- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възраст - първи път...
В тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...BA%D1%81/page3 видях, че казвате на момичето/момчето, че му е още рано, защото е набор 99 и така реших да направя тази темичка и да ви попитам на колко години според всеки от вас е нормално да го направиш
Според мен трябва да е над 15-16, да се чувстваш психически и физически готов/а и да имаш правилния човек до себе си![]()
А вие на колко години го направихте за пръв път?![]()
3MSC
Има такива теми. Поразрови се малко.
Нормално е, когато имаш достатъчно богата сексуална култура, не после да си удряш главата.
Освен културата трябва да знаеш, че си готов, че го искаш и че няма да съжаляваш след това.
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Спонтанен секс е модата а с всяка година границата пада с толкова сметнете
Сексуална култура .. хаха
Всяко ДЕТЕ на 12 може да каже, че има такава.
Въпросът е не само в това да знае нещата на теория, но и да ги осмисля.
Години няма да казвам, че ще засегна половината форум .. хах
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Едва ли ще засегнеш някого. Няма точно определени години,но да кажем ,период от живота , в който ,да имаш акъл за 5 стинки да си прецениш - желаеш ли го или не, дали можеш да се предпазиш,знаеш ли кое-кво що и дали ще можеш да се справиш с евентуални последствия.
maDamn
12
Нормално е в някакви тийн години, но не и 13... примерно. Необходимо е да имаш сексуална култура както каза Шадоу.
Аз почнах на 16 и за мен това беше правилно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Само култура не стига.Всеки може да казва,че има такава от изчетаното по сайтовете.Въпросът е дали осъзнават сериозността на това да спиш с някой и този някой да не е кой да е,а човек,на когото имаш доверие и към когото имаш чувства. Смешно е да го правят,само защото ги сърби или им е любопитно. Има време за всичко.Цял живот имат на разположение да се праскат,грубо казано. :Р