- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 24 рано ли е на мъжете за семейство и деца?
Последно редактирано от marti_marto : 07-01-2012 на 10:04
При условие, че нямаш опит - да.
И спря да се върти за миг земята..
Не мисля, че е рано (даже е хубавичко), но трябва да си на ясно дали можеш да поемеш такава отговорност.
Познавам момче на твоите години, което се ожени и сега чака бебче.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На теб специално ти е рано, иначе попринцип не е. Вместо да се жалваш в някакви форуми, излез навън и поработи по въпроса.
Съдейки по мненията ти, мислех, че си на 16-17 максимум. И да, според мен е адски рано, особено пък за мъж.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Според мен е рано, пък не знам.
Макар че при различните индивиди е различно, но !
Бих казал че всеки преценя за себе си.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ти си на 24?
по темите ти ми изглеждаше на 14
не си готов за деца
а на 24, нормално развиващ се мъж, с акъл, работа и (пред)последна година на уни, да време му е
но това не значи, че ако не открие подходящата до 25 е престарял, то ще си дойде когато му е време : )
ОМГ, приятел... т'ва ти ли сиВъобще не обърнах внимание, че ти си автора.
НЕДЕЙ ! НЕ НАКАЗВАЙ ТАКА МОМИЧЕТО (ако изобщо има такова).... ОПАЗИЛ ГОСПОД !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
не е нормално... не се е наживял.
то густо, то пусто
Ами според мен мъж ако се ожени преди 25 това значи че е някой простак дето не е учил, че е циганин или селянин. Не е нормално дори за жените да се женят преди 25, какво остава за мъже.
На 24 според мен е рано и за мъж, и за жена.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Зависи от човека.
Ако е видял това, което го вълнува от живота... така де, наживял се е, както го наричате вие, иска семейство, защо не?
Ако имаш работа, с която изкарваш добри пари, за да можеш да издържаш семейството си и собствен дом...Чак тогава трябва да се мисли за деца, правенето е лесно...ами после?
аз бях на 25 проимах първото така че не бих казал.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зависи от човека,но все пак мисля ,че е малко раничко защото те първа би трябвало да се реализираш в живота:учене,работа и т.н...
Няма възраст, когато се случи! Но е по-добре и да си психически и материално готов за това, защото дете не се гледа така, носи много отговорности!![]()
кви бракове,кви деца,кви 24 години...луД ли си..
Леле, леле...ако се ожениш преди 25 си циганин, или простак?!
На 25 умните хора вече са завършили, имат работа, и ако са с повече мозък имат и собствен дом. Достатъчно, за да могат да си позволят да създават семейство.
Но, всеки си преценява сам за себе си, дали му е рано, дали му е късно, или му е време.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Оф... ако си на 24 наистина и пускаш такива теми в тиинфорум - От сега ти казвам, че ти е рано.
Т'ва е като - рано ли е да си хвана гадже, рано ли е да почна да се ч*кам и някви такива. Се 1 си на 10 ...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Младите мама и татко са най-доброто нещо, което може да се случи на едно детенце, стига и мама и тати да са сериозни съвременни хора. Аз силно поощрявам този тип семейство. Жалкото е, че повечето пъти поне единият се случва да е боклук и стават разни драми, разводи и от всички най-много страда дечко.
Но иначе с 2 ръце 'ЗА' младите родители, първо приятели с дечко, а после негови родители, в крак със съвременния живот.
А и искам да опровергая JOC - напротив, живота не свършва, а започва един нов (буквално и преносно). Е да, в последните преди и първите месеци след раждането трябва да си неотменно до партньора, но той живота си е живот и след като си имаш дете и всички основни неща пак си ги правиш. Ако визираш безразборен секс и пиячка всяка вечер - това не е 'живот за пример' на повечето хора, а само на малките хора, на които и на 50 ще им е рано за родители и цял живот ще си бъдат просто едни 'малки' хора. .
Последно редактирано от machoka : 07-12-2012 на 16:35
Мачока, поздравления за мнението!
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium