.
Отговор в тема
Страница 64 от 84 ПървиПърви ... 145460616263646566676874 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2094
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ох... не.. тръгнах да разправям разни работи, ама се изтрих
    Няма да те спирам.

До въпроса: Много момичета твърдят, че имат нужда от специален и сериозен партньор, за да получат истинско удоволствие от секса. Интересно ми е една такава мацка, ако си получи добрия секс, дали почне да гледа на момчето е добър партньор. Тоест, интересно ми е да проверя дали може да се обърне причинно-следствената връзка.

Но надали ще си търся изрично такава мацка, по-скоро ако ми падне. Предвид настоящето ми ежедневие, не съм се засилил към тоя "експеримент".

А усъвършенстването в леглото на моменти го смятам за нужно, в други не. Нямам против да полагам усилия, за да стана по-добър, но определено имам много по-важни сфери, в които да си инвестирам енергията, поне за момента. Когато имам излишък на такава, може да се съсредоточа върху това, но към момента не съм в такъв етап.
    Последно редактирано от Chacho : 08-27-2012 на 00:06
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    за да стана по-добър
    хмм аз мисля, че това се постига по-скоро чрез как да кажа... отпускане/разкриване на себе си все повече пред човека, с който си... от колкото, чрез самите действия/пози или места да кажем, които би си помислил да ъъ използваш, за да си по-добър. Сексуалността е нещо много, много интимно и не всеки те вижда гол и възбуден. И това да съблечеш и душичката си пред някой, е нещо страшно лично.
    хм... но пък си мисля, че това, за което говоря, е по-сладко и по-трудно, когато си с човек, който обичаш, от колкото с някой, който просто искаш да изчукаш. Защото в първия случай мислиш много повече за него, какво ще си помисли, какво би му се харесало и т.н., докато във втория случай, просто май май не ти пука много много за какъв ще те помислят, в каква светлина ще те видят и т.н. Просто се държиш като животно, човека срещу теб прави същото.. и двамата сте си задоволили нагона. Не мислите за чувства, за нищо.
    Много се отплеснах. ^
    спам*спам*спам

А ако искаш това можем да го пуснем като отделна тема, щото и на мен ми е интересно. ^

До въпроса: Много момичета твърдят, че имат нужда от специален и сериозен партньор, за да получат истинско удоволствие от секса. Интересно ми е една такава мацка, ако си получи добрия секс, дали почне да гледа на момчето е добър партньор. Тоест, интересно ми е да проверя дали може да се обърне причинно-следствената връзка.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Да, много ясно, аз също говорех в психически аспект. Да се стиснеш, за да не свършиш бързо и да задържиш темпо не е кой знае ква философия. Макар че някои чисто практически трикчета вършат чудеса, но да не си издаваме тайните, нали? ;]

Ако решиш пусни. На мен ми трябва да си събера музата и свободното време за сериозна тема, пък не знам дали точно сега ще се случи.

И забравих въпрос преди малко, очевидно: Кога за първи път видя атрибутите на някой от другия пол, като изключим майки и бащи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    като бях в детската градина, имаше едно момиченце, на което редовно се караха, защото обичаше да си сваля гащите... вероятно тогава... в което няма нищо сексуално в случая, но отговаря на въпроса ти.

Кога за пръв път мастурбира?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен
    Град
    <3
    ЧесНо ли? В детската градина. :о АДСКИ много ме беше срам и мислех, че извършвам грях, защото не знаех какво правя. :о

Някой непознат правил ли ти е забележка докато си бил с партньорчето си навън например и сте се цункали/натискали/нещо такова? :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Мм веднъж едни полицай ни се караха защото се натискахме в една градинка , но се бяхме разгорещили доста

Въпроса ми харесва , да остане!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

нем ... само ако е в нас и я изпратя после със асансьора до доло и аз съм само по шорти(без тениска) и като се качи някоя баба от доло и ме гледа накриво :/

Правил ли си секс на публично място?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Мм в кенефите на даскалото , в кенефите на едно кафе , ама не ми се повтаря , доста е гадно и гнусно ма като ви удари нагона , няма пет , шест ..

Какво почувства при първия си път ? Оправда ли очакванията си , или напротив , беше разочарован/а ?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Бях разочарован .. не свърших и нея много я болеше и не знаехме и двамата кво да правим :Д вече 2рия и 3тия път се разбрав какво е наистина :Д

същия въпрос

Мега фен Аватара на xoxi
    Бях изненадана по-скоро. От чувството, от себе си, от него. Не съм имала никакви очаквания, надявах се само да не се получи някой гаф. Като цяло мина добре, можеше да бъде и по-зле.

Не ми се мисли, за това оставям същия въпрос.
    И спря да се върти за миг земята..

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Мн ми се ебеше, така че не ми пукаше особено.

Имаш ли навици в леглото?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не мисля.

Случвало ли се е нещо конфузно, смешно, странно по време на секс? Като звуци или нещо от сорта.

Мега фен
    Хмм, с първата ми приятелка правим секс на сред гората и по-едно време се чуват гласове и ний такива стреснати поглеждаме и гледаме брат и на нея и някъв негов френд се разкарват на 30-тина метра от нас.... завиваме се с чаршафа и очакваме да ни видят, е не ни видяха

иначе случки иам много за разпраяне хаха

същия въпрос
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Имало е да
    Секс за вечер - да или не?

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Да

Хммм.БИ ЛИ ИСКАЛ ДА СИ ЗАВЪРЗАН/А ПО ВРЕМЕ НА СЕКС?Абе я кажи една фантазия,породена от мръсното ти подсъзнание?

Искал съм, защото понякога ми е приятно да ме доминира момичето. Но само, когато и се доверявам. Фантазия - да ме завърже, да ми духа и да ми масажира простата с пръстче.
    Са кво, трябва аз да питам.
    Колко пъти секс си правил/а за 24 часа?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Grey_Knight91 Виж мнението
    Искал съм, защото понякога ми е приятно да ме доминира момичето. Но само, когато и се доверявам. Фантазия - да ме завърже, да ми духа и да ми масажира простата с пръстче.
    Са кво, трябва аз да питам.
    Колко пъти секс си правил/а за 24 часа?
    За последните 24 - 1.

Колко грубо ти харесва?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не харесвам грубо. Може със страст, но пак да е без използване на сила и грубости.

За или против сутрешния секс?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Само за!

Същият въпрос.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За, разбира се. Много е сладко.

Да ти предложат пари за секс - обида или комплимент?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Обидно е. Никога не бих приел.

Същият...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Обида, никога не обичам да съм длъжна на някого, в какъвто и да е било аспект, камо ли някой да ми дава пари, при това за секс.

Бил ли си в леглото с по-пълна жена/по-пълен мъж, имаше ли разлика?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Само с един съм, но понапълня. Стартира от 74 кг, в чужбина беше станал около 90, сега си е в здравословната десятка- 82. Определено има разлика.

Възбуждат ли те макси дами/мъже?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Зависи колко макси...
    Обичаш ли да си отгоре в секса?

да, аз контролирам нещата.

същия въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си