- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Балове за второ класиране..
според вас с колко ще се намалят? с колко е възможно де, .. хората, които ги определят, май са негативно настроени към нас, така че нямам големи очаквания
и втори въпрос: не ми достигат 0.072 за испанската, имам ли шанс на второ класиране, като е възможно да намалят? че се треса от предположения и притеснение ;/
иии някой, приет в испанската, ще ходи ли на 2ро класиране?![]()
на 2ро класиране ще го намалят с 0.071
така че пак няма ти стигне
Хора, ако на второ класиране съм приет в две гимназии, имам ли право да си избирам, или е като на 1 класиране?
Бъзика се![]()
Възможно ли е бала на една гимназия да спадне с 8 стотни, защото се страхувам да не ме приемат на второто желание, за което вече съжалявам че я писах на 2...
Никой не знае с колко ще паднат баловете. Не се подлъгвайте и ако искате да участвате на второ класиране - участвайте. Нищо не се знае!
Абе... не виждате ли, че ви бъзикаи те се хващат всичките..
Ermic мн. обичам някой да се бъзика с мен, но не ми е много приятно по тази тема!
Изкара ми ангелите, но все пак беше доста добре обмислено.
Може ли на второ класиране да те приемат в две гимназии ;\\ ??
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ!? Само тя го забелязвала!? Че то си личи от километри, че се бъзика, ахах.
По темата: Не се знае с колко ще ги намалят, не храни големи надежди, защото места няма в 164 ИЕГ и е малко вероятно да се освободи.![]()
Ами аз го зададох, защото видях някъде, че беше писано нещо подобно ;ддд
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3