- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът при 12/13 годишни
Чудя се как 12 13 годишни момичета не могат да пишат правилно, а са тръгнали да питат по форуми за сексa :O :O И още повече ме учудва фактът, че на такава ранна възраст някои са спали с толкова много момчета........ ! Вие на колко години загубихте девственоста си ?
Ти първо отвори някой учебник по български, а после дискутирай грамотността на другите.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
еМ искат кеф бе![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Има 56945694569 теми на този въпрос + туй има тема `На колко години изгубихте девствеността си`. Обсъждано е един милион пъти. Всеки да си го прави когато му се ще, ако иска и на 5 годинки да се е*е..
<3 d(ˆˆ)b
Офф кво толкова !!
Така са си избрали. Това е техният живот. Това е техният начин.
Можеш да се чудиш колкото си искаш! Това не ти влиза в работата![]()
Не ми влиза в работата,че има малки курви по на 12 , 13 години. Майките им като са били със същия манталитет кво да се очаква от децата?! Щото са си деца, и не можете да му убедите ,че една 12-13 годишна има някакви особени познания на тема секс...ама по никакъв начин. После нека реват...
Голямото геройство е да се разкрачиш...
Ма кво ли се учудвам,кат нямат акъл за 5 стинки.
maDamn
еми да Плам, не ти влиза. най-малкото - нищо не можеш да промениш. единственото, което можеш да направиш е ти да не ставаш такава и да не позволяваш на дъщеря ти да става такава.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Моята я изгубих на 8 и половина... една 13-годишна какичка злоупотреби с доверието ми...![]()
Welcome to the Jungle...
Щом са го направили на 12, значи според тях са били готови и са го искали. След време те ще си трошат главите, когато дъщеря им някой ден стане голяма и ги попита "Мамо , а ти кога изгуби девствеността си?" .
Едно време беше нормално 12-13 годишните да скачат на въже пред блока..
Да си го правят, щом го смятат за добре. Писнало ми е вече да ги обсъждам, тъй като ефект няма да има - това поколение просто е тръгнало така, че да раздава плътта си наляво и надясно, без да влагат някакви чувства. Жалко, но факт.
През какъв период минават - не знам. Какво мисли имат - не знам, не ми се е случвало да минавам по такъв период и да съсипвам всичко на тази възраст. Някои от тях , може би, си мислят, че са готини като го направят. Други: "те приятелките ми вече не са девствени, време е и аз да правя секс" и някакви жалки измишльотини. Да правиш секс, при условие, че не си готова, само защото приятелките ти са го правили вече.
Първият ми път беше на 16. Не се срамувам и не съжалявам за това: реших, че съм била готова и че съм с човека, с който наистина искам. С който, след време, няма да съжалявам, че съм го направила. Вложила съм чувства и емоции, и точно това прави моят първи път, различен от техните чукания ей - така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Те са си деца. Като бях на 15 плюех срещу тях. Сега по-скоро обвинявам родителите им. Когато си малък и цялото влияние на вашите е да ти дадат пари и да те скастрят за някоя оценка, е лесно да тръгнеш по лош път и да се повлечеш с някоя тъпа компания.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Зашо да не пишат във форума за секс? Защо да не попитат? Защо да не разберат? Зашо пускаш теми, които на никого не помагат?
В тази тема може само да се вайкаме за деца, направили може би грешка. Всичко зависи и от ситуацията, обстоятествата, та и възпитанието (както каза някой по-горе) и .. и ... и... Пък току виж някоя се поучила от грешката си, па следващия път внимавала, че и била по-голяма
Ако си мислиш, че си първата, която умува над това, ми не си.
Първо:НЕ ти влиза в работата кога съм си направила сефтето
Второ:Още по-малко би трябвало да те интересува съдбата на малолетни курволяци без грам възпитание и правилна ценностна система
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Авторе, отговорът се нарича циганизация - вместо циганите да вземат някое хубаво качество от нас, ние попиваме всичките им навици - клатене преди навлизане в пубертета, цигари на 10-11, пиене на евтин алкохол, спане до никое време, мързел, ореваване на света за дребни проблеми, постоянно търсене на изгода и преебаване на другия. Жалко, но това е самата истина. Сами си вкарваме вълка в кошарата - колко хора ходят ежедневно на чалготека, слушайки безсмислена музика? Колко се напиват всеки ден, защото не могат да се забавляват без алкохол? Колко хора се мъчат да изглеждат оригинални, но в жалките си опити пишат името си грешно? Защо всеки втори се хвали как се оправя вместо да се опитва да отбележи постижения, които заслужават уважение? Въпросите са реторични, не се нуждаят от отговор.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.