Проблема е там,че нямам много приятели. Момиче на 18 години съм и сега през лятото има моменти,когато страшно много ми се ходи на купон/концерт/клуб и тн ,а нямам с кого. Приятелите,които имам са доста различни един от друг и не стават за цялостна компания.Имам чувството,че няма място в нито една групичка за мен... Опитвам се да си намирам нови запознанства,но рядко ми се отдава възможност. Пък вместо компания от приятели все си намирам да излизам с по някое момче,което ме харесва или с някой бивш...Малко глупавичък проблем,но да ви кажа , усеща се ,когато съм сама ,а гледам по парковете как се забавляват по 5-10-15 човека и ми става тъжно,че не съм в такава група. Супер забавно ми изглежда,когато имаш голям кръг от приятели и излезете 5 човека на концерт ,а след малко се засичате с още 5 и така една голяма група и купона е на шест.

Къде да си я търся тази групичка? Сама ли да си събера хора? Дайте съвети как да се запозная ,да си разширя контактите. Знам,че звучи смешно ,обаче донякъде си е трагично