.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на Disasterpiece
    Грим може да си сложи ЖЕНА на зряла възраст, която има какво да закрива. Няма смисъл момичета да се загрозяват, опитвайки се да изглеждат по-добре и по-големи. Ноктите не ми харесват. Същото важи и за миглите.
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от New_Teen_Mashine Виж мнението
    За или против изкуствените мигли,нокти и замазване с грим от момичетата?
    За. Всяко едно от изброените неща направено/поставено както трябва и естетически изглеждащо добре, би ми харесало.
    Не ми харесва обаче думата "замазване" .. далеч е от определението за грим, но не всеки е длъжен да го знае. (;

Епа според зависи си е. Искам да кажа, че ако се вижда, че е качествено направено (говоря за ноктите и миглите) е красиво понякога, все пак едно е да дадеш 70лв за качествена ноктопластика и да я поддържаш, друго е да си купиш изкуствени нокти от магазина за левче и да си ги лепнеш е така с "Капчица" все си мисля Като цяло съм "за" момичетата да се поддържат, но да си знаят границите и да знаят какво им отива все пак И въпреки всичко ценя най-много естествената красота, хората, които са си красиви и без външна намеса

Изкуствените мигли, нокти и т.н. са ужасни. Обаче много харесвам поддържан хубав маникюр с приятен цвят на ноктите и може би в някой случай малко очна линия. Иначе моята си я харесвам най-много без нищо както обикновено ходи. Особено сутринта като се събудим е страшно сладка.

повечето момичета твърдят ,че могат да се гримирват ,а реалността е съвсем различна,гримирването не значи да сложиш 5 тона грим и да заприличаш на кукла,а умението да прикриеш с малко и качествени гримове недостатъците по лицето си..повечето ползват обаче спирала за 3 лв и червило от левче ,в което за момента няма нищо лошо ,но с годините ще разберат грешката си..и по принцип ако нямаш нужда ..няма смисъл да си слагаш грим,аз лично почти никога не се гримирвам ако няма наистина важен случай

против глупави теми като тая...

Администраторите, тука секс ли е или фризьорски салон?!?!?!?!?!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

За ! Стига да е с мярка естествено

Против, разбира се!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    против..
    окей, искуствени простотии и много грим, обаче само на някой по-специален повод ... иначе не .. може да си красиви без 2та тона макиаж по лицето си

Откога "да се поддържам", означава да прикрия недостатъците си с боя?

Може да си позволят мацките такива неща , ама ся няма цяла година , 24/7 да ми се мъкне с изкуствени мигли и там други глупости. Ако ги ползва рядко , нямам нищо против , момичето до мен да ги прави тия неща. Грима , ако не е колкото нейното тегло , също е добре.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    И какво аз като си слагам изкуствени мигли на снопче и ноктите ми са подсилени с гел...да ме отритнат от обществото по вашите думи.Не изглеждам гротеско по никакъв начин,има си излъчване и излъчване.А за грима ползвам рядко силен.Мисля,че всеки може да изглежда добре стига да го прави правилно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си