- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Не смятате ли че новите коли са грозни?
Не смятате ли, че повечето от новите коли са грозни? Повечето са все с еднакви издължени фарове, които аха и да стигнат до страничните огледала, с някакви лигави линии.
И аз така мисля
Не само за огледалата например Хонда Сивик сравни 95 година с новите модели...новите са пълен боклук.
Сравни Митсубиши Колт 97 година с по-новите модели...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
О да и аз щях да дам за пример Колта. От малка количка с дизайн наподобяващ спортно купе до сапунерка - ужас!
Ами какво да кажем за Мазда3? Тази от 2010 насам с огромната усмивка хич не ми харесва отпред. Иначе отстрани и отзад става. Напрактика сега всички приличат на някакви сапунерки и толкова си приличат помежду си, че ако им махнеш емблемите няма да забележиш разликите лесно. Може би само новите VW се отличават от повечето други марки, защото не са с чак толкова издължени фарове тип Пежо/новата Форд Фиеста.
Явно с новите дизайни се целят в жените и гейове купувачи.![]()
Не мисля, че са погрозняли. Има модели които са изключително грозни, но да речем Mazda 3,6, Lancer, Passat, Civic, Volvo новите модели са си изключително хубави и красиви коли.
Абе последната 323 е по-хубава от 3-ката:
![]()
единствените марки които стават все по красиви на БМВ и Ауди... фен съм на ретро моделите, но БМВ е единствената марка която не грознее с всеки нов модел![]()
И VW напоследък стават по-симпатични. Поне фаровете им не се опитват да стигнат до страничните огледала като на другите.
БМВ е най-великата марка !
Няма Мерцедес,няма Бугати,няма Бентли,няма Ламборгини и Ферари !
Не караш ли БМВ нищо не разбираш!
Най-великата,красивата
,удобната,
ъъъъъъъ...
яката,мощната,
луксозната и невероятната марка !
Последно редактирано от JungleJaguar : 06-30-2012 на 19:03
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
По принцип съм сектант (предпочитам БМВ, не че не карам други коли), но новите модели на БМВ изобщо не ми харесват. Мой приятели пък много ги харесват, спрямо предпочитаната от мен е46-ца, така че мисля, че е по-скоро въпрос на вкус.
На мен пък нито една нова кола не ми харесва и вече блокирах всички авто форуми и сайтове, за да не чета новини за нови модели. Вече не съм авто маниак, колите вече не ме интересуват.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Стигнах до извода, че автомобилите вече са просто средства за придвижване от т. А до т. Б и е глупаво човек да се прехласва по тях. Все едно да се прехласваш по домакински уред.
Май май на някой гроздето му е кисело а ? Я СЕ СТЕГНЕТЕ и не размишлявайте като лапета под 15г.
Колата ще я гледаш като писано яйце ако имаш,ще я лъскаш,ще я глезиш повече и от жената .. Колата е играчката на мъжа...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не смятам, а точно обратното. Невероятно красиви са и всички производители се светнаха, че без истински дизайн коли не се продават. За жалост инвестициите в дизайн са за сметка на качеството и бързата амортизация. Красива кола, която едвам си изкарва гаранцията.
За мен няма нищо по красиво от
http://www.mad4wheels.com/webpics/hi...)_004_2755.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...5_Sedan_02.jpg
но за вас тва са грозни ръбати стари бракми... нищо че са по 340 коня, важното е че е стара и грозна![]()
'86, когато "Баварецът" E30 е прохождал, вече отдавна сме имали истински крале на трона, а именно:
Lancia Delta Integrale
Audi Quatrro < 3
![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
ако не беше M3 E30 сега сигурно нямаше да има AMG-та
Стига бе, това е все едно да въздишам по 80 годишна баба.
80 ама вървят повече от повечето нови пластмасови тоалетни