки .. той идва и ме сграпчва, мята ме на барплота и така... ;д
Правилили сте секс с друго момче/момиче докато имате гадже?
Веднъж или два пъти съм предоставял такъв май.
Приятели с предимства имате ли и имали ли сте?
не
хареса ми един въпрос дали може да има втора истинска любов?
Може от да не може
момичета, някога искали ли сте си френска от ваш партньор и респективно към момчетата имало ли е някоя мацка, която да си поиска да и правите френска ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не съм си искала от мацката да ми прави,те сами искат.Но пък съм искала от една да и правя (и то беше вчера вечерта)
Като цяло какво мислите - двама човека от различни градове които се виждат да кажем веднъж на два три месеца и има силно привличане между тях.Приятели с привилегии или връзка е по-добре и защо ? А кой е по-преебания този които идва или този които си стои в града и чака другия ?
предполагам не ти е отказала.
Смятам, че по-добре да са приятели с привилегии, защото по-дълбоката връзка изисква компромиси и като цяло поражда проблеми. По пътя на логиката по-прецакан трябва да е този, който пътува. Зависи от случая и от това кой е по-лапналия.
Какво те зарежда с максимално сексуално желание и енергия?
Последно редактирано от DarkTemplar : 08-16-2012 на 10:50
Welcome to the Jungle...
Мирисът на афтършейв и топлината на тялото му... *черви се*
Същият въпрос![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не нямам и желание за момента
Правил ли си някога любов (не просто ебанье)
ПИЧ/а грешиш ако изпитваш много силни чувства към партньора се получава едно много готино нещо и лек момент на превъзбуда
4ма
Ами ти?
С колкото ми е кеф ,теб какво те бърка!!!!
Имаш ли сбъднати романтични мечти?
Ем, аз само една романтична мечта си имам, ама не съм я изпълнил все още![]()
Представи си следната ситуация : Цял живот може да си с човек , с когото се обичате страшно много и искате да прекарате живота си заедно, но поради една или друга причина не можете никога да правите секс. От друга страна може да си с човек, с когото цял живот може да спиш и да ти харесва секса с него, но никога не може да изпитате чувства един към друг. Коя от двете възможностни ще избереш (хипотетично) !
Първото, но при положение че всичко друго върви и се получава. Или почти всичко.
Правил/а ли си секс с чужденец/чужденка?
Трудно.
3ка с бившия/бившата?