.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Рапърски гердан

Да попитам :д Дали някой знае, откъде мога да си поръчам/купя такъв, като на рапърите гердан/ланец, дето има инициалите им или букви само...

Супер фен Аватара на Djuff
    Не съм виждала по обикновенните магазини, но ако искаш хубав ланец отиди в златарски магазин, ама да знаеш поне със 1ОО лв ще те изтърсят.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Да, да.... такъв ланец за 100 лева, никакъв минимален шанс, за 100 лева можеш да вземеш някаква супер мъничка дамска висулка.
    Иначе никъде не съм срещала такова чудо, всъщност не съм и виждала да ги носят много-много Пробвай да поръчаш от интернет.

Абе хора бе хора какви ланци,какви висулки какви златарски магазини? Аз доколкото разбирам момичето говори за плочка с инициали.
    Ами аз не съм ги виждала на много места, всъщност само на едно и то там купувах за сестра ми.Цената вече не си я спомням ма не беше скъпа за сребро.А за инициалите тази която аз купих беше празна в смисъл пишеше само пол,име и тн. и беше оставено място да си ги напишеш допълнително.е дано съм помогнала.

Повече от фен Аватара на blueberryyy

за нещо такова ли говориш?

или за такава плочка?
    Защото под рапарски ланец аз размбирам първото и не съм виждала такива... Ако имаш впредвид второто, има ги в На тъмно.

Повече от фен Аватара на peace95
    Има ги по сергиите на морето А иначе в магазин "На тъмно"- може да се поръча и онлайн , ако го няма в града ти
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Голям фен Аватара на eminemfenka
    хахаха тия ланци преди години ги гледах по съборите за некви левчета по сергиите
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на cookie_master
    в Метъл Хевън има (там в рапърската секция ако си от София)
    МОМИЧЕ!

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy

за нещо такова ли говориш?
    Ако излезеш с такова нещо смятай ще са те обрали още преди да си заключил вратата

Повече от фен Аватара на peace95
    http://www.natamno.com/e-shop/33/72.html ето тук има плочки , а по - нагоре в сайта и ланци
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

И в 'Мухоморка' може да провериш, там може би също има.

По принцип, аз искам да си направя мой си инициални :д за това питам някъде да си поръчам, ако някой си е... а не говоря за плочките, иначе. Но мерси на всички!(:

Проверявала съм във всички магазин от сорта: на тъмно, мухоморка и т.п

Talking Ланец на врата ми, тато на гърба ми!!

Цитирай Първоначално написано от Aquamarine Виж мнението
    Ако излезеш с такова нещо смятай ще са те обрали още преди да си заключил вратата

И не само че ще те оберат ами и доста хора ще ти се смеят, най- вероятно щото нямат такива гердани, в доста случаи е така!

Цитирай Първоначално написано от FlyingHigh Виж мнението
    По принцип, аз искам да си направя мой си инициални :д за това питам някъде да си поръчам, ако някой си е... а не говоря за плочките, иначе. Но мерси на всички!(:

Проверявала съм във всички магазин от сорта: на тъмно, мухоморка и т.п
    Ми ако се поровичкаш в нета все някъде ще намериш, със сигурност не искаш да е от злато така че шанса да намериш е доста голям

Цитирай Първоначално написано от FlyingHigh Виж мнението
    Да попитам :д Дали някой знае, откъде мога да си поръчам/купя такъв, като на рапърите гердан/ланец, дето има инициалите им или букви само...
    Намерих ги http://barovsko.com/moda/muje/akseso...i-gerdani-muje

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си