Здрасти на всички четящи!
Може би вече от година си изправям косата с преса, като преди месец ми взеха нова,[/b] "уж"[/b] по-добра на Ремингтон. И наистина - изправянето с нея е страшно лесно! Само че, ако имаш необходимите продукти. Ползвам кристали за коса на SERI, обаче рядко, защото толкова са мазни, точно като олио! Просто ми е гнусно да го пипна... Но преодолявам това и се мажа. Но после от пресата излиза огромна пара - това не е ли повече горене?! Освен че, ако продължа ще си съсипя напълно косата ами и като се омъжа, какво ще правя ? По принцип ще си ходя с права коса, ако трябва всеки ден, ще се мажа с каквито и да са защитни и подхранващи косата продукти, но като се събудя и като ме види... 100 на 100 ще се разведем
Сега малко за косата. Тя е супер, супер, супер много чуплива! Направо... като я среша с четката се чупи много. Понякога си я харесвам, става на букли, обемна е много, окей, ама като никой не ме харесва с чуплива, къдрава коса?! Пък и аз не се харесвам с много къдрава коса! Викат ми къдравелка или пък, ако предложа на някое момче то вика "Аз? С къдравелка?! Забрави.."
Посъветвайте ме нещо, моля! Не ми казвайте нещо от сорта на "Какво искаш? Да ти изправим косата завинаги ли?!" и т.н. Наистина ви благодаря!
БТВ - Забравих да се извиня, ако темата се повтаря!
Последно редактирано от Ягодка : 07-02-2012 на 10:32