.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Колко ли глупав трябва да е човек за да каже на момичето,на което се кефи "Задоволявах се на твоя снимка."?!
    Само на мен ли ми се струва странно?!
    А иначе не ми се е случвало,но ако ми се случи ще разбера що за минимален умствен багаж и типично пуберско поведение има въпросния Не,защото е правил нещо докато е гледал моя снимка,а защото идва и ми го споделя ... Не го намирам за нормално.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Колко ли глупав трябва да е човек за да каже на момичето,на което се кефи "Задоволявах се на твоя снимка."?!
    А иначе не ми се е случвало,но ако ми се случи ще разбера що за минимален умствен багаж и типично пуберско поведение има въпросния Не,защото е правил нещо докато е гледал моя снимка,а защото идва и ми го споделя ... Не го намирам за нормално.
    +1
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Може би й е споделил, защото иска нещо повече от нея. Харесва я и иска да й привлече вниманието. Не знам, аз така го разбирам. Иначе на мен ми се се случвало, стана ми доста гнусно , защото момчето беше отвратително.... Почувствах се омърсена

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Харесва те, ама сексуално най - вероятно.
    Иска само да те мине. Съжалявам за израза, ама до такъв извод стигам аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си