- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1 АЕГ... нека се намерим всички съученици от форума
Който е приет да пише и да се запознаем))
-*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*
С ИЕ....
Come on skinny love just last the year...
Здравейте, значи първо честито на всички. Предполагам, че сте искали в 1 АЕГ. Имам 2 въпроса:
1. Имате ли някаква информация за униформите, какви са, колко струват, как ще се купуват, откъде и т.н.?
2. Когато се записвах има графа за извънкласна дейност, кога имаме право да се запишем в клубовете и най-вече дали ще е след 15 септември или преди?
Здрасти!)
1. Униформи мисля, че няма. Даже съм почти сигурна. Иначе щяха да кажат.
2. Аз в онази графа нищо не писах, мисля, че на първата родителска среща или на първия учебен ден би трябвало да кажат как можем да се запишем и кога.
Ако имаш други въпроси, питай.![]()
има униформа, представлява сако,което никой никога не носи
може и да ви накарат да си го купите, около 60 лв е, но е пълен абсурд
от септември се записвайте, повечето клубове си имат приемна политика, напр. много популярният в момента Интеракт приема с минимум 6 посещения
На мен ми казаха, че ще трябва да се взима някаква униформа от училището и затова попитах. Аз се интересувам от клуба по дебати и училищния вестник. Така, че ако занете нещо казвайте
EDIT: Забравих да спомена, който иска да се запознаем да ме добави на скайп: niksun211 или да ми прати Facebook на ЛС![]()
Последно редактирано от niksun211 : 06-29-2012 на 12:22
Аз съм с френски..
за клуба по дебати не мога да ти кажа нищо конкретно, ама се събират чат-пат май
вестникът се издава колкото се може по-често иначе, стига да имаш желание, ще те вземат
Искам само да попитам дали се знае как ще са разпределени паралелките според смяната или поне как е било миналата година ???
^ не винаги е така обаче. понякога а, б в и г са в смяната на гимназията, ама откакто бях осми клас, не знам как са се сменяли
така или иначе съм Б паралелка и бях със 112
не знам, може .. но за тази година така бяхме 8-мите класове![]()
Аз съм с немски)) който иска скайп: joanna.antova4 или FB Joanna Antova ,но преди да ме добавите вмъкнете някъде, че сте прието в 1 АЕГ ;*
-*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*
http://www.facebook.com/1aeg.fels Това е официалната страница на гимназията, но за друго не знам.
Знаете ли как се определят паралелките (А, Б, В..)? По бал или..?
^ Да, но за тези двете паралелки трябва да разделят хората на две. И се чудя на какъв принцип става това?![]()