- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Тъпи въпроси от рода на "Искаш ли да сменим позата?", устата му да е залепена за моята постоянно, прекалена загриженост.. бая неща са.
Същия въпрос, че ми стана интересно.
Прекалено много излишни приказки от сорта: Харесва ли ти , ама как , да сменим и тн. Да се опитва постоянно да доминира и др. неща, но не се сещам сега
Задължителни ли са оралните ласки?
maDamn
По желание на клиента... и според настроението.
-Какво за 'след секса'..гушкане, мили думи или просто спане?
квото дойде, нямам си определен план график изготвенгушкане+сън най-хубаво (или следващ тек,но да кажем,че говорим пo default)
Игра на роли?
maDamn
Не
Правили ли сте групов с повече от шест човека?
Чак да обичам... По-скоро съм против... изглежда грозно, все едно е следа от насилие ;О Веднъж се чудех как да ги скрия, с какво поло/шал да ходя, че да не се виждат. ;о
Към момичетата: С колко по-голям бихте правили секс?
Към момчетата: С колко по-малка бихте правили секс?
Т.е. къде ви е границата..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На този етап с 3-4 години по-малка. Стига много да ми хване окото.
Кой е най-големият ти комплекс в леглото?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
гола се мисля се за по-кльощава от колкото всъщност съм
какво би те отказало от секс с много готино момиче/момче
Да е мат пияна, да е нек'ва ужасно куха и устата й да не спира да плещи глупости, да има лоша хигиена. За друго не се сещам в момента.
Оцени сексуалния си живот от 1 до 6.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
В момента застой - СЛАБ 2
Песен, която те предразполага (тази ми действа безотказно http://www.youtube.com/watch?v=Np_Y740aReI )
Не.
В кой сезон от годината най много ти се прави секс![]()
Лятото, хаха..
- Ако гаджето ти не е много опитно в леглото, би ли му казал/а ?
Обичам да ме хапят !
Случвало ли се е да откажеш секс ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Коса на опашка
Хапеш ли?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По приинцип да, но зависи и дали се харесва на човечето ми. Иначе обичам да ме хапят, даже може и силничко/болезнено
Започвал/а ли си връзка със секс?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не.
Приключвал/а ли си връзка заради кофти секс?
Да - 2 пъти ( не е като да не бях положила усилия преди това)
Колко най-много си чакал/а преди да правиш секс с пратньора?
Около 2-3 месеца с първото гадже.
Къде би те било срам да правиш секс?
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.