.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на mlakniwe

Постъпих много глупаво

Днес ходих за първи път на плаж, защото до ся все няях време, но не си взех нищо за мазане, щото уж малко щяхме да стоим, проблемът е че съм с много бяла кожа и съм заспал на плажа и съм лежал по гръб към 1 час на слънцето/беше към 2-3 часа, в най-голямата жега/, без чадър и нищо слънце защитно, постъпих доста глупаво и на него ден нищо ми нямаше, но днес просто не мога да се мръдна и не мога да легна дори, защото съм целият червен и ме боли страшно цялата предна част на тялото, дори ми прилошава, мазах се с някъв хидратиращ крем още по-лошо ми става-днес цял ден съм на легло-предложете нещо за по-бързо възстановяване-знам, че ще мине до няколко дни, но не мога да издържам, не мога и да спя вечер, до сега винаги съм се мазал и съм нямал проблеми, но така не бях изгарял-с кво да се мажа за да ми мине-поне болката-днес цял ден ми е лошо и изтръпвам целия-едвам съм се изкъпал

С кисело мляко се намажи и го остави да попие.После с една кърпа се маха и има значителен ефект.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Чувала съм, че мазането с водка също помага, но не съм пробвала.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Имаше един гел с гентамицин и алое...ама не мога да се сетя как се казваше.Прати някой до аптеката да пита за това.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си