.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

9 Фег или НГДЕК??? Помощ!!Искам мнения

Резултатите вече излязоха и вече трябва да цари спокойствие............................ .....В някой друг живот!!!
    Моят проблем е че съм приета в НГДЕК и 9 ФЕГ.Две прекрасни училища в които винаги съм желала да уча.Идеята ми за класическата е още от 3 клас вече официално съм приета там, дори съм в първите 30.Започнах да мисля за Френската когато се доближих до езика и се влюбих в него. В момента съм в задънена улица кое училище да избера.Дали да бъде моята мечта,но да не уча езика на високо ниво или да пренебрегна всичко заради френския???

ПП:в 9 ФЕГ съм приета с испански и бел

охоо аз ти предлагам фега в момента уча там, а и с испански учителя е готин, по бел също така че ... мисля, че фега е по-доброто решение

Голям фен
    И двете у-ща са много добри .. ако бях на твое място не знам как щях да постъпя ..
    Все пак ти препоръчвам НГДЕК -а .. може после да се запишеш някъде да учиш френски ..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    По-добре Фег
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Вече е направила избора си , но между двете гимназии аз бих избрал класическата.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си