.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Яко Как се казваш, за да те видя утре в списъка :P

^^ писах ти на лични

Още някой с оперативно счетоводство ?

някой с икономическа информатика ?

Добре де, цялата тема е “аз съм от там“ - “има ли някой като мен?“.Дайте да пишем за нещо друго.

Аз, примерно, не харесвам зимната униформа.Ужасно мразя ризи Иии ми се видя странна тая вътрешна градинка там, през прозорците

Зимната униформа каква е

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Добре де, цялата тема е “аз съм от там“ - “има ли някой като мен?“.Дайте да пишем за нещо друго.

Аз, примерно, не харесвам зимната униформа.Ужасно мразя ризи Иии ми се видя странна тая вътрешна градинка там, през прозорците
    Зимната не е много зле бe Вие разбрах имате и някакви суитчери в лятната май, а пък градинката е свещенна, никой не стъпва там иначе ще го убие охраната
    Винаги напред, никога назад!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MISTAKE.661 Виж мнението
    Зимната униформа каква е
    Бяла и розова за момичетата/лилава за момчетата ризи, черен панталон, пуловер с ръкави и пуловер без ръкав. И вашите би трябвало май да са такива, но не съм сигурен.

сега видях в google зимата униформа не се виждам добре в нея

Цитирай Първоначално написано от j0rka7aa Виж мнението
    Зимната не е много зле бe Вие разбрах имате и някакви суитчери в лятната май, а пък градинката е свещенна, никой не стъпва там иначе ще го убие охраната
    така си и мислех, щом е оцеляла.
    Има някакви извънземно грозни суитчери, ама си нямам идея към коя униформа са.

униформите не са толкова зле на един познат са супер гадни

Лелее що няма никой още тука бе? К'во правят тия зайци та не се появят? И случайно някой да знае, защо НТБГ няма форум в сайта си

А те и форум ли имат? Аз съм попадала на форума на НФСГ.

Град
    София
    Няма форум на НТБГ попринцип.
    BTW Някой Банково дело с АЕ.

Град
    София
    банково дело с немски език,а зимната униформа за момчетата е:лилава и бяла риза,пуловер с ръкави и един без,вратовръзка,черен панталон с ръб и суичер,а лятната е:тениска с яка и къси панталони,който е Банково Дело-НЕ,може да ме добави в приятели.тва е фб-то ми http://www.facebook.com/profile.php?id=100000496161400
    Последно редактирано от vladisam : 07-07-2012 на 15:11

Цитирай Първоначално написано от vladisam Виж мнението
    банково дело с немски език,а зимната униформа за момчетата е:лилава и бяла риза,пуловер с ръкави и един без,вратовръзка,черен панталон с ръб и суичер,а лятната е:тениска с яка и къси панталони,който е Банково Дело-НЕ,може да ме добави в приятели.тва е фб-то ми http://www.facebook.com/profile.php?id=100000496161400
    И аз съм банково дело с немски, ще те добавя в фейсбук

А и да се включа към темата за униформите: Аз също не харесвам зимната. И освен това щом розовото и лилавото са цветовете на училището, защо тогава лятната е в синьо?

Град
    София
    ми сигурно тоя/тая дето е правил/а униформите е зарибен/а по синьо лято.аз лично мисля,че зимната е в пъти по-яка от лятната.

Цитирай Първоначално написано от vladisam Виж мнението
    ми сигурно тоя/тая дето е правил/а униформите е зарибен/а по синьо лято.аз лично мисля,че зимната е в пъти по-яка от лятната.
    но само като цветове...

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    хах... как яко се намирате по форумите... :Д

За униформите не се притеснявайте толкова...за панталона само 1вата година сигурно ще ви искат да е с ръб, по-нататък можете да си вземете някакви чисто черни дънки без никакви украшения и пак се приемат.Ризите можете да ги носите върху тениска или под някаква друга блуза ,а пуловера никога не е задължителен (камо ли вратовръзка (rofl) ).Най-гадният елемент от униформата е тениската от лятната униформа , защотото материята е много плътна и дебела и много горещо става с нея.Иначе 4 години уча там вече и за първи път чувам за суичъри...

Униформите са грозни. Поне нашите бяха грозни. Иначе не съм съгласна за тениската. Като модел бих казала, че си е добре, но факт,че спарва през лятото, особено ако под нея носиш нещо друго. По принцип ако не ви харесват изобщо /, което е нормално/ може да си купите ваши поли или панталони. Важно е да се отбележи, момичета, че дори да сте с черни изчистени дънки, ако са впити по вас, не го приемат като униформа.

Униформите не са чак толкова зле . Относно кога можете да ги вземете - 12 и 13 септември от 09:00 до 15:00 , пише го в официалният сайт на НТБГ .
    P.S - Искам да ви видя , зайци ;p

Аз съм в Търговия с френски

айде първия ден мина днеска предполагам съм се видял с някои от вас

Колко е балът със специалност Банково дело на ФРенски език? И френският труден ли е граматиката много ли е сложна, знам че е труден за говорене и се пише трудно но поне нещо лисно има ли в него??? Униформите в НТБГ хубави ли са ( момичешките ) ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си