.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Вярно,че всеки преценя кога какво да прави,но като те гледам какви малоумни въпроси задаваш,силно ме съмнява ,че си готов да правиш секс,каму ли пък девойчето,което се предполага да е по-малко от тебе,тоест на 12-13.Аз съм строго против секса на тези години.Не ми излизайте с клишетата от сорта"Щом се чувства готова ,няма нищо лошо" .
    Да имаш добра сексуална култура не е просто да знаеш,че трябва да правиш секс с предпазни средства.За да правиш секс,трябва да си достатъчно зрял да носиш последиците и от евентуална бременност.Нищо не ти гарантира,че кондомът няма да се скъса,нищо не може да ти гарантира,че няма да стане гаф.
    So, за мен едно дете на 12-13 или 14,не може да поеме тази отговорност-да стане родител на 13 или по-лошото- да преживее травмите от един аборт.Ето защо сексът не е за дечица!

Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    Вярно,че всеки преценя кога какво да прави,но като те гледам какви малоумни въпроси задаваш,силно ме съмнява ,че си готов да правиш секс,каму ли пък девойчето,което се предполага да е по-малко от тебе,тоест на 12-13.Аз съм строго против секса на тези години.Не ми излизайте с клишетата от сорта"Щом се чувства готова ,няма нищо лошо" .
    Да имаш добра сексуална култура не е просто да знаеш,че трябва да правиш секс с предпазни средства.За да правиш секс,трябва да си достатъчно зрял да носиш последиците и от евентуална бременност.Нищо не ти гарантира,че кондомът няма да се скъса,нищо не може да ти гарантира,че няма да стане гаф.
    So, за мен едно дете на 12-13 или 14,не може да поеме тази отговорност-да стане родител на 13 или по-лошото- да преживее травмите от един аборт.Ето защо сексът не е за дечица!

ЕЙ ! Не плаши момчето, все пак за първи път му е ! Щом и двавата са готови да го правят !!! Като се скъса презерватива ще има ЕСКАПЕЛ !!!! Те си решават кога да го правят....

Цитирай Първоначално написано от nekva ligla Виж мнението
    ЕЙ ! Не плаши момчето, все пак за първи път му е ! Щом и двавата са готови да го правят !!! Като се скъса презерватива ще има ЕСКАПЕЛ !!!! Те си решават кога да го правят....

" Те си решават кога да го правят"
    Решите ли да се правите на мега самостоятелните ,нямате равни.Не ми обяснявай ти колко адекватно решение може да вземе поредна 13-годишна пикла ,която вероятно от скоро има (а може и да няма ) менструация,а е решила да се разкрачи пред първия срещнат льольо!
    "Ескапел" има,че има.Друг е въпросът,че ти не си наясно,че той невинаги предотвратява бременност,което отново потвърждава първия ми пост.Децата не трябва да правят секс.Клишето " Те си решават кога да го правят" е изтъркано и смешно.Заради такива "решения",този раздел никога няма да се отърве от темите "Бременна ли съм","Може ли да е станало нещо?","Аборт?","Защо не ми идва","Нормално ли е да ми закъснява" и т.н.
    Човек би казал ,че на улицата сте си ги намерили половите органи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си