- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Трима братя, три сестри отново по BTV lady :)
Не знам дали знаете, но сериала ''Трима братя, три сестри'' се излъчва отново по BTV ladyВие гледали ли сте го преди, защото аз да когато бях на 4
Беше много интересен и сега е бях го забравила, но когато го гледам си спомням някои неща .. да де както и да е!
Имам въпрос към тези, които го гледат - коя сестра според Вас е най - хубава и кой брат е най - сексапилен ? А отиват ли си Химена и Оскар , Норма и Хуан и Франко и Сарита ?
Съжалявам темата е малко тъпа, но много се радвам, че пак ги дават по телевизията и много ми се прииска да споделя с Вас и да Ви попитам !И моля без излишни и злобни коментари ..
Франко и Сарита ..уникално сладки са, спомням си едно време като го гледах ..си представях, че аз съм Сара хахах.... (rofl) ии между другото има ли някакъв сайт, в който мога да гледам бтв lady, защото нещо не го хващам на кабелната ;(![]()
Еми май че не,не съм влизала в сайта на BTV lady,но ако може да се гледа на живо-супер .. Може пък някой да го качи в Замундата знам ли .. иначе яко е,че дават по 4 епизода всяка сутрин в събота и неделя!Забравих да спомена по-горе![]()
Аз съм на Булсатком и няма БТВ Лейди![]()
Спомням си, че като го даваха бях в седми клас и с две съученички си представяхме, че сме сестрите, аз се бях вманиачила в Норма, имах като нейната прическа, накарах да ми купят дълга пола и общо взето се опитвах да я имитирам максимално, даже отнасях подигравки, че се обличам с неподходящи за възрастта ми дрехи.
аз също съм на Булсатком и не мога да го гледам ...но помня,че когато го гледах ммн си харесвах къдравия брат, иначе Марио Симаро и Дана Гарсия ми бяха фаворити .. страхоте филм .. и аз съм 8 клас сега,тъкаче бях малка като го даваха,не помня много .. <3
Много го харесвах този сериал като малка.
Сестрите не ги помня много добре, но Оскар ми беше едно от първите телевизионни влечения.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Аз пък този Хуан (най-големия) го мразех и сега го мразя много е несдържан и само ги бие всичките не обичам такива мъже ;д И като бях малка и сега много обичам Франко <3 много ме кефи ..
Много си го обичам. <3 Никога няма да ми писне.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
обожавах го този сериал, сега пак бих го гледала, но нямаме бтв лейди![]()
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Това не беше ли с онзи бивш футболист Хуан Алфонсо Баптиста, където му викаха "Ел гато"??
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ааа, суперраздвоена бях между Оскар и Хуан <3
Като цяло, Норма и Хуан ми бяха любимата двойка, въпреки че Химена най-много ми харесва от сестрите.
Кога го дават сериала?
Кога го дават сериала?[/QUOTE]
Всяка събота и неделя по BTV lady от 10;00 до 14;00 (4 епизода) стартира на 30 юни !
Аз също съм го гледала като малка. Супер любим ми беше и като разбрах,че го дават пак го гледам. :Д Харесвам Норма и Химена. А от братята май залагам на Хуан и Оскар.
Аз също много харесвам сериала и най-много ме кефят Хуан и Норма ^^ .. а за тези, които не хващат БТВлейди епизодите се качват във вибокс и тук http://www.escape-bg.net/torrents.ph...ldead=0&lang=0![]()
I'm sexy and I know it<3
Оуу като малка редовно го следях...Най-много ми допадаше Оскар - направо бях луднала по него![]()
И аз преди го гледах ... Най-много харесвах певицата Росирио и се правих на нея![]()
Тамън гледам повторенията от днес.
Я ми припомнете интригата с тая певица Росарио.
И защо, всъщност, тримата хубавци се хванаха на работа при Габриела и щерките й?
Едит: Бахти странното. Химена на колко е години, че майка й се държи с нея като с малко дете?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Абе, Химена нали е с Оскар? Защо се свалят тука с Франко? Съвсем съм забравила, че му обяснява как го харесвала, ама не искала да стигат до... крайности. Така де, името й отива.![]()
Ох, някой иска ли да си коментираме, че се чувствам странно да си пиша сама.
Ооо, колко съм забравила.
Съвсем изключих, че Росарио и Франко имат заигравка.
Хуаааан <3
П.П. Ха, Франко показа характер.
П.П.2: "Вземи ме, Франко!". Добре де, абсурдни са тия сериали, ама пък тоя ми е суууууууперлюбим.
И на мен никога, никогаааааааааааааааааааа няма да ми омръзне. Изгледала съм повечето сериали с Химена и Оскар, като екранна двойка, но най-малките брат и сестра са голям огън.![]()
Абе, всеки ли се заиграва с всеки? Сара с Хуан, Химена с Франко... Искам повече моменти Хуан-Норма.
Хуан е най-големият, Оскар - средният, Франко е мъникът?
А при сестрите?