.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Лекарства за отлагане на цикъла

Здравейте! Знам, че има много такива теми, но не успях да намеря отговор на моят въпрос. Проблема е, че след 2 седмици заминавам на море за 7 дена и точно на първият трябва да ми дойде. Попринцип ползвам тампони, но през цялата почивка няма да се чувствам комфортно. Преди година бях пила Примолут Нор 5, за да го отложа, но мисля, че вече искат рецепта, а лекарката ми е в отпуска и няма откъде да намеря такава. Искам да попитам, знаете ли други лекарства, които да ми помогнат, но да могат да се закупят без рецепта?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Всички лекарства на този принцип се изписват само с лекарска рецепта!!! Дори преди няколко месеца една жена ( на около 30 привидно ) питаше фармацевката за подобни хапчета, и тя и каза, че без рецепта от лекар не може да и ги продаде.
    Варианта ти е да отидеш при частен лекар и да си платиш прегледа, и той да ти даде рецепта за такива хапчета.
    Побързай ако ще го правиш,понеже някой от тоя тип хапчета се пият определен брой дни преди предполагаемата дата, на която трябва да ти дойде.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Ти си малоумна.Да си бомбардираш хормоналната система заради една седмица плацикане на плажа...
    Толкова ли е трудно да отложиш или да си седиш на пясъка самичка?

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Както вече казах, пила съм Примолут Нор и когато ги взимаш по предписание, описано в листовката, проблеми не би трябвало да има : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си