.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Exclamation Епилатори - BRAUN vs. PHILIPS?

Здравейте момичета! Епилирам се от дълги години и вече епилаторът ми издъхва та реших да го сменя. Много се двоумя между тези двата модела, от които единият е Браун а другият Филипс:
    Philips Satin Perfect 6570
    Braun Silk Epil 7181 Wet&Dry
    Ако някоя от вас има един от двата или подобни ще ми бъде много полезна ако сподели опит и впечатления от ползването. Благодаря предварително и се извинявам ако има друга такава тема, която не съм открила.

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Braun.

Майка ми има такъв на Филипс и е много доволна за Браун незнам.

Аз бих избрала този на Philips, защото е с дискове, а до колкото знам, с дискове са по-добри от тези с пинсетите.

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Braun определено аз имам също воден на браунhttp://www.technomarket.bg/products/...91-wd-epilator и съм много доволно,нямам възпъления след епилация,нито пък подкожни косъмчета

Цитирай Първоначално написано от valentinadr Виж мнението
    Braun определено аз имам също воден на браунhttp://www.technomarket.bg/products/...91-wd-epilator и съм много доволно,нямам възпъления след епилация,нито пък подкожни косъмчета
    И аз бих си купила такъв, но не ми се дават 300 лева за епилатор. И в момента изключително много се чудя м/у дискова и пинсетна система защото всички мнения, които изчетох по тази тема са много противоречиви. :X
    Последно редактирано от xToxiic : 07-03-2012 на 19:25

Супер фен Аватара на bilqnavod
    phillps

Моя е Филипс и не накъсва косъмчетата,изобщо.Много съм доволна

Супер фен Аватара на fizzyg
    На твое място бих избрала Филипс

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Philips.

Благодаря за съветите! Днес ще се почудя още малко и веднага ще си поръчам един от двата защото иначе цял живот няма да мога да реша.

Майка ми и аз използваме Браун от години и никога никакъв проблем не е имало.
    Много са качествени. И баба ми използва, даже и леля ми.

А според теб точно от тези двата кой да избера?

На Браун пак. Плюс това с него имаш бонус, че можеш да работиш и под вода.
    Но в крайна сметка ти ще работиш с него, ти избираш. Аз бих избрала Браун пред Филипс.

След мнооого дълго размишляване по въпроса аз все пак избрах Филипс. По-изгоден е за мен, има два накрайника, а и не мисля, че Браун ще е много ефикасен при положение, че там косъмчетата са някак си "залепени" заради струята и т.н. По-късно когато го получа ще споделя впечатления! ^^ И благодаря за всички съвети!

vampire_girl_ това се нуждаех да чуя! Сега си го поръчвам онлайн от Техномаркет и се чудя как да си го поръчам и дали ще е проблем ако е на мое име понеже майка ми е на работа утре.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Първо бях с Браун. Сега ползвам Филипс. След няколко години употреба оставам с впечатлението, че всеки епилатор след 3-4тата година започва да накъсва космите.

Пинсетите се износват. Дисковете май не.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Пинсетите се износват.
    Аз нямам такива здрави нерви за да почиствам опредлени неща с пинсета (освен веждите).

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Аз нямам такива здрави нерви за да почиствам опредлени неща с пинсета (освен веждите).
    Става въпрос за пинсетите на Браун. Затова се използва Филипс. p;
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Colouring
    Не знам обаче защо ти е толкова скъп. Аз използвам нааай - простия, така да се каже, на Филипс и съм повече от доволна: http://www.technomarket.bg/products/...ips-hp-6400-00 . Сигурно има и недоволни, но мен ме устройва перфектно и досега не съм имала проблеми. Работи си супер.

Просто винаги давам много пари, но за неща, за които си струва!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Philips на 100 %! Първо, щото съм голям фен на Philips (ужасно съм доволна и всичката ми техника е тяхна) - 2-ро, чела съм по форуми, че който е имал Philips и Braun - препоръчва Philips. Който е имал само Braun - препоръчва него.
    Другото, което трябва да знаеш, е че Philips работят само с дискове, а Braun само с пинцети. Този с дисковете е по-иновативния, прави си изводите.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аз съм се насочила принципно към този http://www.technomarket.bg/products/...ips-hp-6402-00
    няма скоро да ми го купят се но питам бива ли не бива ли щот не разбирам о.О

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    аз съм се насочила принципно към този http://www.technomarket.bg/products/...ips-hp-6402-00
    няма скоро да ми го купят се но питам бива ли не бива ли щот не разбирам о.О
    Една приятелка си взе такъв и е много доволна. Мисля, че е добър.
    PS.: Моят е подобен.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си