- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс във влак... ?!
Тъй като голяма част от живота ми мина по влакове, около 6-7 години пътувах ежедневно по няколко пъти... имах възможност да правя секс там, но все нещо се объркваше... може би 2-3 пъти имах възможност и всеки път ставаше нещои така и нямах късмета
Някои от вас правил ли го е ? Интересно ми е да сподели дали не съм изпуснал много![]()
И за други подобни места самолет, рейс, асансьор, офис и т.н.
![]()
От изброените само в офис съм го правила и не беше кой знае какво. Диван като диван, секс като секс.
Аз обичам да има разнообразие в секса и такива идеи много ми допадат... но за жалост не съм имал още шанс... за сега разнообразям с различните стай, пози, мебели, паркове и т.н.
Във влак съм го правил, готино е. В асансьор още не съм, но съм си заплюл един мега як, с мн. огледала, климатик и т.н екстри хаха
Trololo
eww : P
И аз искам пък :Р
Всъщност много работи искам, ама не ми стиска за повечето или по-скоро не ми се е отдавало възможност, или и аз не знам какво :О
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Самата идея ми допада. Би ми било интересно какво е чувството да го правиш в самолет? ;d
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
У влака не мога да го дигна от миризмата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Във влак не съм, а и на мен ми се повдига от миризмата
Иначе съм го правила на много места, тъй като обожоватвам този вид разнообразия. Ще изброя само тези, за които се сещам сега, че не ми се мисли - асансьор, море, плаж, стълбище, кола, паркове, малка тъмна уличка, съблекалня на басейн, тоалетна в заведение, кино(ама само свирка), на покрива на сграда(което всъщност беше тераса)...
Ами на мен не ми харесва идеята във влак.. гадно е, някво мръсно, мизерно...
Иначе много искам в асансьор...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мисълта ,че покрай мен е пълно с някви гнусари не ми действа възбуждащо. Пълно с пиянки и някакви ужасници.
maDamn
Във влак не съм, а нямам и желание. В асансьор обаче е много яко.
и аз така
а пък асансьор-страх от асансьори+клаустрофобия, може би ако съм много възбудена или нещо такова
самолет-не знам дали сте били на самолет, но тоалетната е толкова тясна, че аз бих се задушила ако има още някой вътре, камоли да мисля за секс
влак-толкова е мръсно и отвратително и тясно в тоалетните , че същото като в самолета, но по-отвратително и по-гнусно
Във влак би било яко,но не в тоалетните.Примерно в спалните вагони или в някое празно купе.
Believe in yourself.
Баща ми е кондуктоор (music)
Welcome to the Jungle...
Вий па ще кажеш, че ще лягате в тоалетната на влака... Две салфетки, облягаш ръцете на прозорецо и екшън!камера!![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ти така ли правиш, друже? :P С'а разбирам 'що тъй честичко пътуваш...
Он топик: в някой нощен влак... може. Независимо дали говорим за влак или не, има си няк'ва тръпка като знаеш, че може да ви хванат...
Аз съм правила във влак 2-3 пъти в купето, когато е бил празен влака. С мъжо сме изчаквали да мине и замине кондукторът и сме се хващали. Гледахме да сме минали гара и до следващата пътят да е що годе по-дълъг. Но бяхме прави, някак си купетата са ми доста мизерни, че да си легна.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..