- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Радостна новина!
http://news.ibox.bg/news/id_639123778
Всяка затворена чалготека - бомба в крепостта на циганизацията!
О Боже!! И ние кво??
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Последно редактирано от pac0line : 06-28-2012 на 17:24
Секс в Хаити, френски кибрити
ориента си е супер, и нема го затворат, мое ми ядете хуя
то густо, то пусто
ти не беше ли с дълга коса?
то густо, то пусто
Като ги затворят къде ще ходим назобените пичове и надарените мацки ? То ясно, че ти си стоял цял живот у вас......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
на тоя съюз на майките мога ли да им еба дъщеричките
ебахти майките, затварят дискотеки и бутат паметници, къде веееее ?
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
Всички нощни заведения в района на Студентски Град трябва да бъдат затворени.. Крайно време е Българските студенти да разберат,че са там да учат а не да.. :Х
Слушането на чалга ви превръща в пропаднали,шибани идиоти със закърнели промити мозъчета![]()
поредния говорещ наизуст
тогава слушането на рап и хип хоп ви превръща в шибани тревомани с " закърнели промити мозъчета"
Последно редактирано от Ermic : 06-27-2012 на 17:24
между другото ориента затваря за ремонт![]()
то густо, то пусто
Слушането на чалга не те превръща в нищо, ако имаш достатъчно акъл, за да не се водиш по този на другите и по "модните тенденции" : )
Да живее поп-фолка, смЕрт за кифлите и модата!
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Да бе, ония ден на площад Батенберг 40 000 човека са се събрали за чалга концертасамо с чалга става луд купон, колкото и да отричате <333
Не бе, в нищо не те превръща слушането на чалга. Ако я слушаш, вече си предразположен. :Д
Това е толкова тъпо колкото и това да кажа, че не се къпеш, щото слушаш метъл. Повечето метъли, които съм виждал.. които всички сме виждали, са пропаднали боклуци, ходещи с мешки на рамо и с мазни коси до кръста, невидели баня, живеещи в "норвежките гори". Това не е намек, да не си помислиш нещоТова значи ли, че всички са такива? Просто чалгата се слуша предимно от разни пикли, които нямат грам мозък да притежават собствена индивидуалност и копират курвите от Планета, но не музиката е виновна за тва, а обърканото общество. Казвал съм го и пак ше го кажа: смърт за кифлите, курвите и техните поддръжници. Но чалгата е просто музика, с която хората се разтоварват. Пък ако някоя малолетна пача иска да си свали гащите и да танцува кючеци на масата, аз не го правя и не го толерирам.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Ми какво да си помисля, освен, че изтъкваш метълите или защото съм с дълга коса, или защото винаги се намесват метълите в античалга спор. Иначе да ги коментираш е напълно безпредметно в случая.
Сам каза какви са метълите, сам каза, че всички сме ги виждали, толкова за метълите.
Далеч съм от мисълта, че цялата мутро-кифленска култура произлиза от чалгата. Обратното, чалгата произлиза от нея и върви ръка за ръка с нея. Слушането на чалга върви с ходене на чалготеки, излизане с чалгари, говорене като чалгар, обличане като чалгар/курва, гледане на планета и т.н.
Не мислиш ли, че именно в чалготеките като ориента се случват най-характерните извращения за чалга културата и всички се прекланят пред кривината на обществото, която изтъкна?