- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Едни белезници са предостатъчни ;дд
Правил/а ли си секс на музика и ако да коя беше песента?![]()
hell no
До 8ми клас смятах, че като почна да правя секс, ще трябва да е на музика, свещи и приглушена светлина... what the..
Като цяло май всички странични неща ме разсейват и нямам нерви/търпение за тях. Т.е. играчки/специална музика, нарочно пусната щото разбираш ли ще се прави секс/роли/етц. А инаК не ме бърка дали ще има музика/Ути Бъчваров/новини/разкази за подземния живот на картофа, или футбол..
хмм не знам как да си задам въпроса така, че да се разбере..
Има ли някой груб жест, който смяташ за нежен и мил?
/пф хората правят секс, а аз се опитвам да го разбера на някакви подсъзнателни и нам си какви нива.. -.-/
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Като ме хване здраво за дупето и го стисне леко, все едно ми казва, леле колко ми харесва задника ти
Хареса ми въпроса, нека остане![]()
Не мисля, или сега не мога да се сетя?
С какво се отличаваш от бившия/бившата ?
Аз? лол странен въпрос
Бяхме доста, дооста различни от към възгледи. Той беше някакъв реалист, а аз... аз просто вярвах и все още вярвам в хубавите неща... някакъв мечтател съм, а него хич го нямаше в това... не изпитваше нужда, не гледаше в бъдещето, нямаше някакви цели, но пък беше страшен оптимист. Лол все едно произнасям прощална реч, ужС! Та много сме спорили, ама направо сме си се сърдили защооо разбираш ли единия мисли така, а другия иначе.. за някакви теми, които дори нямат общо с нас двамата.. Аз съм страшнооо любвеобвилно човече и обичам допира с хората, обичам да се гушкам, а на моменти ми е казвал, че го задушавам... и на мен вземе че ми стане тъпо/тъжно, щото аз не мога без това... не че и той не беше такъв, дори напротив, но аз съм като кученце, което се радва на стопанина си и когато не ме искат, ми става тъжно и се чувствам ненужна.. Ох мога сигурно много да говоря, няма смисъл, минали неща..
Същия въпрос!
4XCOKИ
Интересно… Та, Щруделче, както и ти разпитваше, да те попитам и аз: Коя зодийка си? ^^
4XCOKИ
като си отговаряте пишете въпрос и за следващия ;р
правил ли си секс с 2 момичета/момчета за 24 часа?
Мил е, забавен е, търпелив е.
Същия въпрос.
^^^
Бургас <3
прави всичко за мен, търпелива е и е забавна
остава същия въпрос
по принцип за 5-7 дни в седмицата .. :Д или като сме скарани нещо, ми се налага :Д
същия въпрос ама ще го променя малко: Колко често мастурбирате?
много малко нещакато се замисля досега нищо не ме е отказвало от секс... умората и мързела винаги ги преживявам, щом става въпрос за секс
същия въпрос.
не намеквам, аз съм директен и това им харесва на повечето
пак същия въпрос :Д
не му намеквам казвам и го или и го показвам
би ли правил/а орална лубов без да ти върнат жеста?
Да !! Обожавам го
Случвало ли ти се е както си правиш секс и изведнъж ставаш свръх чувствителен/на и започва даже да боли![]()
(ПС. на мен скоро ми се случи мн е гадно , и нз на какво се дължи )![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.