- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкетка за или против!
Грим може да си сложи ЖЕНА на зряла възраст, която има какво да закрива. Няма смисъл момичета да се загрозяват, опитвайки се да изглеждат по-добре и по-големи. Ноктите не ми харесват. Същото важи и за миглите.
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Епа според зависи си е. Искам да кажа, че ако се вижда, че е качествено направено (говоря за ноктите и миглите) е красиво понякога, все пак едно е да дадеш 70лв за качествена ноктопластика и да я поддържаш, друго е да си купиш изкуствени нокти от магазина за левче и да си ги лепнеш е така с "Капчица" все си мисляКато цяло съм "за" момичетата да се поддържат, но да си знаят границите и да знаят какво им отива все пак
И въпреки всичко ценя най-много естествената красота, хората, които са си красиви и без външна намеса
![]()
Изкуствените мигли, нокти и т.н. са ужасни. Обаче много харесвам поддържан хубав маникюр с приятен цвят на ноктите и може би в някой случай малко очна линия. Иначе моята си я харесвам най-много без нищо както обикновено ходи. Особено сутринта като се събудим е страшно сладка.
повечето момичета твърдят ,че могат да се гримирват ,а реалността е съвсем различна,гримирването не значи да сложиш 5 тона грим и да заприличаш на кукла,а умението да прикриеш с малко и качествени гримове недостатъците по лицето си..повечето ползват обаче спирала за 3 лв и червило от левче ,в което за момента няма нищо лошо ,но с годините ще разберат грешката си..и по принцип ако нямаш нужда ..няма смисъл да си слагаш грим,аз лично почти никога не се гримирвам ако няма наистина важен случай
против глупави теми като тая...
Администраторите, тука секс ли е или фризьорски салон?!?!?!?!?!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Против, разбира се!
против..
окей, искуствени простотии и много грим, обаче само на някой по-специален повод ... иначе не .. може да си красиви без 2та тона макиаж по лицето си
Откога "да се поддържам", означава да прикрия недостатъците си с боя?
Може да си позволят мацките такива неща , ама ся няма цяла година , 24/7 да ми се мъкне с изкуствени мигли и там други глупости. Ако ги ползва рядко , нямам нищо против , момичето до мен да ги прави тия неща. Грима , ако не е колкото нейното тегло , също е добре.![]()
И какво аз като си слагам изкуствени мигли на снопче и ноктите ми са подсилени с гел...да ме отритнат от обществото по вашите думи.Не изглеждам гротеско по никакъв начин,има си излъчване и излъчване.А за грима ползвам рядко силен.Мисля,че всеки може да изглежда добре стига да го прави правилно![]()