- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас задоволили ли сте очакванията на родителите си?
Като деца, и това, което са очаквали от вас, изпълнили ли сте го :X
не.
много тежи да отговаряш на дадени очаквания. отврат.
ще видим къде ще му излезе краят.
Те много добре ме знаят що за човек съм и какво правя. Отдавна съм им надминала очакваният и сега само ме спонсорират и ме оставят да правя каквото сметна за добре. :3 Имат ми пълното доверие, не ме спират за нищо и не ми се налагат.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не, каквото и да правя, аз знам, че няма да им стига и няма да ги задоволява.
Hey, Dad, look at me
Think back, and talk to me
Did I grow up according to plan?![]()
![]()
Като се замисля по-такаа...хич,не знам какво очакват от мен. Нямам подкрепа,а се очакват чудеса от мен.
Последно редактирано от granger : 06-30-2012 на 14:29
maDamn
Всеки родител има представа как трябва да изглежда животът на дете му, какво да бъде то, какво да работи... Когато се сблъскат с реалността, се получават едни търкания. Някои изпадат в едни истерии... Но децата са добре, самостоятелни са, навън, но родителят пак не е доволен.
Родителите ми не са имали проблеми с мен в пубертета. Винаги съм мислила първо за майка ми. Това се оказа голяма грешка. Станах на 18 и не знаех какво да правя с живота си, защото винаги първо е било важно мнението на мама. Сблъскаха се реалността и очакванията й. С много говорене прие моето мнение. Пораснахме взаимно. Днес се чувствам пълноценна личност.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не знам какво очакват от мен, честно казано. Знам само, че последния месец ги разочаровах адски много и така.
не
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
на 19 все още има какво да оправдадам и като доверие, и като очаквания. Макар че си имам мои собствени![]()
Не. Поне не и в последната година-година и половина.
Едва ли, макар, че нямам идея какво искат от мен, но не ме и интресува.
n00bs
Мисля, че даОще от малък съм много самостоятелен ( ходя сам на училище от 2 клас :Д ) Не пиша много тук и не ми се иска да се хваля, но като цяло съм доста интелегентен и имам добри оценки.Спортувам от 1ви клас, имам успехи и даже последната година си скъсвам гъза от тренировки.Иначе ми имат пълно доверие
![]()
Ще си говорим като почнеш да шмъркаш и свършиш в комуна.
n00bs
Може би само от части, но общо взето каквото и да правя, родителите ми не са доволни... най-вече майка ми, баща ми не се бърка толкова.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
не, очакваха да съм милионер до сега, а аз съм само хилярдонер![]()
Да надмина очакванията на майка ми при положение ,че е учителканякой ден
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.