Хомотата са перверзници и извратени. Сред тях има много повече извратени от колкото сред хетеро хората. Днес ми се случи една такава случка и тя доказва колко нагли са станали педалите:

Днес имах работа и се качих на един тролей (1-ца в София). Седнах на едно място от тези единичните и пред мен имаше поне 2 свободни места. Качи се някакво момче горе-долу на моята възраст и застана прав точно до моята седалка. Очаквах да седне на свободните места, но не седна.

Стана ми много некомфортно и неприятно, още повече, че като че ли той зорлем седеше прав до моето място. Не стига това, ами по едно време започна да се драпа. Това според мен не е нормално поведение, със сигурно беше някакво хомо.

Момчето беше облечено в тъмно синя блуза с къс ръкав и къси, бежови шорти/бермуди и слушаше музика със слушалки. Това ви го казвам, за да се пазите от него. Тази случка нямаше да бъде толкова ненормална ако аз бях момиче, но съм момче... покрай тези паради станаха много нагли!

Съжалявам, че не му казах нещо или не го ударих, обаче бях толкова стъписан, че не можех да повярвам какво става. Ако го видя отново ще му се случи случка на копелето!