- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко процента от момчетата наистина са добри в секса?
Какво мислят момичетата?
Не разполагаме със статистика.А ,за да кажеш от личен опит някакъв процент,трябва да си спала с много мъже.
maDamn
Да питаш мъже дали са добри в секса? И вярваш ли, че някой ще каже не? Трябва да е много отчаян индивид.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Жените обикновено подценяват своите способности в секса, а ние ги надценяваме. Да сте видели скромно момче?
И какъв е смисъла на тая тема...?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Точно такива като теб пък със сигурност не са добри в леглото. И понеже съм бяла и добра днес, ще ти обясня.
Егоцентричен си, а това никога не е добра политика, когато стане дума за представяне между чаршафите. Свестните мъже не се хвалят, те оставят фактите да говорят сами за себе си, което ни води и до второто заключение - комплексар си. Защо се фукаш тук? Не ти ли стига мисълта, че партньорката ти е задоволена?
Не ми отговаряй.
Нищо не беше казал за критерии.
Движенията, докосванията са от значение. Сякаш танцуваш. Добрите танцьори са добри и в леглото и то точно заради плавните движения.
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Бе не знам за мъжете, но повечето жени си мислят, че е достатъчно да вдигнат краката... голяма излагация
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011