- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рапърски гердан
Да попитам :д Дали някой знае, откъде мога да си поръчам/купя такъв, като на рапърите гердан/ланец, дето има инициалите им или букви само...
Не съм виждала по обикновенните магазини, но ако искаш хубав ланец отиди в златарски магазин, ама да знаеш поне със 1ОО лв ще те изтърсят.
Да, да.... такъв ланец за 100 лева, никакъв минимален шанс, за 100 лева можеш да вземеш някаква супер мъничка дамска висулка.
Иначе никъде не съм срещала такова чудо, всъщност не съм и виждала да ги носят много-многоПробвай да поръчаш от интернет.
![]()
![]()
![]()
Абе хора бе хора какви ланци,какви висулки какви златарски магазини?Аз доколкото разбирам момичето говори за плочка с инициали.
Ами аз не съм ги виждала на много места, всъщност само на едно и то там купувах за сестра ми.Цената вече не си я спомням ма не беше скъпа за сребро.А за инициалите тази която аз купих беше празна в смисъл пишеше само пол,име и тн. и беше оставено място да си ги напишеш допълнително.е дано съм помогнала.![]()
за нещо такова ли говориш?
или за такава плочка?
Защото под рапарски ланец аз размбирам първото и не съм виждала такива... Ако имаш впредвид второто, има ги в На тъмно.
Има ги по сергиите на моретоА иначе в магазин "На тъмно"- може да се поръча и онлайн , ако го няма в града ти
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
хахаха тия ланци преди години ги гледах по съборите за некви левчета по сергиите![]()
ла-ла-ла
в Метъл Хевън има (там в рапърската секция ако си от София)
МОМИЧЕ!
http://www.natamno.com/e-shop/33/72.html ето тук има плочки , а по - нагоре в сайта и ланци![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
И в 'Мухоморка' може да провериш, там може би също има.![]()
По принцип, аз искам да си направя мой си инициални :д за това питам някъде да си поръчам, ако някой си е... а не говоря за плочките, иначе. Но мерси на всички!(:
Проверявала съм във всички магазин от сорта: на тъмно, мухоморка и т.п