.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Сексът при 12/13 годишни

Чудя се как 12 13 годишни момичета не могат да пишат правилно, а са тръгнали да питат по форуми за сексa :O :O И още повече ме учудва фактът, че на такава ранна възраст някои са спали с толкова много момчета........ ! Вие на колко години загубихте девственоста си ?

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Ти първо отвори някой учебник по български, а после дискутирай грамотността на другите.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

еМ искат кеф бе
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Ти първо отвори някой учебник по български, а после дискутирай грамотността на другите.
    И защо ?

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Има 56945694569 теми на този въпрос + туй има тема `На колко години изгубихте девствеността си`. Обсъждано е един милион пъти. Всеки да си го прави когато му се ще, ако иска и на 5 годинки да се е*е..
    <3 d(ˆˆ)b

ами те сега си мислят че са яки ама после ще съжаляват

Офф кво толкова !!

Така са си избрали. Това е техният живот. Това е техният начин.
    Можеш да се чудиш колкото си искаш! Това не ти влиза в работата

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не ми влиза в работата,че има малки курви по на 12 , 13 години. Майките им като са били със същия манталитет кво да се очаква от децата?! Щото са си деца, и не можете да му убедите ,че една 12-13 годишна има някакви особени познания на тема секс...ама по никакъв начин. После нека реват...
    Голямото геройство е да се разкрачиш...
    Ма кво ли се учудвам,кат нямат акъл за 5 стинки.
    maDamn

Супер фен Аватара на ccdesigns
    еми да Плам, не ти влиза. най-малкото - нищо не можеш да промениш. единственото, което можеш да направиш е ти да не ставаш такава и да не позволяваш на дъщеря ти да става такава.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от radostyy Виж мнението
    ами те сега си мислят че са яки ама после ще съжаляват
    що
    KILLUMINATI !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Моята я изгубих на 8 и половина... една 13-годишна какичка злоупотреби с доверието ми...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Милото...
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от HoBaTopka Виж мнението
    Офф кво толкова !!

Така са си избрали. Това е техният живот. Това е техният начин.
    Можеш да се чудиш колкото си искаш! Това не ти влиза в работата
    Добре де ! Офф човек да не пусне една тема.... ! Какво ме нападате все едно съм ебати грешницата, че съм пуснала тази тема......

Повече от фен Аватара на mechone
    Щом са го направили на 12, значи според тях са били готови и са го искали. След време те ще си трошат главите, когато дъщеря им някой ден стане голяма и ги попита "Мамо , а ти кога изгуби девствеността си?" .

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от mechone Виж мнението
    Щом са го направили на 12, значи според тях са били готови и са го искали. След време те ще си трошат главите, когато дъщеря им някой ден стане голяма и ги попита "Мамо , а ти кога изгуби девствеността си?" .
    Защо пък да си трошат главите? Ще излъжат и толкова.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Едно време беше нормално 12-13 годишните да скачат на въже пред блока..

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Защо пък да си трошат главите? Ще излъжат и толкова.
    Supermassive____ ти отговори на въпроса А и какъв родител ще е, ако тръгне да лъже детето си ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да си го правят, щом го смятат за добре. Писнало ми е вече да ги обсъждам, тъй като ефект няма да има - това поколение просто е тръгнало така, че да раздава плътта си наляво и надясно, без да влагат някакви чувства. Жалко, но факт.

През какъв период минават - не знам. Какво мисли имат - не знам, не ми се е случвало да минавам по такъв период и да съсипвам всичко на тази възраст. Някои от тях , може би, си мислят, че са готини като го направят. Други: "те приятелките ми вече не са девствени, време е и аз да правя секс" и някакви жалки измишльотини. Да правиш секс, при условие, че не си готова, само защото приятелките ти са го правили вече.

Първият ми път беше на 16. Не се срамувам и не съжалявам за това: реших, че съм била готова и че съм с човека, с който наистина искам. С който, след време, няма да съжалявам, че съм го направила. Вложила съм чувства и емоции, и точно това прави моят първи път, различен от техните чукания ей - така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от nekva ligla Виж мнението
    Чудя се как 12 13 годишни момичета не могат да пишат правилно, а са тръгнали да питат по форуми за сексa :O :O И още повече ме учудва фактът, че на такава ранна възраст някои са спали с толкова много момчета........ ! Вие на колко години загубихте девственоста си ?
    Първо - пише се "12-13 годишни".
    Второ - изречение никога не започва с И.
    Трето - пише се "девствеността".
    Говори после за грамотност. Говори, говори.
    Entombed For live

Мега фен Аватара на machoka
    Защото културата ни е такава и семействата също.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Те са си деца. Като бях на 15 плюех срещу тях. Сега по-скоро обвинявам родителите им. Когато си малък и цялото влияние на вашите е да ти дадат пари и да те скастрят за някоя оценка, е лесно да тръгнеш по лош път и да се повлечеш с някоя тъпа компания.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от nekva ligla Виж мнението
    Зашо да не пишат във форума за секс? Защо да не попитат? Защо да не разберат? Зашо пускаш теми, които на никого не помагат?

В тази тема може само да се вайкаме за деца, направили може би грешка. Всичко зависи и от ситуацията, обстоятествата, та и възпитанието (както каза някой по-горе) и .. и ... и... Пък току виж някоя се поучила от грешката си, па следващия път внимавала, че и била по-голяма
    Ако си мислиш, че си първата, която умува над това, ми не си.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Първо:НЕ ти влиза в работата кога съм си направила сефтето
    Второ:Още по-малко би трябвало да те интересува съдбата на малолетни курволяци без грам възпитание и правилна ценностна система
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на notlike
    Авторе, отговорът се нарича циганизация - вместо циганите да вземат някое хубаво качество от нас, ние попиваме всичките им навици - клатене преди навлизане в пубертета, цигари на 10-11, пиене на евтин алкохол, спане до никое време, мързел, ореваване на света за дребни проблеми, постоянно търсене на изгода и преебаване на другия. Жалко, но това е самата истина. Сами си вкарваме вълка в кошарата - колко хора ходят ежедневно на чалготека, слушайки безсмислена музика? Колко се напиват всеки ден, защото не могат да се забавляват без алкохол? Колко хора се мъчат да изглеждат оригинални, но в жалките си опити пишат името си грешно? Защо всеки втори се хвали как се оправя вместо да се опитва да отбележи постижения, които заслужават уважение? Въпросите са реторични, не се нуждаят от отговор.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не ми влиза в работата,че има малки курви по на 12 , 13 години. Майките им като са били със същия манталитет кво да се очаква от децата?! Щото са си деца, и не можете да му убедите ,че една 12-13 годишна има някакви особени познания на тема секс...ама по никакъв начин. После нека реват...
    Голямото геройство е да се разкрачиш...
    Ма кво ли се учудвам,кат нямат акъл за 5 стинки.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си