.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mechone
    www.ladyzone.bg

Доволна ли си ? Не съм се опитвала да влагам каквато и да е било оригиналност! Какви сте вие , бе хораа? Защо винаги трябва да се заяждате и да се правите ма модератори и такива , на които им пука. Просто се опитах да помогна, какво като не съм сложила източника? Ясно е, че не съм си изсмукала инфото от пръстите! Опитах се да намеря една друга статия, която няма автор, нито сайт, но не успях. Аз поне си направих труда да намеря информация.. Усмихвай се повече, няма да ти навреди!

Цитирай Първоначално написано от mechone Виж мнението
    www.ladyzone.bg

Доволна ли си ? Не съм се опитвала да влагам каквато и да е било оригиналност! Какви сте вие , бе хораа? Защо винаги трябва да се заяждате и да се правите ма модератори и такива , на които им пука. Просто се опитах да помогна, какво като не съм сложила източника? Ясно е, че не съм си изсмукала инфото от пръстите! Опитах се да намеря една друга статия, която няма автор, нито сайт, но не успях. Аз поне си направих труда да намеря информация.. Усмихвай се повече, няма да ти навреди!
    Защото това са основите на авторското право. Всеки път, когато копираш дословно информация от друг сайт, който е лицензиран по закона за авторското право, при вариант за отдаване на информация при поискване на сложен "източник", ти ощетяваш автора, който си е направил труда да го напише. Затова не се прави на много отворена, а спазвай елементарни форумни правила.
    Entombed For live

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си